Betaserc verdi ama onu da içmeye korkuyorum. Baş ağrısı ve carpıntı yapıyormuş benim zaten çarpıntim var ilaç ta iyice dengemi bozar diye hiç içmedim. Ayrıca boyun düzleşmem de var o da yapiyormuş baş ağrısi ve baş dönmesi. Valla okadar yordu ki beni şaşırdım kaldım ne yapacağımıNeymiş benim baş ağrım son bir haftada aralıksız devam ediyormuş. Lezyonlar ağrıya neden olsaydı daha önce de baş ağrısı olurmuş. İlacın etkisi bitti şimdi ağrı basladi. Yine aabahlayacagiz anlasilan.O kadar ağrı kesici de iyi değil. Ya Rabbi sen bizlere şifa ver.
Çok şükür eskisi gibi değilim. Ara ara oluyor. İnanır misin eskiden elimi yüzümü yıkamak için duvara tutunarak lavaboya gidiyordum. O derece.Senin de başın dönüyor mu? Benim bir anda başlıyor
Benim baş dönmesi kullandığım ilaçlardan kaynaklaniyordu. Mide ilaçları. Bende boyun düzleşmesi yok şükür. Malesef boyun düzleşmesi ağrı ve baş dönmesi yapar.Betaserc verdi ama onu da içmeye korkuyorum. Baş ağrısı ve carpıntı yapıyormuş benim zaten çarpıntim var ilaç ta iyice dengemi bozar diye hiç içmedim. Ayrıca boyun düzleşmem de var o da yapiyormuş baş ağrısi ve baş dönmesi. Valla okadar yordu ki beni şaşırdım kaldım ne yapacağımı
Bende ki çarpıntı hele ki sabah uyandığımda olan çarpıntı kimde olsa her gün acile gider. Ayda bir kardiyoloji gidiyorum çarpıntı için. Sıkıntı yok diyor. Dideral diye bir ilaç yazıyor. Seni rahatlatır deyip gönderiyor. Artık ilaçlardan yani yan etkilerinden korktuğum için kullanmakta tereddüt ediyorum.Betaserc verdi ama onu da içmeye korkuyorum. Baş ağrısı ve carpıntı yapıyormuş benim zaten çarpıntim var ilaç ta iyice dengemi bozar diye hiç içmedim. Ayrıca boyun düzleşmem de var o da yapiyormuş baş ağrısi ve baş dönmesi. Valla okadar yordu ki beni şaşırdım kaldım ne yapacağımı
Ara ara baş dönmesi oluyor ama. Yaklaşık 1 dk dinlendikten sonra geçiyor..Çok şükür eskisi gibi değilim. Ara ara oluyor. İnanır misin eskiden elimi yüzümü yıkamak için duvara tutunarak lavaboya gidiyordum. O derece.
Benim de ayni cnm az önce temizlik yaptim kan ter içinde kaldım. Dideral o kadar sıkıntılı bir ilaç mı? Benim troidde var ya ondan da oluyor. Kuru bir öksürük var geçmiyor. Iyice bunaldım bana carpinti icin birsey vermedi.Bende ki çarpıntı hele ki sabah uyandığımda olan çarpıntı kimde olsa her gün acile gider. Ayda bir kardiyoloji gidiyorum çarpıntı için. Sıkıntı yok diyor. Dideral diye bir ilaç yazıyor. Seni rahatlatır deyip gönderiyor. Artık ilaçlardan yani yan etkilerinden korktuğum için kullanmakta tereddüt ediyorum.
Benim var iste hepsi var buna da şükür napalım iyi kötü idare ediyorum cnm yaşım 50 artık eskisi gibi sağlıklı değiliz. Hayatta yorulma bilmezdim sabaha kadar iş güç yapsam yorulmazdim. Şimdi dışarı bile çıkmak istemiyorum.Benim baş dönmesi kullandığım ilaçlardan kaynaklaniyordu. Mide ilaçları. Bende boyun düzleşmesi yok şükür. Malesef boyun düzleşmesi ağrı ve baş dönmesi yapar.
Cnm sendeki sorun tam olarak ne acaba. Doktorlar birşey demiyor mu? Neyin var en azindan birsey deselerÇok şükür eskisi gibi değilim. Ara ara oluyor. İnanır misin eskiden elimi yüzümü yıkamak için duvara tutunarak lavaboya gidiyordum. O derece.
Yok yok kötü olduğunu söylemedim. Kullandığım çoğu ilaç bende yan etki yaptı ki artık normal parol bile almaya korkuyorum. Düşün burun spreyi kullandım. Hemen çarpıntı başladı. Nabzım fırladı. Yoksa dideral çarpıntıyi normal seviyeye getiriyor. Doktor öyle söyledi.Benim de ayni cnm az önce temizlik yaptim kan ter içinde kaldım. Dideral o kadar sıkıntılı bir ilaç mı? Benim troidde var ya ondan da oluyor. Kuru bir öksürük var geçmiyor. Iyice bunaldım bana carpinti icin birsey vermedi.
Saymakla bitmez ve burası yetmez.Cnm sendeki sorun tam olarak ne acaba. Doktorlar birşey demiyor mu? Neyin var en azindan birsey deseler
Cnm sen de benim gibisin benim de hepsi bir birine karıştı. Yaşın kac senin bu arada. Benim iki sene öncesine kadar hic birseyim yoktu. Kizim skolyoz olunca ona üzüle ağlaya auralı migren oldum. Migren gözlerimde glokom yapti göz tansiyonu. Sonra beyinde kılcallar. Şimdi de kalp kapaginda çökme o iyice moralimi bozdu. Kizimin sirti düzeldi çok şükür ama ben mahvoldumSaymakla bitmez ve burası yetmez.
Karın ağrısı özellikle sağ taraf, şişkinlik, Gastrit ve helikobakteri, göğüste ve boğazda yanma , çarpıntı, nefes darlığı,baş dönmesi, dinmek bilmeyen kulak çınlaması, beyinde yaygın iskemik lezyon(kılcal damar tıkanıklığı) varis , göğüs mu kalp mi anlamadim ağrı, çok afedersin dışkıda mukus, ağzımda ve dilimde surekli bir acılık yanma hissi, Karnimda acayip ses gelmeler.Aklıma gelmeyen şikayetler de var.
Özellikle sabahları çarpıntı ile uyanıyorum. Okula giderken sarhoşlar gibi sağa sola yalpalayarak gidiyorum. Millet içtiğimi sanıyor.
Şimdi de bu bir haftadir şiddetli baş, göz ve kulak ağrısı basladi. İlacın etkisi bittiği gibi ağrılar da başlıyor. Sanki biri başıma balyozla vuruyor. Resmen gözüm, kulağım ve başım zonkluyor.
Doktorlar ne diyor acaba dediğiniz soruya gelince, helikobakteri tedavisinden sonra semptonlarim arttı. Baş dönmesi azdı. İlaçların etkisiyle daha da arttı. Kimisi psikolojik dedi, kimisi bir şey yok dedi, kimisi ilaçla geçer dedi, kimisi panik atak dedi, Hocam şiddetli baş ağrısı, göz ve kulak ağrısının neyi panik atak dedim. Güldü.Birşey bulamıyorlar tutturmuşlar panik atak, stres.
Kimisi çarpıntın kalpten kaynaklanmıyor, sebebi başka yerden dedi.
Hasılı verilen bu yanitlardan tatmin olduğum tek nokta beyindeki kılcal damar tıkanıklığı ve helikobakteri.
Şubattan bu yana hele ki helikobakteri tedaviai esnasında ve sonrasında semptomlarım daha da arttı. Ama bu baş, göz ve kulak ağrısı beni perişan etti. Triotler de sıkıntı çıkmadı. Ama ortadan kırık, ağrı yapmayan çürük dişlerim var. O mu bu baş ağrılarına ve kulak çınlaması ile ağrılara neden oluyor bilmiyorum.
Bende mi gidip bu carpintim için ilaç yazdırsamYok yok kötü olduğunu söylemedim. Kullandığım çoğu ilaç bende yan etki yaptı ki artık normal parol bile almaya korkuyorum. Düşün burun spreyi kullandım. Hemen çarpıntı başladı. Nabzım fırladı. Yoksa dideral çarpıntıyi normal seviyeye getiriyor. Doktor öyle söyledi.
Üzüldüm ya. Allah beterinden korusun inşallah. Yaşım 41. Doktor ilaç yazmadan surdan burdan duyma şeyler ile sakın ilaç alma. Hele ki kalp ilacı. Doğrudur troitler de yapar. Bana da demisti doktor.Cnm sen de benim gibisin benim de hepsi bir birine karıştı. Yaşın kac senin bu arada. Benim iki sene öncesine kadar hic birseyim yoktu. Kizim skolyoz olunca ona üzüle ağlaya auralı migren oldum. Migren gözlerimde glokom yapti göz tansiyonu. Sonra beyinde kılcallar. Şimdi de kalp kapaginda çökme o iyice moralimi bozdu. Kizimin sirti düzeldi çok şükür ama ben mahvoldumhiç huzurum yok. Stresten troidlerim de yavaşladi. Geçen dahiliyeci de bana psikolojik olabilir çarpıntın bir psikoloğa gidin isterseniz dedi. Kardioloji doktoru da troidden olabilir troid ilaci da çarpinti yapiyor dedi. Ben 4 aydır troid ilaci içmiyorum. Belki de panik ataktır. 1 ay önce kızıma iki doberman yavrusu saldirdi. Kizimi ısırmaktan kurtardım ama iki sefer çok ağır düştü yavrum gözümün önünde. Su kanalına düştü yavrum yaralandı. O travma ben de ve yavrumda ağır oldu. Ondan bu yana carpintim çok
Inşallah canım. Tek derdim yavrum tek evladım 15 yasinda 15 yıldir babasiz büyüttüm. Baba var ama yok ne aradi ne sordu. Olan hep stresten uzuntuden bana oldu. Hep rabbime şükrediyorum bu günümüze bin şükür.Üzüldüm ya. Allah beterinden korusun inşallah. Yaşım 41. Doktor ilaç yazmadan surdan burdan duyma şeyler ile sakın ilaç alma. Hele ki kalp ilacı. Doğrudur troitler de yapar. Bana da demisti doktor.
Kahve çarpıntı yapar çok içiyorsan. Midede sorun varsa çarpıntı yapar. Kalp kapakçığında çökme var dedi ama o kadar önemli değil dedi doktor. Sen de takma.insallah kötü günleri atlatiriz