Saymakla bitmez ve burası yetmez.
Karın ağrısı özellikle sağ taraf, şişkinlik, Gastrit ve helikobakteri, göğüste ve boğazda yanma , çarpıntı, nefes darlığı,baş dönmesi, dinmek bilmeyen kulak çınlaması, beyinde yaygın iskemik lezyon(kılcal damar tıkanıklığı) varis , göğüs mu kalp mi anlamadim ağrı, çok afedersin dışkıda mukus, ağzımda ve dilimde surekli bir acılık yanma hissi, Karnimda acayip ses gelmeler.Aklıma gelmeyen şikayetler de var.
Özellikle sabahları çarpıntı ile uyanıyorum. Okula giderken sarhoşlar gibi sağa sola yalpalayarak gidiyorum. Millet içtiğimi sanıyor.
Şimdi de bu bir haftadir şiddetli baş, göz ve kulak ağrısı basladi. İlacın etkisi bittiği gibi ağrılar da başlıyor. Sanki biri başıma balyozla vuruyor. Resmen gözüm, kulağım ve başım zonkluyor.
Doktorlar ne diyor acaba dediğiniz soruya gelince, helikobakteri tedavisinden sonra semptonlarim arttı. Baş dönmesi azdı. İlaçların etkisiyle daha da arttı. Kimisi psikolojik dedi, kimisi bir şey yok dedi, kimisi ilaçla geçer dedi, kimisi panik atak dedi, Hocam şiddetli baş ağrısı, göz ve kulak ağrısının neyi panik atak dedim. Güldü.
Birşey bulamıyorlar tutturmuşlar panik atak, stres.
Kimisi çarpıntın kalpten kaynaklanmıyor, sebebi başka yerden dedi.
Hasılı verilen bu yanitlardan tatmin olduğum tek nokta beyindeki kılcal damar tıkanıklığı ve helikobakteri.
Şubattan bu yana hele ki helikobakteri tedaviai esnasında ve sonrasında semptomlarım daha da arttı. Ama bu baş, göz ve kulak ağrısı beni perişan etti. Triotler de sıkıntı çıkmadı. Ama ortadan kırık, ağrı yapmayan çürük dişlerim var. O mu bu baş ağrılarına ve kulak çınlaması ile ağrılara neden oluyor bilmiyorum.