Öncelikle herkese selamünaleyküm. 10 temmuz 24 de boğaz ağrısı şikayeti ile devlet hastanesi acile gittim .doktor bey ultrason istedi çekinip sonucum ile birlikte yanına gittim.Sonucum da troid bezlerimin büyüdüğünü ve nodül olduğunu söyledi ve araştırma.hastanesin de biyopsi olmam gerektiğini söyledi. Ordan çıkıp araştırma hastanesine gittim ve kayıttaki arkadaşa biyopsi olmam.gerektigini her hangi bir doktor ile görüşmek istediğimi söyledim beni genel cerrahi doktoruna.yönlendirdi .sekreteri ile.görüştün sagolsun beni sıra aldi 2 saat kadar bekledikten sonra. Doktor beye biyopsi olmam gerektiğini söyledim sagolsun gün almam için kağıt verdi ve 18 temmuz a gün aldım o sürece kadar hep dua ettim arkadaşlarım ve etraftan biyopsi kötü olduğunu işte bayılanı fln anlattılar tabi benim gözüm korktu çünkü ilk defa başıma böyle birsey geliyor .Neyse 18 de gittim biyopsi oldum korkulacak kadar değilmiş evet canım yandı ama normal iğne olur gibi ama gün içinde ordan parça aldıkları için sürekli hep boğazımda yanma.ve gerilme hissettim ertesi günü geçti. Yine sonuçlarım çıkana kadar dua ettim hep .10 gün sonra hastaneyi aradim sonuclarimin çıktığını söyledi. O gün de kızımın özel hastanede kulak burun boğaz bölüme randevusu vardı. Ben devlet araştırma hastanesinden sonuclarimi alıp oradaki isteyen doktor göstermek istedim ama yoktu neyse. Ordan çıkıp özele gidiyorum sonucu okudum anladım.ztn kötü olduğunu. Ama nsl gittim hastane kızım yanımda gözlerim doldu ama yaş akmıyor birisi dokunsa agliycam o derece otobüsten indikten sonra 5 dk hastane yürüyene kadar ağladım. Annemi aradım o ara beraber ağladık neyse. Hastane girdim biraz bekledikten sonra sıramız geldi o ara aklıma sonucumu kızımın doktoruna göstermek geldi ztn onun dalı olduğu için en azından az da olsa birsey desin istedim .neyse içeri girince önce kızımı muayene etti daha sonra ben kendisinden rica ettim sagolsun baktı doktor hanım bakarken ben ağlama başladım.Bana neden ağlıyorsun sonucun kötü değil kötü de olsa çok yeni hemen mi gitt8gimi sordu bana evet dedim ne güzel erken teşhis bazen patoloji sonuçlarının yanlış çıktığını söyledi. Kağıtta yazan tanı ise .... papiller karsinom şüpheli bulgular ve altına not düşülmüş. Kesin tanı içn cerrahi işlem yazıyordu. Daha sonra kızımın doktoru ameliyat olmam gerektiği söyledi ve hatta benim nodül lerim in sadece sağ tarafta olduğunu ve iyi birsey olduğunu söyledi üzülmemem.gerektiğini ve normal hayatıma.devam.etmem gerektiğini söyledi. Daha sonra beni başka doktor yönlendirdi hatta ücretsiz bana kayıt açtırdı başka doktor için tekrar sagolsun .beni yönlendirdiği doktor sekreteri ile görüştüm doktor bey yurt dışına eğitime gitmiş 7 ağustos da gekicek dedi o gün için randevu oluşturduk .sonra aynı hastanede tanıdığımız genel cerrahi doktoru vardı ben eve gelince sonucumu ve KBB doktorun söylediklerini yazdım kendisi bana moralimi bozmamam gerektiği ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Daha sonra ben tekrar sonucumu endokrinoloji bölüme.göstermek istedim 2 ağustos için yine özel hastane randevu aldım bekliyorum herkes aynı şeyi derse ameliyat olcam çünkü benim.hastalığım ameliyatlık mış. Arkadaşlar ne olur dua edin benim için başımdan geçen bunlar çok araştırma.yaptim evet çok üzüldüm ağladım ama.bu hastalığın basinin moral olduğunu anladım bazen ağlama hisleri gelse de toparlıyorum hemen .kızım var 6 yaşında onun için ayakta durmak zorundayım ağrım var ara ara boğazımda halsizlik var uykusuzluk yapıyor her hangi bir şişlik yok boğazımda .benim kötü hastalığın boyutu 4mm küçük olduğunu söyledi doktor troid in tamamının alınmasını söyledi çevremde çok kişi başına geldiğini iyi olduğunu şuan çok şükür söyledi onslr dan moral buldum ...Rabbım.o kadar büyük ki derdi veren rabbim dermanını da verir şifa ALLAH dan dua edelim hep ettim ediyorum da .... Kim ister ki başına gelsin böyle birsey ama rabbim de ne olur dua edin benim için.