Merhaba hanımlar bende troid problemi var bunun icin 1.5 ay ilac kullandım 1 senedir de gebe kalamıyorum su an kasiklarimda 3 gündür sancı var adet olucak gibi ama kanama bi turlu olmuyor göğüs uçlarıma da ara ara sancı giriyor. Troid probleminde hamile kalamayan ya da ilac sonra hamile kalan varmi merak ediyorum
Bende deniyorum 2 aydır çocuk ama bende de guatır var levetron kullanıyorum 100 mg kadın doğuma gittim baktırdım kullanabilirsin bi sıkıntı yok dedi ilaç kullanarak düzene sokabilirsin değerlerini hamile kalırsan her ay düzenli troid hormonlarına bakılması lazım dedi hayırlısı fazla stres yapma inşallah hamilesindir
Bide test yaptın mı bata kaç gün var ya da için rahatlatmak için bi kan testir yaptır benimde geçen ay öyleydi adetim 1 gün geçikti karnım çok ağrıyordu kasıklarım kan testi yaptırdım maalesef negatif çıktı zaten sonrası adet oldum
Bide test yaptın mı bata kaç gün var ya da için rahatlatmak için bi kan testir yaptır benimde geçen ay öyleydi adetim 1 gün geçikti karnım çok ağrıyordu kasıklarım kan testi yaptırdım maalesef negatif çıktı zaten sonrası adet oldum
Ins hamılesınızdır ama yasadıgı mı yazıyım 75 mg levıtron kullanıyorum gecen kıs adet bekliyorum olmuyor 28 gunde bir olurum kanama duzenımı degıl ama miktarını etkiledi hasımato neyse 35 gun oldu test yaptım negatif 40 gun oldu yine negatif ama kasıklarımda bir baskı bir sancı yururken yumurtalıklarımı hissetmem falan dedim ben bir kadın doguma gideyim sonuc kocaman kist duphaston kullanacaksın bittikten 10 gun ıcınde adet olacaksın dedi 10 gun ilacı kullandım oldumu 50.gun 10.gunde adet oldum toplamda 60 gunume sebep oldu kist eger bir kac gun daha gecıkırse gıdın Dr a omrumde ilk defa kist ile tanıstım ben 6 yıldır hasımato olmama ragmen Dr kullandığın bir ılac varmı dedıgınde levıtron dedım hıpotırodmısın dedi evet dedim o zaman normal kist olması bundan sonra cok sık yasayabilirsın bu durumu tıroıd bozukluğu ne yazıkkı kiste sebep oluyor dedi
Merhaba hanımlar bende troid problemi var bunun icin 1.5 ay ilac kullandım 1 senedir de gebe kalamıyorum su an kasiklarimda 3 gündür sancı var adet olucak gibi ama kanama bi turlu olmuyor göğüs uçlarıma da ara ara sancı giriyor. Troid probleminde hamile kalamayan ya da ilac sonra hamile kalan varmi merak ediyorum
Bende tıroıt ılacı kullanıyorumnerdeyse 10 yıldır ve hamıle kalmakta hıc sıkıntı yasamadım sadece gebelıgımı sonlandırmak zorunda kaldım bır ıkı ay sonra tekrr denemeye baslıcam bence degerlerını kontrol altına alırsan hıc bır sıkıntı olmaz kafanı hastalıgına takma stres herseyın başı