troid hastası olup hamile kalan var mı

cok tesekkurler

Bende 3 yıllık evliyim 2019 subat ayinda dusuk yaptim ve 1 yildir hamile kalamiyorum tiroidim yavas calisiyi surekli stres yaptigim icinde degerim oynuyor zor bi döngü

Hiç stres yapma arkadaşım,bende 2018 de düşük yaptım ve troidim olduğu için herşey bitti gebe kalamam diye kendi kendimi yedim,troidim gebelikte çıkmıştı çok stres yaptım,kullandığım ilacın dozunu ayarlayamadi vucudum bir türlü ve çok sukurki 2 aydır düzenli gidiyorum 2 yılda duzenlenebildi,ümidini kaybetme kesinlikle stres yapma boşver düzenli kullan Allah'ın izniyle gebeliğin de olur,doktor banada önerdi artık engel bı durumun yok diye,güzel habrlerinide alırız senin inşallah.

Kızlar size birşey sormak istiyorum bende pko görünümü var ara çok düzensiz oluyor adetlerimde şuan her ay oluyorum.
Pko nun yan etkileri var.
Doktorum 2.asilama ya geçmeden tiroid e bakmak istedi. Pko yu tetikleyen şeylerden biri buda.

Pazartesi tiroid testi olucam.
Cuma hormon testlerim tekrarlandi amh 15 çıktı. Digerlerin ı yazmıyorum.

Tiroid de eğer yüksek flan çıkarsa ilaç mı veriliyor ? ?
Hamile kalmadım artık kalmak istiyorum sizce tedavi ne jadar sürer hemen hamile kalabilirmiym

Bende pkoluyum benimde tiroid rahatsizligim var evet yuksek cikarsa ilac kullaniliyor. Her sabah ac karna yutuyorsun,yarim saat sonra yemek yiyorsun.
Suanda hamileyim hala iciyorum ilaci ve her ay kontrol
Korkulcak bir rahatsizlik degil. Gecmis olsun.

Cok teşekkür ederimbilgiler için. .
Kızlar doktor a bugün sordum amh değerinde pko gösteriyor deyince dedim herhangi bir hormon ilacı vericekmsniz diye.. Bir kez daha söyledi pko nun tedavisi yok diye..
Yarın tiroid sonucu mu alıcam.
Suan tek düşündüğüm belki ona ilaç verırse düzelir. ..

Arkadaşlar merhaba, benim eylül ayında troidim yüksek çıktı. İlaç tedavisine başladık bu arada tsh'mde çok düşüktü. Troid testleri yapılırken kadın doğum yumurta rezervime de baktı ve yumurta rezervim az çıktı. Bunun için troidi düzeltip hemen tüp bebek yapılması gerek dediler. 2 gün önce aşırı mide bulantısı ile doktora gittim gebelik testi yapıldı. 6 haftalık hamileymişim. Tüm testlere bakılırken gebelik belirtisi olmadığı ve regli olduğum için haliyle gebelik testi yapılmamış. oysa ki ben tüm bu rüreçte gebeymişim. bebeğin kalp atışı vs normal ama bu gün endokrin troid varken bebek olmamalıydı dedi ben de şaşırdım ve zaten bebeğin olduğunu ama test yapılmadığı için bilinmediğini söyledim. Kürtaj düşünür müsün dedi açıkçası ben ve eşim çok hayati bir durum olmadıkça kürtaj düşünmüyoruz. Böyle bir süreç yaşayan var mı? olanlara hala inanamıyorum bir yanda yumurta rezervim düşük, troitin yüksek diyen doktorlar bir yandan da ne olursa olsun hayata tutunan bebeğim . Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.

Bende 3 yıllık evliyim 2019 subat ayinda dusuk yaptim ve 1 yildir hamile kalamiyorum tiroidim yavas calisiyi surekli stres yaptigim icinde degerim oynuyor zor bi döngü
merhaba yazalı baya olmuş ama belki görürsünüz. Durumunuz nedir acaba ben de aynı sizin gibiyim hamile kalamıyorum ve stres yapıyorum stres de dengeyi bozuyor. Dr dozu değiştiriyor tam iyi oldu derken sonra yine yüksek cıkıyor

Merhaba benim troitler yok denecek şekilde çalışıyor.mus malesef ama gebe kaldım doktor bile şaşırdı yani bence moralinizi bozmayın psikolojik olabilir ama riskli tabi

Gunaydin mrblar bende tirod hastayım e .. bir ilaç kullanıyorum 150 mg 4 senelik evliyim ve bir sene düşünmedik 1 sene sonrada tiriod cikdi karşıma nisanda test yapmism tsh 8600 amh 1.44 çıkmış bu değerlere göre yumurta rezervi az oluyormuş. Hiç hamile kalmadım gemmuzda doktora gittim özel bir hastane adetimn 3. Günüydü ve doktor üstten kontrol sağlarken ne zamn adetin bitti diye sordu bende suanda adetim dedim rahim tutmuyor dedi bana acil olarak z.k. hastanesine gidip asilama yapmamı söyle di ne olduğumuzu anlamadık. Şok olduk anliycaginiz (bu durumda benim yumurta oluşmuş ama tutunamamis )mi oluyor tiriod hastasi olup böyle birseyle karşılaşan varmi yardımcı olursanız sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…