cok tesekkurlerHamile kalmak isteyenleri TSH değeri 1 ile 2.50 arasında olmalı.
Daha yüksek olması engelliyor diye biliyorum.
Arkadaşımın TSH 3 küsürdü ve tüp bebeğe başlamadan önce dr değeri düşürmek için 1 ay ilaç tedavisi uyguladı.
Sizinki malesef normal değerin üzerinde.
Bende 3 yıllık evliyim 2019 subat ayinda dusuk yaptim ve 1 yildir hamile kalamiyorum tiroidim yavas calisiyi surekli stres yaptigim icinde degerim oynuyor zor bi döngümrb kızlar ben yaklaşık 2 yıldır troid hastasıyım troid bezlerim çalışmıyor kendileri tek başına L... ile başlayan ilaç kullanıyorum...düşük yapınca sebebi araştırılırken bulundu ve daha sonrasında gebe kalamadım bir daha benimle aynı sorunu yaşayp gebe kalan veya kalmaya çalışan var mı...burda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bende 3 yıllık evliyim 2019 subat ayinda dusuk yaptim ve 1 yildir hamile kalamiyorum tiroidim yavas calisiyi surekli stres yaptigim icinde degerim oynuyor zor bi döngü
Bende pkoluyum benimde tiroid rahatsizligim var evet yuksek cikarsa ilac kullaniliyor. Her sabah ac karna yutuyorsun,yarim saat sonra yemek yiyorsun.Kızlar size birşey sormak istiyorum bende pko görünümü var ara çok düzensiz oluyor adetlerimde şuan her ay oluyorum.
Pko nun yan etkileri var.
Doktorum 2.asilama ya geçmeden tiroid e bakmak istedi. Pko yu tetikleyen şeylerden biri buda.
Pazartesi tiroid testi olucam.
Cuma hormon testlerim tekrarlandi amh 15 çıktı. Digerlerin ı yazmıyorum.
Tiroid de eğer yüksek flan çıkarsa ilaç mı veriliyor ? ?
Hamile kalmadım artık kalmak istiyorum sizce tedavi ne jadar sürer hemen hamile kalabilirmiym
Cok teşekkür ederimbilgiler için. .Bende pkoluyum benimde tiroid rahatsizligim var evet yuksek cikarsa ilac kullaniliyor. Her sabah ac karna yutuyorsun,yarim saat sonra yemek yiyorsun.
Suanda hamileyim hala iciyorum ilaci ve her ay kontrol
Korkulcak bir rahatsizlik degil. Gecmis olsun.
merhaba yazalı baya olmuş ama belki görürsünüz. Durumunuz nedir acaba ben de aynı sizin gibiyim hamile kalamıyorum ve stres yapıyorum stres de dengeyi bozuyor. Dr dozu değiştiriyor tam iyi oldu derken sonra yine yüksek cıkıyorBende 3 yıllık evliyim 2019 subat ayinda dusuk yaptim ve 1 yildir hamile kalamiyorum tiroidim yavas calisiyi surekli stres yaptigim icinde degerim oynuyor zor bi döngü