İlgi ve desteğinize çok teşekkür ediyorum.sonuç kötü de olsa tedavisi var nihayetinde ,dermansız dertler var,minicik bebişler hasta oluyor.hepsini kendime söylüyorum ama can işte.babaannenize de tekrar geçmiş olsun toplumda özellikle kadınların çoğunda var ama özellikle ultrason yapılmazsa çok uzun yıllar belirti vermeyebiliyor .sevgilerimleÇok geçmiş olsun. Babannem olmuştu yıllar önce, temiz çıkmıştı,Siz de kötü düşünmeyin zaten frozen da temiz çıkmış.. insan psikolojisi işte hep en kötüyü düşünüyor... geçmiş olsun
İlgi ve desteğinize çok teşekkür ediyorum.sonuç kötü de olsa tedavisi var nihayetinde ,dermansız dertler var,minicik bebişler hasta oluyor.hepsini kendime söylüyorum ama can işte.babaannenize de tekrar geçmiş olsun toplumda özellikle kadınların çoğunda var ama özellikle ultrason yapılmazsa çok uzun yıllar belirti vermeyebiliyor .sevgilerimle
Troid değil, lösemiden şüpheleniliyor eksik yazmışım..Ah çok geçmiş.olsun ona da.umarım iyi çıkacak sonuçları.ama endişe etmeyin lütfen gerçekten tedavisi gayet kolay bir hastalık hele şimdiki sağlık imkanlarıyla.haberdar edin lütfen sonuçtan beni de
Lütfen siz de içinizi ferah tutun,değildir bir çok belirtisi farklı hastalıklarla hatta çok basit hastalıklarla karıştırılıyor.Allah tüm hastalara ve cevap bekleyenlere sabır ve güç versin.Troid değil, lösemiden şüpheleniliyor eksik yazmışım..
Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın siz de kalbinizi ferah tutun.
Lütfen siz de içinizi ferah tutun,değildir bir çok belirtisi farklı hastalıklarla hatta çok basit hastalıklarla karıştırılıyor.Allah tüm hastalara ve cevap bekleyenlere sabır ve güç versin.
Çok geçmiş olsun size de.maalesef benim çoklu nodüllerim olması nedeniyle ve artık troidimin nefes boruma iyice baskı yapması nedeniyle atom tedavisi seçenek olmaktan çıkmıştı o nedenle ameliyat oldum.tabi Pataloji sonuçları kötü gelirse atom tedavisi bu kez o nedenle alacağım.tabi hipertroidi de atom tedavisinin gözleri öne çıkardığını da söylüyor doktorlar siz de olmamış sanırım ne güzel.resmen tüm vücut etkileniyor troid bezleri çok çok önemli.ömür boyu ilaç kullanacağız ama dozu iyi ayarlanınca sanırım sıkıntısız atlatacağız bunları.Allah çaresiz dert vermesin kimseyeGeçmiş olsun bende 2011 de hipertiroidi hastasıydım hangi doktora gittiysem ameliyat dediler ben nerdeyse 6 7 doktor gezdim ameliyattan korktuğum için olmadım o zaman taksim Hastanesi yıkılmamıştı orda nükleer tıp uzmanı Necati bey e gitmiştim ve atom tedavisiyle yeniden kendime geldim şuanda Hipotiroidi oldum ama en azından tahlillerim normal ve ilaç kullanıyorum benimki ikinci gebeliğim sonrası takipsizlikten dolayı ortaya çıktı tekrar çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim bende graves şüphelendiler hemen göz için hem özele ve hemde devlete gittim korktum ne olur ne olmaz diye dikkatli bakılmasını istedim şükür ki bişey çıkmadı ama o dönemde resmen 35 kiloya kadar düştüm belkide gözlerimden o yüzden şüphelendiler hatta gözlerim hafif de olsa çıkıntılıydı zaman geçtikçe düzeldi ama ben atom tedavisinden sonra resmen yenilendim zayıfladım saçlarım dökülmeye başlamıştı ve kalbim neredeyse ağzımdan çıkacaktı ama çok şükür doktorumun tedavisiyle atlattım günlük bir doz ilaçla ömür geçireceğiz ama buna da şükür dediğiniz gibi rabbim dermansız dert vermesin hiç canınızı sıkmayın iyileşeceğinize inanıyorum rabbim şifa versin inşaallahÇok geçmiş olsun size de.maalesef benim çoklu nodüllerim olması nedeniyle ve artık troidimin nefes boruma iyice baskı yapması nedeniyle atom tedavisi seçenek olmaktan çıkmıştı o nedenle ameliyat oldum.tabi Pataloji sonuçları kötü gelirse atom tedavisi bu kez o nedenle alacağım.tabi hipertroidi de atom tedavisinin gözleri öne çıkardığını da söylüyor doktorlar siz de olmamış sanırım ne güzel.resmen tüm vücut etkileniyor troid bezleri çok çok önemli.ömür boyu ilaç kullanacağız ama dozu iyi ayarlanınca sanırım sıkıntısız atlatacağız bunları.Allah çaresiz dert vermesin kimseye
Ah ne tatlısınız.çok çok teşekkür ederim.size de sağlıklı bir ömür diliyorumÇok teşekkür ederim bende graves şüphelendiler hemen göz için hem özele ve hemde devlete gittim korktum ne olur ne olmaz diye dikkatli bakılmasını istedim şükür ki bişey çıkmadı ama o dönemde resmen 35 kiloya kadar düştüm belkide gözlerimden o yüzden şüphelendiler hatta gözlerim hafif de olsa çıkıntılıydı zaman geçtikçe düzeldi ama ben atom tedavisinden sonra resmen yenilendim zayıfladım saçlarım dökülmeye başlamıştı ve kalbim neredeyse ağzımdan çıkacaktı ama çok şükür doktorumun tedavisiyle atlattım günlük bir doz ilaçla ömür geçireceğiz ama buna da şükür dediğiniz gibi rabbim dermansız dert vermesin hiç canınızı sıkmayın iyileşeceğinize inanıyorum rabbim şifa versin inşaallah
Aminnn hepimize.hamilesiniz sanırım sağ salim bebişinize kavuşmanız dileğimleEstağfurullah rica ederim bende size sevdiklerinizle sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömür dilerim
Evet çok teşekkür ederim sağolun
Aminnn hepimize.hamilesiniz sanırım sağ salim bebişinize kavuşmanız dileğimle
Okuyan varsa herkese tekrar merhaba.pataloji sonucunu biraz önce yazdı doktorum.iki çok minik odak görülmüş ama mm lik nodüllermiş o nedenle atom tedavisine gerek yokmuş.çok şükür tüm iyi haber bekleyenlerin iyi haberler almasını dilerim.
İnşallah.dualarım sizinleÇok geçmiş olsun darısı benim minik yeğenime inşallah:)