Troid ameliyatı oldum.patoloji sonuçlarını bekliyorum

Paradoks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
2.279
765
herkese merhabalar.perşembe günü troid ameliyatı oldum.ameliyatım gayet iyi geçti.ses kısıklığı ya da başka bir semptom oluşmadı çok şükür.ben 5 yıldır biliyordum ve kontrol ettiriyordum nodüllerimi.çok sayıda nodülüm vardı ve öncü nodülümden ince iğne biyopsisi yapılmıştı temiz çıkmıştı.tsh ve diğer hormonlarımda normal olduğu için ilaçsız kontrol altındaydım.fakat bir yıl önce troidim dışarıya doğru çıkmaya ve ağrı yapmaya başladı.tekrar testler yapıldı hipertroidi( graves) teşhisi koyuldu.ilaçla düzeltmeye çalıştı doktorum ama maalef düzelmedi.iki hafta önce de mete beye yönlendirdi artık ameliyat şart diye ve total olarak her iki lobumu da aldılar.ameliyat esnasında frozen yapmışlar temizmiş.ama ben burda bir çok arkadaşta biyopsi ve frozen temiz gelip sonrasında kanserli patoloji çıkanı okudum.biraz da hastalık psikolojisi sanırım şimdi içim içime sığmıyor.doktorum keyfine bak diyor ama ne mümkün.gerçi biliyorum tedavisi gayet kolay,hatta çoğunu atlattım ama yine de aynı süreçleri yaşayan varsa belki içimi rahatlatacak bir iki şey yazar diye düşündüm.şimdiden teşekkür ediyorum ilginize.

Ben dahil herkes bir derdim var başlığında sanırımtroid ameliyatı olan,olması gereken,bilgisi olan yok mu acaba.belki ben de size sürecimden bahsederek yardımcı olurdum

Çok geçmiş olsun. Babannem olmuştu yıllar önce, temiz çıkmıştı,Siz de kötü düşünmeyin zaten frozen da temiz çıkmış.. insan psikolojisi işte hep en kötüyü düşünüyor... geçmiş olsun

İlgi ve desteğinize çok teşekkür ediyorum.sonuç kötü de olsa tedavisi var nihayetinde ,dermansız dertler var,minicik bebişler hasta oluyor.hepsini kendime söylüyorum ama can işte.babaannenize de tekrar geçmiş olsun toplumda özellikle kadınların çoğunda var ama özellikle ultrason yapılmazsa çok uzun yıllar belirti vermeyebiliyor .sevgilerimle

Bizim ailede herkeste var.. Rabbim beterinden korusun.. şimdi bizde küçük kuzenimin biyopsi sonucunu bekliyoruz, çok endişeliyiz.. inşallah teniz çıkar.. rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın.. çok zor..

Ah çok geçmiş.olsun ona da.umarım iyi çıkacak sonuçları.ama endişe etmeyin lütfen gerçekten tedavisi gayet kolay bir hastalık hele şimdiki sağlık imkanlarıyla.haberdar edin lütfen sonuçtan beni de

Ah çok geçmiş.olsun ona da.umarım iyi çıkacak sonuçları.ama endişe etmeyin lütfen gerçekten tedavisi gayet kolay bir hastalık hele şimdiki sağlık imkanlarıyla.haberdar edin lütfen sonuçtan beni de
Troid değil, lösemiden şüpheleniliyor eksik yazmışım..

Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın siz de kalbinizi ferah tutun.

Troid değil, lösemiden şüpheleniliyor eksik yazmışım..

Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın siz de kalbinizi ferah tutun.
Lütfen siz de içinizi ferah tutun,değildir bir çok belirtisi farklı hastalıklarla hatta çok basit hastalıklarla karıştırılıyor.Allah tüm hastalara ve cevap bekleyenlere sabır ve güç versin.

Geçmiş olsun bende 2011 de hipertiroidi hastasıydım hangi doktora gittiysem ameliyat dediler ben nerdeyse 6 7 doktor gezdim ameliyattan korktuğum için olmadım o zaman taksim Hastanesi yıkılmamıştı orda nükleer tıp uzmanı Necati bey e gitmiştim ve atom tedavisiyle yeniden kendime geldim şuanda Hipotiroidi oldum ama en azından tahlillerim normal ve ilaç kullanıyorum benimki ikinci gebeliğim sonrası takipsizlikten dolayı ortaya çıktı tekrar çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun size de.maalesef benim çoklu nodüllerim olması nedeniyle ve artık troidimin nefes boruma iyice baskı yapması nedeniyle atom tedavisi seçenek olmaktan çıkmıştı o nedenle ameliyat oldum.tabi Pataloji sonuçları kötü gelirse atom tedavisi bu kez o nedenle alacağım.tabi hipertroidi de atom tedavisinin gözleri öne çıkardığını da söylüyor doktorlar siz de olmamış sanırım ne güzel.resmen tüm vücut etkileniyor troid bezleri çok çok önemli.ömür boyu ilaç kullanacağız ama dozu iyi ayarlanınca sanırım sıkıntısız atlatacağız bunları.Allah çaresiz dert vermesin kimseye

Çok teşekkür ederim bende graves şüphelendiler hemen göz için hem özele ve hemde devlete gittim korktum ne olur ne olmaz diye dikkatli bakılmasını istedim şükür ki bişey çıkmadı ama o dönemde resmen 35 kiloya kadar düştüm belkide gözlerimden o yüzden şüphelendiler hatta gözlerim hafif de olsa çıkıntılıydı zaman geçtikçe düzeldi ama ben atom tedavisinden sonra resmen yenilendim zayıfladım saçlarım dökülmeye başlamıştı ve kalbim neredeyse ağzımdan çıkacaktı ama çok şükür doktorumun tedavisiyle atlattım günlük bir doz ilaçla ömür geçireceğiz ama buna da şükür dediğiniz gibi rabbim dermansız dert vermesin hiç canınızı sıkmayın iyileşeceğinize inanıyorum rabbim şifa versin inşaallah

Ah ne tatlısınız.çok çok teşekkür ederim.size de sağlıklı bir ömür diliyorum

Estağfurullah rica ederim bende size sevdiklerinizle sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömür dilerim

Bugün aramadı doktorum.patoloji raporunun sonucu için sana hafta içi döneceğim demişti ben dün dayanamamış aramıştım .ye,iç,yat keyfine bak ben takip ediyorum dedi.bugün arar diye düşünmüştüm aramadı.beklemek de sıkıntı.gerçi ameliyat olarak tedavini çoğunu hallettim ama sonuç kötü ise atom tedavisi gerekecek.ona hazırlanmalıyım kafaca.çok mu dert ediyorum.hep zaten bundan oluyor hastalıklar.dünya yansa bir sap samanı yanmayan tiplerden olmak isterdim.neyse yine diyorum belki de hastalıkların en hafifiyle sınanıyorum bunda da bir hayır vardır.geçen hafta perşembe sabah ameliyat oldum patoloji sonucunun çıkması sürer di mi bu kadar?

Okuyan varsa herkese tekrar merhaba.pataloji sonucunu biraz önce yazdı doktorum.iki çok minik odak görülmüş ama mm lik nodüllermiş o nedenle atom tedavisine gerek yokmuş.çok şükür tüm iyi haber bekleyenlerin iyi haberler almasını dilerim.

Çok geçmiş olsun darısı benim minik yeğenime inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…