- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
Bir dermatoloğa giderseniz size hem saçları, hem de tırnakları besleyecek ilaç verecektir.Ben kullandım, memnun da kaldım.
Hap canım.Benim saçlarım çok fazla döküldüğü için o ilacı vermişti.Tırnaklara da iyi geldiğini sölemişti dr.um.Gerçekten de iyi gelmişti.Kırılma sorunum da hallolmuştu.90 kapsül vardı sanırım içinde.3 yıl önce kullanmıştım o yüzden çok net hatırlayamıyorum.2 ay içmiştim.ne tür bir ilaç bu canım, bilmediğimden soruyorum, ben yutuyor muyum bunu yoksa tırnaklara ya da saça mı sürülüyor...anladığım kadarıyla yutuyorum ama
canım şu bahsettğin aynı durum bendede söz konusu ve 1 hafta önce doktora gittim ve aseton ve temizlik malzemelrinden kaynaklandığını söyledi,bana asetonu yasakladı onun erine oje temizleyici kullan dedi,ayrıca tırnakların düzelene kadar oje sürme ve uzayan kısımları hemen kes bir süre kısa kullan dedive temizlik esnasından astarlı temizlik eldiveni kullan dedi,ayrıca 2 adet ilaç yazdı, birisi n-balsam dermoskin tırnak güçlendirici bir krem-akşam yatarken tırnaklarıma sürmem gerekiyor,diğeride excipial diye bir balsam günde 3 kez sürmem gerekiyor,ve bir haftadır düzelme var tırnaklarımda,manikürede ara vermemi söyledi yanlış torpulemedende kaynaklanabiliyormuş,istersen sende bunları bir dene,belki faydası dokunur.
excipial liponun fotosunu bulamadım canımda beyaz üstü yeşil yazılı bir şişe.
sağol canım, denemekte fayda var, acil birçözüm istedim hemen yetişdin...teşekkürler...
canım öncelikle sağlıklı beslen ve tırnak besleyici ojeler var onlardan kullan derim ben.tırnaklar çok güzel besleniyo yerimseniben
canım şu asetonsuz jel şeklinde temizleyiciler var,onlardanda alabilirsin bulamazsan oriflamede var,önemli olan aseton içermemesi ben nisanda alıcam ondan yine,indirimde olacak 9 tl!birde su n_balsamın fiyatı 27 tl,diğerid 10 tl,ssk karşılamıor, ama bayağı bi etkililer,benim nerdeyse bir senedir geçmiyordu neler neler denedim ama artık geçiyor sanırım,n_balsamın içeriğinde sığır paçası yağı var!üstünde öyle yazıyor,dur internette bulursam reimlerini koyayım sana!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?