- 27 Ocak 2023
- 5
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi gebelikyolunda
-
Merhaba kaçıncı haftadaydınız ben Ankaradayım amniyosentezi nerede yaptirmistiniz .Birde yaş riskiniz varmiydi ben 36 yaşındayım çok korkuyorumKarnımdan bebeği almadan once aldılar sıvıyı sonuç kesindi. Zaten nift testi en saglıklısı amniyosentezde hem çok beklersiniz diye biliyorum. Nifty testinden sonra Dr da ztn göründü her şey baya anomalili Bi bebkti
Amniyosentez yaptırmadim canım. Yani dha doğrusu gerek kalmadı emin olrk yaptılarMerhaba kaçıncı haftadaydınız ben Ankaradayım amniyosentezi nerede yaptirmistiniz .Birde yaş riskiniz varmiydi ben 36 yaşındayım çok korkuyorum
Amniyosentez yaptırmadim canım. Yani dha doğrusu gerek kalmadı emin olrk yaptılar
26 yaşında idim cnm yoktu ben nifty testi yaptırmadim Kızılay cinnahta necat imirzaliogluna, dger tüm islemlerim Zübeyde hanımda olduMerhaba kaçıncı haftadaydınız ben Ankaradayım amniyosentezi nerede yaptirmistiniz .Birde yaş riskiniz varmiydi ben 36 yaşındayım çok korkuyorum
14lrrde kürtaj oldum 13lerde ikili test sonucum kötü çıktı26 yaşında idim cnm yoktu ben nifty testi yaptırmadim Kızılay cinnahta necat imirzaliogluna, dger tüm islemlerim Zübeyde hanımda oldu
Bende 2 kere kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Umarım sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza14lrrde kürtaj oldum 13lerde ikili test sonucum kötü çıktı
Benimde öyle hissim vardı şükür 22 haftaya kadar gelebildim. Darısı kucağımıza almayaPardon nifty yaptırdım olucaktı canım.
İnsallah amin içimde kötü bi his yok her şey yolunda gidiyo sanki geçen seneye göre ama bakalım):)
Ay cok iyi ben daha 12 yeni olucam gecmiyo zaman. Ikili test sonucum cıkcak subattaBenimde öyle hissim vardı şükür 22 haftaya kadar gelebildim. Darısı kucağımıza almaya
Merhabalar Allahım sabır versin . Tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin. İkili testinizde t.21 riskiniz kaç çıkmıştı ayrıca ultrason da herşey normal miydiBen önceki gün trizomi 18 sebebiyle bebeğimi kaybettim. 2li testim yüksek riskli çıktı 17. Haftadan sonra amniyosentez yapacaktık kendiliğinden düştü 16. Haftada. Bebeğimi aldım babası baktı ben ağlama krizinde olduğum için bakamadım. Vücudunda anormal yapılar varmış zaten yaşayacak gibi değilmiş. Allah var ben test kesin trizomi 18 desede ben aldırmak istemiyordum. Allah kimseye göstermesin çok zor.
T21 de risk yoktu. Ultrasonda bilemediler, normal görünüyor dediler. Birşey dikkatimi çekiyordu gününe göre küçük gibi dediler. Düştüğünde Ultrasonda rahatlıkla görülebilecek anormallikler vardı. T18 T21 den çok farklı bu sebeple anormalliklerden bahsedip sizi korkutmak istemem. T21 riskli çıktıysa nipt yaptırın. Ben genetik test verdim. Temiz çıkarsa tekrar düşünüp gebelik olunca direk nipt yaptıracağım. %99 doğru sonucu var.Merhabalar Allahım sabır versin . Tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin. İkili testinizde t.21 riskiniz kaç çıkmıştı ayrıca ultrason da herşey normal miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?