• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trizomi 18 riski

Karnımdan bebeği almadan once aldılar sıvıyı sonuç kesindi. Zaten nift testi en saglıklısı amniyosentezde hem çok beklersiniz diye biliyorum. Nifty testinden sonra Dr da ztn göründü her şey baya anomalili Bi bebkti
Merhaba kaçıncı haftadaydınız ben Ankaradayım amniyosentezi nerede yaptirmistiniz .Birde yaş riskiniz varmiydi ben 36 yaşındayım çok korkuyorum 😔

Amniyosentez yaptırmadim canım. Yani dha doğrusu gerek kalmadı emin olrk yaptılar
Merhaba kaçıncı haftadaydınız ben Ankaradayım amniyosentezi nerede yaptirmistiniz .Birde yaş riskiniz varmiydi ben 36 yaşındayım çok korkuyorum 😔
26 yaşında idim cnm yoktu ben nifty testi yaptırmadim Kızılay cinnahta necat imirzaliogluna, dger tüm islemlerim Zübeyde hanımda oldu

Pardon nifty yaptırdım olucaktı canım.
İnsallah amin içimde kötü bi his yok her şey yolunda gidiyo sanki geçen seneye göre ama bakalım):)

Merhabalar herkese geçmiş olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Daha önce iki sezeryan oldum bir kızım bir oğlum var ve şuan 17 haftalık hamileyim iki testlerim yüksek çıktı iki kere yapıldı trizomi 13 18 ikiside yüksek çıktı plasenta da kanamam olduğunu söyledi doktor bebek eşiğde olduğunu baskı yaparsa kanamam çoğala bilirmis ya da kaybola bilir mis doktor takibimdeyim bende karından sıvı verdim ön sonuçlarım çıktı cuma günü doktora gitcem Allah nasip ederse benim sadece hastanede kalma korkusu var hastanede hiç kalamiyorum . Bebeği de alçak larını düşünüyorum 3 hafta geriden geliyor bugüne kadar hiç değişmedi bebek gelişmiyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum kimsem yok yanımda kalcak kimsem yok hastane işi uzun sürer mi valla hastaneye git gel psikolojim çok bozuldu bebeği almak için illa sonuçları bekliyor lar devlet hastanesi gebelik haftam ilerledikçe daha kötü oluyorum bilmiyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 🙏🏻

Ben önceki gün trizomi 18 sebebiyle bebeğimi kaybettim. 2li testim yüksek riskli çıktı 17. Haftadan sonra amniyosentez yapacaktık kendiliğinden düştü 16. Haftada. Bebeğimi aldım babası baktı ben ağlama krizinde olduğum için bakamadım. Vücudunda anormal yapılar varmış zaten yaşayacak gibi değilmiş. Allah var ben test kesin trizomi 18 desede ben aldırmak istemiyordum. Allah kimseye göstermesin çok zor.

Ben önceki gün trizomi 18 sebebiyle bebeğimi kaybettim. 2li testim yüksek riskli çıktı 17. Haftadan sonra amniyosentez yapacaktık kendiliğinden düştü 16. Haftada. Bebeğimi aldım babası baktı ben ağlama krizinde olduğum için bakamadım. Vücudunda anormal yapılar varmış zaten yaşayacak gibi değilmiş. Allah var ben test kesin trizomi 18 desede ben aldırmak istemiyordum. Allah kimseye göstermesin çok zor.
Merhabalar Allahım sabır versin . Tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin. İkili testinizde t.21 riskiniz kaç çıkmıştı ayrıca ultrason da herşey normal miydi

Merhabalar Allahım sabır versin . Tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin. İkili testinizde t.21 riskiniz kaç çıkmıştı ayrıca ultrason da herşey normal miydi
T21 de risk yoktu. Ultrasonda bilemediler, normal görünüyor dediler. Birşey dikkatimi çekiyordu gününe göre küçük gibi dediler. Düştüğünde Ultrasonda rahatlıkla görülebilecek anormallikler vardı. T18 T21 den çok farklı bu sebeple anormalliklerden bahsedip sizi korkutmak istemem. T21 riskli çıktıysa nipt yaptırın. Ben genetik test verdim. Temiz çıkarsa tekrar düşünüp gebelik olunca direk nipt yaptıracağım. %99 doğru sonucu var.

Back
X