- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi EndoplazmikSeyyahikulum
Kendi kendime düşündüm ve bundan sonra sağlıklı bir şekilde beslenme biçimimi değiştirmeye karar verdim günlüğüm...
Ve bu yolda bana eşlik edersen(iz) çok sevinirim.
25 yaşına kadar çok yediği halde kilo alamayan ve hiçbir kıyafeti üzerine yakıştıramayan ben, işe başlamakla ve kistlerim dolayısıyla 1 sene doğum kontrol hapı kullandığım için kilo almaya başladım. Bunun yıllarca oynadığım voleybolu bırakmakla da alakası olduğunu düşünüyorum.
Zaten şuan kilolü bir insan değilim, normalim ancak bölgesel yani bel ve göbek çevremde dönem dönem çok aşırı bir şişkinlik olmakta.
Her yerinden kilo alanların aksine bendeki 3 4 kilo fazlalık direk göze batıyor, buda beni oldukça rahatsız ediyor...
Bundan dolayı zararlı olan herşeyi hayatımdan çıkarmaya başladım.
Çikolataya ve tatlılara aşırı düşkünüm, zaten bundan kaybediyorum muhtemelen...
Hayatım boyunca diyet yapma taraftarı olmadım.Herzaman yediklerinden biraz daha kısarak,ekmeği, pilavı, makarnayı, hamur işini ve en önemlisi irademin çok güçlü olmadığı TATLI kısmını hayatımda azaltarak bu işe koyulmaya karar verdim.
Aynı zamanda yanında haftada en az 2 kere spor yaparakta bunu destekleyeceğime inanıyorum.
İşim gereği zaten devamlı hareket halindeyim ama bu hareketi dahada arttırmayı planlıyorum.
Bugün benim için bir milat olsun, tabiki arada kaçamaklar yaparak hayatıma bu şekilde yön vermek ve beslenme şeklimi buna göre ayarlamak istiyorum.
Bu hareketimde yanımda olacak KK arkadaşlarımada örnek olabilirsem ne mutlu bana
Boy:1.71
Kilo:65
Amacım 6 kilo vermek ve bunu devam ettirmek
Bel ve göbek bölgemden verip sıkılaşmak...
1.gün 07.02.2012
Sabah: Bir kase süt ve mısır gevreği
Ara öğün: Kuru üzüm(1 avuç)
Öğlen: Mantar çorba, 2 dilim ekmek, Türlü ve 1 kaşık bulgur pilavı
Ara:2 adet kepekli gevrek
Akşam:2 adet tavuk bonfile,salata 2 dilim ekmek,meyveli soda
Şekersiz çay ve sade kahve devamlı içiyorum, suya ağırlık verdim.
Ne yazık ki kinder süt dilimi yedim-->190 cal imiş.
Yaklaşık yarım saat sonra ise evde spor yapacağım,eliptik bisikletimle kardio ve 1 saati tamamlayacak şekilde hareket
Ben kendime inanıyorum ve yapabilirim.
Ve bu yolda bana eşlik edersen(iz) çok sevinirim.
25 yaşına kadar çok yediği halde kilo alamayan ve hiçbir kıyafeti üzerine yakıştıramayan ben, işe başlamakla ve kistlerim dolayısıyla 1 sene doğum kontrol hapı kullandığım için kilo almaya başladım. Bunun yıllarca oynadığım voleybolu bırakmakla da alakası olduğunu düşünüyorum.
Zaten şuan kilolü bir insan değilim, normalim ancak bölgesel yani bel ve göbek çevremde dönem dönem çok aşırı bir şişkinlik olmakta.
Her yerinden kilo alanların aksine bendeki 3 4 kilo fazlalık direk göze batıyor, buda beni oldukça rahatsız ediyor...
Bundan dolayı zararlı olan herşeyi hayatımdan çıkarmaya başladım.
Çikolataya ve tatlılara aşırı düşkünüm, zaten bundan kaybediyorum muhtemelen...
Hayatım boyunca diyet yapma taraftarı olmadım.Herzaman yediklerinden biraz daha kısarak,ekmeği, pilavı, makarnayı, hamur işini ve en önemlisi irademin çok güçlü olmadığı TATLI kısmını hayatımda azaltarak bu işe koyulmaya karar verdim.
Aynı zamanda yanında haftada en az 2 kere spor yaparakta bunu destekleyeceğime inanıyorum.
İşim gereği zaten devamlı hareket halindeyim ama bu hareketi dahada arttırmayı planlıyorum.
Bugün benim için bir milat olsun, tabiki arada kaçamaklar yaparak hayatıma bu şekilde yön vermek ve beslenme şeklimi buna göre ayarlamak istiyorum.
Bu hareketimde yanımda olacak KK arkadaşlarımada örnek olabilirsem ne mutlu bana
Boy:1.71
Kilo:65
Amacım 6 kilo vermek ve bunu devam ettirmek
Bel ve göbek bölgemden verip sıkılaşmak...
1.gün 07.02.2012
Sabah: Bir kase süt ve mısır gevreği
Ara öğün: Kuru üzüm(1 avuç)
Öğlen: Mantar çorba, 2 dilim ekmek, Türlü ve 1 kaşık bulgur pilavı
Ara:2 adet kepekli gevrek
Akşam:2 adet tavuk bonfile,salata 2 dilim ekmek,meyveli soda
Şekersiz çay ve sade kahve devamlı içiyorum, suya ağırlık verdim.
Ne yazık ki kinder süt dilimi yedim-->190 cal imiş.
Yaklaşık yarım saat sonra ise evde spor yapacağım,eliptik bisikletimle kardio ve 1 saati tamamlayacak şekilde hareket
Ben kendime inanıyorum ve yapabilirim.