- Konu Sahibi pearlshine
-
Bence de doğru bir karar vermişsiniz. Diğerlerini yaptırıp stres yaşamaktansa bu en rahatı :)pearlshine merhaba .
Bahsettiğiniz diger bir tabirle fatal DNA veya Nifty testi sanırım.
Bunu ben de yaptırdım. Ikili dörtlu gibi testleri yaptırmadım. Maliyetli olsa da, amniyosentez gibi riski hiç yok ve % oran olarak doğruya cok çok yakin sonuç çıkariyor. Bunun yaninda benim gibi 35+ için ikili ve dörtlu testlerde yasanan stres de cabasi. Kesinlikle öneriyorum bu testi. Allah isteyen herkese sağlıı bebekler nasip etsin.. Size de bebeğinizi saglikla kucağınıza almanızı diliyorum
merhaba bende triscreen test yaptırdım sonuç bekliyorum şuan.. sizin sonuçlarınız kaç günde gelmişti?
Sonucunuz temiz çıkmıştır inşallah. Bu bekleyiş çok uzun ve stresli...risk düzeyiniz neydi? benim 2li testte düşük risk çıkmışken 4lü testte 1/26 gibi bir sonuç çıktı.. test cevabı var veya yok olarak gelecek demişlerdi bize o şekilde mi geldi sizin sonucunuzİlk gebeliğimde ikili test riskli çıkınca triscreen testi yaptırmıştım ben de ocak ayında. 2000 TL idi. Sonuçlar yaklaşık 10 günde geldi benim.
Sonuçlar 10 günde geldi. Sonuç no yani hayır seklinde yazıyor. Baktığı tüm anomalilerin karşısında no yazdığında sorun yok anlamına geliyor. Inşallah sonuçlarınız temiz çıkarmerhaba bende triscreen test yaptırdım sonuç bekliyorum şuan.. sizin sonuçlarınız kaç günde gelmişti?
Hiç yaptırmadım ama araştırmıştım en erken 10. Hafta da yapılıyor yapan yerleri arayıp bi sorun bazı genetik hastalıklarda net sonuç vermiyor diye yapmayabiliyorlarKizlar acaba bu test akdeniz anemisini de belirler mi ben ve esim de akdeniz anemisi tasiycisiyiz da genetik olarak aktaralin bi hastalık
teşekkür ederim 9. gün bugün inşallah temiz çıkar sonuçlarımız..Sonuçlar 10 günde geldi. Sonuç no yani hayır seklinde yazıyor. Baktığı tüm anomalilerin karşısında no yazdığında sorun yok anlamına geliyor. Inşallah sonuçlarınız temiz çıkar
Onunla alakalı bir bilgi vermemişti görüştüğümüz kişi, kromozonal bozukluklar ve cinsiyet değişkenliğine bakılabiliyor.. 11. haftadan itibaren de yapılabiliyor diye biliyorum..Kizlar acaba bu test akdeniz anemisini de belirler mi ben ve esim de akdeniz anemisi tasiycisiyiz da genetik olarak aktaralin bi hastalık
En yaygın gorulen kromozom bozukluklarına bakıyor bu test. Down sendromu turner sendromu cinsiyet kromozomları sendromları gibi. Akdeniz anemisine bakmıyor. Bence doktorunuzla görüşün ona bakılan özel farklı bir test olabilir.Kizlar acaba bu test akdeniz anemisini de belirler mi ben ve esim de akdeniz anemisi tasiycisiyiz da genetik olarak aktaralin bi hastalık
Merhaba ben de 8 eylülde triscreen test verdim ama hala gelmedi sonuç. kaç günde geldiğini paylaşır mısınız acaba?merhaba bende triscreen test yaptırdım sonuç bekliyorum şuan.. sizin sonuçlarınız kaç günde gelmişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?