- Konu Sahibi black_catt
merhaba kızlar.
tripollar pose cihazını duyan bilen kullanan var mı :)
ben 2 ay önce aldım internet üzerinden (ismini vermeyeyim zaten google da arattığınızda özelliklerine ve nerede satıldığına ulaşırsınız) taksitle aldım önce kuşkuluydum çünkü baya pahalı ama napim artık dedim son çare bunu da deneyecem paraya kıyıp
ancak 1 ay kullanabildim iş yoğunluğum nedeniyle üşenip aksattığım zamanlarım oldu
ama işe yarıyor gerçekten. imkanınız varsa alın derim. kavitasyonun eve uyarlanmış hali olarak nitelendiriyolar. haftada 1 er gün aralıklarla 2-3 kez uygulanıyor. jeli de var. her bölge için dakika belirtmişler kullanım klavuzunda da. ben basenlerimden çok şikayetçiydim ne yaparsam yapayım kurtulamıyordum aslında beden olarak üst bedenim 36 alt bedenim 38 ama basenlerimin biçimsizliği beni bunalıma sokuyordu:) öncelikle selülitler gitti basenlerde. sonra iki basen tarafımda da 2cm 2cm toplam 4 cm incelme oldu. 2 haftadır özel meselelerden dolayı vakit ayırıp kullanamıyorum ancak yine devam edicem:) 36 bedene düşürene kadar uğraşıcam. herkes sırrın ne bi anda inceldin diyorlar:) açıkcası o kdar para ödemiş olduğumdan dolayı utanıyorum ve sırrımı açıklayamıyorum:) şimdi diyecekler o kadar para verilir mi? ama işe yarıyor kızlar en azından pişman değilim verdiğim paraya. eğer başka kullananlar olduysa yorumlaşmak isterim:) çok arattım ama benden başka kullanana rastlayamadım:S
tripollar pose cihazını duyan bilen kullanan var mı :)
ben 2 ay önce aldım internet üzerinden (ismini vermeyeyim zaten google da arattığınızda özelliklerine ve nerede satıldığına ulaşırsınız) taksitle aldım önce kuşkuluydum çünkü baya pahalı ama napim artık dedim son çare bunu da deneyecem paraya kıyıp