Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim sanırım hep amatör olarak kalacağım ama olsun böyle kendi kendime evde eğlenmekte güzel.çok beğendim sanatsal çalışmalar olmuş ama evde yapmakla sınırlı kalmasın sahne sanatlarında bu tür makyajlar yapılabilir mutlaka değerlendirmelisin arkadaşım başarılar...
hepsi çok başarılı özellikle şov makyajı olarak yaptıkların çok profesyonel işi
sarı,kahve,yeşil,mor tonlarını göz rengine yakıştırdım..renkli eyeliner varsa resim koyabilir misin
aslında sıcak tonlar göz rengime yakışıyor ama cildime yakışmıyor renkli olarak koyu kahve ve simli açık kahve eye linerim var onlardan örnek verebilirim.birde eye liner fırçamı kremleyip farlayınca da eye liner görüntüsü gibi oluyor incecik sürülebiliyor ki resimlerin birinde beyaz farın üstüne yeşil ve fuşya çizgili olan bu şekilde yaptığım bir makyaj.
aa güzel fikir ama tüm gün kalıcı olmaz sanırım..bal rengi kaş ve saç da yakışabilir size gerçi cilt renginizi bilmiyorum ama o göz rengine çok hoş olur kesinlikle
çok güzel,doğal duruyor.
hangi rengin üstüne boyadın canım
koleston 7/1 köpük boyanın saçımda ki son hali.henüz pek güneş görmedi
Eki Görüntüle 448707
yüzünde güller açmış :) evet saç rengin çok doğal bencede..şu önünde perçem kısmında daha açık renk bir tutam varya o renk de güzel..belki hepsi aynıdır güneşten öyle duruyordur bilemiyorum..koleston diğer boyalara oranla daha koyu saç çıkartıyor başka markalarda küllü kumralı daha açık bulabilirsin..
harika olmuş bu da