Onkoloji - Kanser ve Türevleri Triple negatif meme kanseri (üçlü negatif)

Teşekkür ederim. Lökosit düşmüş kan iğnesi vurdular 1 tane göbeğimden. O baya bulantı yaptı bende. Yeme içmeye dikkat ederim diyordum da neye dikkat edicem yasaklı yiyecekler dışında her şey aynı rutin

Mrb belirtileri nelerdi benim koltuk altımda 8 yıl önce yumru çıkmıştı kaç kere doktora gittim ultrason tahlil falan temiz çıktı çok küçük büyüklükte iki üç yumru var yazıyordu sadece doktor yağ kitlesidir dedi son iki yıldır ağrı olmadigi için gitmiyordum doktora ama son 20 gündür hem koltuk altim hemde yakınındaki meme çok ağrıyor kontrol ediyorum ama memede kitle elime gelmedi hiç genel cerahiye ramdevu aldım ama daha 9 gün var randevuma meme kanseri olabilir mi acaba korkuyorum biraz

Bagisikliginizi güçlendirecek şeyler yiyebilirsiniz. Çiğ kuru yemişler siyah kuru üzüm gibi onun dışında bende normal beslenmeme devam etmiştim bulantılarımın izin verdiği kadar. Bana nar greyfurt ısırgan yasaktı. baska herhangi bir yasak koymadı doktorum... Bu türün yemek icmekle çok bir ilgisi olmadığını söylemisti.. sağlıklı beslenmeye çalış demişti...

Benim belirtim memede ele gelen büyük bir kitleydi ve kitlenin olgunu bölgede bir kızarıklık vardı çok hafif ama belli oluyordu bakınca. Kol altimda bir şişlik yoktu zaten lenflerim de temiz cikmisti.

Benim ilk ultrosonda bakılınca belirlenemedi şüpheli bulundu ve emar istendi emarda belli oldu daha net sonuç içinde biyopsi yapıldı

Benim belirtim memede ele gelen büyük bir kitleydi ve kitlenin olgunu bölgede bir kızarıklık vardı çok hafif ama belli oluyordu bakınca. Kol altimda bir şişlik yoktu zaten lenflerim de temiz cikmisti.
Çok teşekkür ederim Allah bir daha yaşatmasın size size baktim iyice kitle kızarıklık falan yok ayın 14unde randevum var gidicem bakalım inşallah bişey çıkmaz

Merhaba. Sizinle aynı zamanda tanı almışız.. bana da aynı tedaviyi söyledi doktor dediğiniz gibi doğru dürüst soru soramadım bile.. dün ilk kemoterapi mi aldım hemşireye sordum. 12 lik olan için akıllı ilaç dedi. 20 dk süren bı serummus ve kemoterapi gibi yan etkileri yokmuş.. şifa olsun hepimize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…