trip atan erkek :(

Baltika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
153
81
Selam kizlar iki bucuk yillik bi iliskim var ben 21 o 23 yasinda biz sevgilimle iki gün önce saçma küçük bi nedenden tartistik konuşmuyoruz dün her zamanki gibi ben adim atip bayram gunu küslük olmasin dedim onu dememe ragmen uzattida uzatti yani kizlar bu böyle ben trip atiyosam o iki katini atiyo öldürecek beni bende elimde degil mesaj atiyorum sonra gurursuz diyorum kendime napicam bilmiyorum küsüyo konuşmuyo ayri sehirlerdeyiz suan hic degilse kamerada goruselim su isi bi cozelim falan demiyo biraz ben alistirdim galiba onu of

Bu tip erkekler en yakin zamanda kaşlarını alırlar. Tayt tipi dar renkli pantollar favori kiyafetleridir. Uzak durulasi tiplerdir.

Trip atan kız modeline anladığı dilden cevap veren insan türüdür.

bence aranizdaki bagi sorgulayin..(?) sacma sapan nedenlerle arayi soguttuguna gore bi dusun bence.... seven adam boyle yapar mi? sorunlara cozum odakli olur abartip uzatmaz...

bence aranizdaki bagi sorgulayin..(?) sacma sapan nedenlerle arayi soguttuguna gore bi dusun bence.... seven adam boyle yapar mi? sorunlara cozum odakli olur abartip uzatmaz...
Aslinda yanyanayken pek bukadar degil yaz gelip tatil araya girince uzakliktan mi bilmiyorum her allahin gunu nerdeyse boyle

bosver sende ustune dusme o zaman o arayana kadar arama. sen her defasinda ara bulucu olursan bu boyle suruppp giderrrrrr

Şu nazlanma işini ne kadına yakıştırıyorum ne de erkeğe..
İlişkiyi zora sokmaktan başka bir eylem değil peh

O ne yaa çekilmez çile :) ben bile kendim birilerine trip atınca kendimden bunalıyorum, birde karşı taraf tribini nasıl çekerim. Ben ofsayt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…