Belirttiğim gibi yaşım 15. Annem iste bırakırsın akıllı olan yapmaz böyle bir şey deyip aşağılıyorYaşınız kaç acaba? Annem götürmüyor dediğinize göre yetişkin değilsiniz diye düşündüm.anneniz neden götürmüyor belliki elinizde değil.boyle bir rahatsızlık var ve tedavisi de var.cok geçmiş olsun
İlçe dışında var psikolog ilçemde yokAilen götürmüyorsa sen kendinde gidebilirsin yanına sevdiğin güvendiğin bir akraban ya da arkadaşını alarak. Benimle ailem fazla ilgilenmezdi. 14 yaşımdan itibaren kendi işimi kendim görmeye başlamıştım.
Yaşınızı belirtmişsiniz kaçırdım kusura bakmayin.kendin gidebilirmisin bilemiyorum ama çocuk psikiyatri bölümüne gitmelisiniz.orada pedagog eşliğinde bı tedavi uygulanır ve geçen bir rahatsızlık olduğunu biliyorum.sizinde gayretinizle.peki bu sürecin başlama noktası ne oldu? Sınavlar filanmi yoksa travmatik bir şeymi yasadiniz? Yada genel bir ilgisizlik mi tetiklemis olabilir bu saç yolma durumunu? Bize anlatıp rahatlayabilirsin.Belirttiğim gibi yaşım 15. Annem iste bırakırsın akıllı olan yapmaz böyle bir şey deyip aşağılıyor
O zaman kendine yeni uğraşlar bulup bundan vazgeçmeye çalışabilirsin. Saçlarını koparmaya başladığımda başka şeylere yönelmek için zorla kendini.İlçe dışında var psikolog ilçemde yok
Canım netten danışmanlık hizmeti veren yerler de var. İstanbul'daki yerlere bi bakİlçe dışında var psikolog ilçemde yok
Acımıyor ya da o acı sanki dertlerine hafifleme oluyor.Sinirin hıncın o saçlarla kopup gidiyor sanki.Açımiyor mu yolarken ağda yapmaya kıyamıyorum kendime canım yandığından :/
Tuhaf mis saç yiyeni duymuştum da koparani ilk defa duyuyorum hico bende öyleyim deme sakın :/Acımıyor ya da o acı sanki dertlerine hafifleme oluyor.Sinirin hıncın o saçlarla kopup gidiyor sanki.
Offf hico yapmaya tedavini ol inşallah şimdi düşündükçe benim canım yandi ..11 yaşından beri yani 16 senedir bende de var maalesef.Yalnız bendeki tutam tutam değil kalın olan telleri koparma şeklinde.
Bende sıkıntı,dert,hastalık bitmez yavrusu :))) Allah hepimizin yardımcısı olsun :)Offf hico yapmaya tedavini ol inşallah şimdi düşündükçe benim canım yandi ..
Bende de tırnak kopartma var yemiyorum kopartıp atıyorum yıllardır ellerimde makas kullandığımı bilmem ayak tırnakları iğrenç geliyor onu yiyenlerde varmış
Bende stresten yapıyorum ortanci ya kızıyorum yapma diye ama anne sende yapion diyo banaBende sıkıntı,dert,hastalık bitmez yavrusu :))) Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Tırnak koparma artık çok basit geliyo bana.
benim de öyle . Ve kökleri dudaklarimin arasina alip bastiririyorum .11 yaşından beri yani 16 senedir bende de var maalesef.Yalnız bendeki tutam tutam değil kalın olan telleri koparma şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?