Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ara bana kesin olmamakla beraber konulmuştu bu tanı o yüzden dikkatimi çekti ara ara da hala ataklarım oluyo ama galiba benimki şiddetli değil.. 3-4 gün süren hem sağ kulak çevresi arka saçlı deride aşırı şiddetli bıçak saplanması gibi bi his ama günde 10-15 defa ve 1 saniye süren o korkunç acı.. Çok zor bişey Allah şifa versin.. geçenlerde kendimde olduğu için dikkatimi çekmişti yeni bi tedavi yöntemi keşfedilmiş ameliyatsız kurtulabiliniyomuş ama siz nerdesiniz bilmiyorum isterseniz haberi bulup doktor adı yazabilirimmerhaba hanımlar, annem trigeminal nevralji hastası yaklaşık 2 senedir ağrıları ciddi derecede arttı hacamat ve ilaç tedavisi artık işe yaranmıyor. ameliyat korkutuyor bizi. bu hastalıkla ilgisi bilgisi olan var mı ? yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
Gerçekten mi çok sağolun istanbuldayım. aynı dediğiniz gibi annemdeki belirtiler çok acı çekiyor kriz anındaBi ara bana kesin olmamakla beraber konulmuştu bu tanı o yüzden dikkatimi çekti ara ara da hala ataklarım oluyo ama galiba benimki şiddetli değil.. 3-4 gün süren hem sağ kulak çevresi arka saçlı deride aşırı şiddetli bıçak saplanması gibi bi his ama günde 10-15 defa ve 1 saniye süren o korkunç acı.. Çok zor bişey Allah şifa versin.. geçenlerde kendimde olduğu için dikkatimi çekmişti yeni bi tedavi yöntemi keşfedilmiş ameliyatsız kurtulabiliniyomuş ama siz nerdesiniz bilmiyorum isterseniz haberi bulup doktor adı yazabilirim
tesekkur ederım sağolunGeçmiş olsun
abimde cerrahpaşada doktor iğne tedavisi görüyor annemde şu an orda doktor ismiyle tekrar ilgileniceğim. çok teşekkür ederim çok sağolun. size de Allah şifa versinİstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı'nda Prof. Dr. Derya Uludüz.
teşekkür ederim inşallah işe yarar tekrar geçmiş olsunabimde cerrahpaşada doktor iğne tedavisi görüyor annemde şu an orda doktor ismiyle tekrar ilgileniceğim. çok teşekkür ederim çok sağolun. size de Allah şifa versin
Ne yazık ki bu agri bende de var sag ve sol göğsüme vuruyor elektrik carpiyormus gibi keskin bir agrimerhaba hanımlar, annem trigeminal nevralji hastası yaklaşık 2 senedir ağrıları ciddi derecede arttı hacamat ve ilaç tedavisi artık işe yaranmıyor. ameliyat korkutuyor bizi. bu hastalıkla ilgisi bilgisi olan var mı ? yardımcı olur musunuz teşekkür ederim