• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri tresan ve kaşıntı

cookiesss

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
53
2
18
Ankara
Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır düzenli olarak tresan ısırgan otlu şampuanı kullanıyorum.2-3 aydır kaşıntı sorunum vardı ama çok düşündürecek kadar çok değildi.Son bir haftadır deli gibi kaşınıyor.Dermatologa gittim ve sağlıklı saç derim olduğunu ve kaşıntı için losyon verdi.Eczanede saç analizi yaptırdım saçımın çok kuruduğunu söyledi bu yüzden kaşıntı olabileceğini söyledi.Sanırım tresan saçımı baya kuruttu.Bana hangi şampuanı önerebilirsiniz arkadaşlar :(

kaşıntı yapması uzadığının bi göstergesi de olabilir canım saçıma kötü geldi diye de düşünme hemen sürekli olarak kaşıntı varsa ayrı tabikide. ama ara ara tatlı kaşıntılar şeklindeyse büyük ihtimal uzadıgına işarettir. analizciye pek güvenme sonuçta doktor değiller yaptıkları işlem kesin sonuç veren şeyler değil. ama doktor sonuçta uzman ve saç derinin sağlıklı oldugunu söylemiş. hemen kötüye yorma

Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır düzenli olarak tresan ısırgan otlu şampuanı kullanıyorum.2-3 aydır kaşıntı sorunum vardı ama çok düşündürecek kadar çok değildi.Son bir haftadır deli gibi kaşınıyor.Dermatologa gittim ve sağlıklı saç derim olduğunu ve kaşıntı için losyon verdi.Eczanede saç analizi yaptırdım saçımın çok kuruduğunu söyledi bu yüzden kaşıntı olabileceğini söyledi.Sanırım tresan saçımı baya kuruttu.Bana hangi şampuanı önerebilirsiniz arkadaşlar :KK43:
Neden se hiç şaşırmadım vallahi aslında şu iyidir bu iyidir demek faydalı olurmu bilmem en iyi yol kendin dene küçük boylarından alıp şampuanları deneyerek hangisinin iyi geldiğini anlayabilirsin. Hep söylemişimdir saç kremi ile birlikte kullanılmalı şampuanlar. Farklı marka olabilir aynı olmak zorunda değil, çünkü saç kremi saçı yumuşatır besler korur. Benim tavsiyem tabi ki kuru saç tipi olanlar için. :KK66:

Back
X