N naranjah Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2011 72 0 36 İstanbul 6 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi naranjah #1 merhaba kızlar ben de saçımı uzatmak için epey uğraş içindeyim. tresan ın saç toniğini aldım üzerinde saç köklerini uyararak uzatma sağladığı yazıyor. içinde ısırgan otu, huş ağacı yaprağı, papatya, civan perçemi, kedi otu, oğul otu, şerbetçi otu, vitamin b5, b3, piroctone olamine ve kafein varmış. umarım işe yarıyodur.
merhaba kızlar ben de saçımı uzatmak için epey uğraş içindeyim. tresan ın saç toniğini aldım üzerinde saç köklerini uyararak uzatma sağladığı yazıyor. içinde ısırgan otu, huş ağacı yaprağı, papatya, civan perçemi, kedi otu, oğul otu, şerbetçi otu, vitamin b5, b3, piroctone olamine ve kafein varmış. umarım işe yarıyodur.
zekiamacalismiyor Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 17 0 36 İstanbul 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi naranjah #2 Canım ben de kullanmak istiyorum.uzama oldumu sende.memnun kaldınmı
zekiamacalismiyor Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 17 0 36 İstanbul 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi naranjah #3 Canım ben de kullanmak istiyorum.uzama oldumu sende.memnun kaldınmı
Mini_mini Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2007 3.896 4.109 658 10 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi naranjah #4 Tresan saç toniği gerçekten saçları uzatıyor kızlar ben normalde kullanıyordum ve uzatma etkisini gördüm ne zaman bıraktım saçlarımın uzaması durdu çok sertleştiriyor ama uzatıyor
Tresan saç toniği gerçekten saçları uzatıyor kızlar ben normalde kullanıyordum ve uzatma etkisini gördüm ne zaman bıraktım saçlarımın uzaması durdu çok sertleştiriyor ama uzatıyor