• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Tresan Saç Toniği Kullanan Var mı?

Ben de aldım, eşimin kepek sorununu daha ilk kullanımda kesti, benim de saçlarım incetelli ve kuru, iyi geldi.. Bi de kokusu bebek şampuanı gibi, çok güzel.

arkadaşlar, bundan bir buçuk sene önce saçlarım kızıldı ve sürekli düzleştirdiğim için çok yıpranmıştı. yazın okulun da olmamasını fırsat bilerek kendimi nadasa bıraktım:D hiç bir saç şekillendirici kullanmadım. ve boyamadım saçımı. ve aynı zmanda yaptığım hızlı bi diyet yüzünden saçlarım aşırı döküldüğü için tresanın ısırgan otlu şampuanını kullanmaya karar verdim ve yaz sonunda sonuca ben de inanamadım.. saçlarım nerdeyse 10 cm uzamıştı. kızılın ve düzleştiricin etkileri uçlarında biraz biraz kalsa da aşırı parlak görünüyodu. hiç bi saç kremi de kullanmadım. başlarda saçım süpürge gibi oldu ama yılmadım ve bırakmadım:D sonra normale döndü alıştı saçım. kullanmayı bıraktım sonra. ve saçımı hiç kestirmediğim halde uçlarından kırıla kırıla o kadar kısaldı ki:( şimdi o zmaanki resimlerimi görmek bile istemiyorum:( çok üzülüyorum:( bi kaç gün önce tresanın bu etkisine güvenerek saç toniğini de aldım. bu akşam ilk kez kullandım. bazı arkadaşların yazdığı gibi saçım sertleşmedş. en ufak bi olumsuz etkisini görmdim. şimdi bi ay kullanıp sonuçları yazcam:D

canım yorumun okudum da o günden bu güne bi gelişme oldumu merak ettım bende bugun tresanın papatya özlü şampuanını kremini ve saç toniğini aldım kullanmaya başlayacağım bakalım..

ben 1,5 aydır ısırgan özlü şampuanını kullanıyorum içine çam terebentin ve bemiks ampul kattım, toniğinide 1,5 aydır kullanıyorum. ben ikisinide saç uzatmada etkili oldukları için kullanıyorum. saçlarım hızlı uzayor belki başka bakımların etkisi belki tresanın bilmiyorum ama ekşi sözlükte bile hızlı uzattığı yazıyor....

Bende saç derisine bakım yapsın diye aldım ama pek düzenli kullanmıyordum:44: başlıyorum bakalım bugün.

Back