• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Tresan Saç Toniği Kullanan Var mı?

canım ben bir süre kullanmıştım öyle aman aman bir etkisini görmedim ama istersen sen dene. bir de benim saçlarım çok ince telli ve düz belki dolgunlaştırır diye denemiştim ama olmadı

Toniğini hiç denemedim ama ben ısırgan şampuanını kullanıyorum ince telli ve yağlı saçlar için gayet güzel sonuç almıştım özellikle yağlanması bakımından...

bende sampuanını kullanıyorum..memnunum..toniğinide alıyım diye düşündüm

ben de sampuanını kullanıyorum çam terabentini var içinde ama yağlanmayı hiç azaltmadı:((

cnm benim saç tipim de aynı seninki gibi ince telli ve yağlı.ben vichy nin yağlı kepek problemi için olan şampuanını kullanıyorum menunum tavsiye ederim.

teşekürler tavsiyen için. elimdeki bitince bir de onu deneyeyim. keşke bir de şu ince telli seyrek saçları daha havalı dolgun ve hatta kalınlaştıracak bir formül olsaydı. o zaman bütün saçla ilgili sıkıntılarımız biterdi.:dance::enbuyukkk:

teşekürler tavsiyen için. elimdeki bitince bir de onu deneyeyim. keşke bir de şu ince telli seyrek saçları daha havalı dolgun ve hatta kalınlaştıracak bir formül olsaydı. o zaman bütün saçla ilgili sıkıntılarımız biterdi.:dance::enbuyukkk:

sana katııyorum aynen.hiçbir sorunum kalmazdı heraldefisfisfis

evet ben 2001 den beri kullanıyorum elektiriklenme olmuyor saçlarım daha canlı daha havalı oluyor kullanmadıgım zaman saçlarım elektirikli ve kafama yapışık oluyor.kullanmanızı tavsiye ederim.

arkadaşlar, bundan bir buçuk sene önce saçlarım kızıldı ve sürekli düzleştirdiğim için çok yıpranmıştı. yazın okulun da olmamasını fırsat bilerek kendimi nadasa bıraktım:D hiç bir saç şekillendirici kullanmadım. ve boyamadım saçımı. ve aynı zmanda yaptığım hızlı bi diyet yüzünden saçlarım aşırı döküldüğü için tresanın ısırgan otlu şampuanını kullanmaya karar verdim ve yaz sonunda sonuca ben de inanamadım.. saçlarım nerdeyse 10 cm uzamıştı. kızılın ve düzleştiricin etkileri uçlarında biraz biraz kalsa da aşırı parlak görünüyodu. hiç bi saç kremi de kullanmadım. başlarda saçım süpürge gibi oldu ama yılmadım ve bırakmadım:D sonra normale döndü alıştı saçım. kullanmayı bıraktım sonra. ve saçımı hiç kestirmediğim halde uçlarından kırıla kırıla o kadar kısaldı ki:( şimdi o zmaanki resimlerimi görmek bile istemiyorum:( çok üzülüyorum:( bi kaç gün önce tresanın bu etkisine güvenerek saç toniğini de aldım. bu akşam ilk kez kullandım. bazı arkadaşların yazdığı gibi saçım sertleşmedş. en ufak bi olumsuz etkisini görmdim. şimdi bi ay kullanıp sonuçları yazcam:D

ben kullanıorm nemlendiriyor ve yumuşak yapıyor bnm saçımı.Saçlarım ince telli bu arada ;)

kızlar artık öğrendik ki her şampuan krem ya da kür her saça iyi gelmiyor. ben tresandan aşırı memnun kaldım. belki ilk başlarda saçımn halini görüp de bıraksaydım ben de memnun olmadığımı söylerdim. ama eczacım önermişti ve saçlarım her yıkamada avuç avuç elime geliyodu. mecbur decam ettim:( aslında saçımın uzamasını sağlayan doğal bi ürün olması ve fazladan hiç bi iürün kullanmamış olmam.. tresan toniği kullanmaya devam ediyorum. yine söylüyorum hiç bi sertleşme olmadı. yağlanma vs. de yapmadı. ama benm saç tipim dalgalı ve kalın telli. ince telli saçları olanlarda ne gibi sonuçlar doğurur bilemem.. saçım normalden daha çok parlıyor.. aslında kızlar düşünüyorum da belki de bu ürünü sürerken saç derisine masaj yapmak gerekiyo. belki de saçı uzatan tonik değil de masajdır:d he ne dersiniz:D

kullanınca yazarım demiştim kızlar. saç toniğinin saçı canlandırdığı kesinlikle doğru. uzama konusuna bişey diyemem. çünkü bitkisel bi karışım kullanıyorum. saçımı uzatan şey o olabilir. ama canlandırıp yumuşacık yapıyor tonik...

kızlar saç toniğini kullanalı bir ayı geçti... düzenli bi şekilde kullandım ve şimdi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki evet saçım uzadı!!!!!! saç uzamam aylardır durmuştu sanki. saçım öyle parlak ki.. ve gerçekten uzadıııııı

ben tresanın papatyalı şampuanından çok memnunum.saç toniğinide aldım bakalım faydası olacakmı

Back