Şampuan ve Saç Kremleri Tresan Saç Bakim Kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

izmirliii

Ziyaretçi
Kızlar ya bugün tresanın şampuanını ve saç bakım kremini aldım.saç bakım kreminin üzerinde durulanır ya da durulanmaz yazmıyo.kullananlar durulayarak mı yoksa durulamayarak mı kullanıyosunuz????lütfen yardımcı olun

canım durulayacaksın tabiki 3-4 dakika beklet sonra durula

bende alıcamda fiyatları ne kadar bide nasıl memnunmusunuz benim saçım yıpranmış gbi ama hiç boya gormedi boyalı değil saçlarım

bende alıcamda fiyatları ne kadar bide nasıl memnunmusunuz benim saçım yıpranmış gbi ama hiç boya gormedi boyalı değil saçlarım

canım ben migrostan 10.75 e aldım.daha yeni başladım kullanmaya ondan bişey diyemicem ama şimdilik memnunum.ne de olsa bitkisel.

bu krem diğer saç kremleri kadar yumuşak yapıyor mu peki?

bu krem diğer saç kremleri kadar yumuşak yapıyor mu peki?

evet kesinlikle.bende bitkisel diye sert yapar mı diye düşünmüştüm ama ne şampuanı ne de saç kremi sert yapmadı saçlarımı yumuşacık oldular.

içinde silikon yok bu kremin o yuzden diplere değse bile dökme yapmaz saç kremlerini 7 24 leri diplere değdiriyoruz ama saçı taraken fln o maddeler saç derisine de değmiş oluyor o yuzden bu krem daha mantıklı:)

ben de hem şampuanını hem de kremini alcam.saçlarımı silikonlu şampuanlarla mahvetmeyim daha fazla.

ben kullandim acikcasi memnun kalmadim. saclarim boyali ve hic yumusatmadi.
zor aciorum krem surulmemis gibi. sampuan olarak ta bitki derman kullaniyorum.
onuda daha anlayamadim iyimi kotumu yeni basladim

ben bir süredir kullanıyorum ..memnunum..saçlarımı beklediğimden de yumuşak yaptı..bu arada yağlandırmıyor da..
şampuan olarak da yine tresan papatyalıya başladım..o da güzel.

kremini bilmem de şampuanı harika diger bitkisel olanlar gibi keçeleştirmiyo sertleştirmiyor da
kokusu hafif fiyatı da uygun ben begendim tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…