Şampuan ve Saç Kremleri Tresan Papatya Özlü Şampuan

Qrzm40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
39
0
36
Bursa
Arkadaşlar Saçlarım şu an doğal rengi siyah Tresan Papatyalı Şampuan Saç Rengini Açıyormuş Doğrumu Kullanmış olanlar var mı ?

Ben de actigini duydum ama siyah saci acmasi imkansiz gibi bir sey. Daha cok acik kumral ve koyu sari sac rengini aciyormus. Ben de bir ara kullanmayi düsünüyordum ama sonra vazgectim. Saclarim acik kumral daha da acilmasini istemedim. Koyu rengi daha cok yakistiriyorum kendime. Siyah sac güzeldir. Eminim sana da yakisiyordur. Öyle ya da böyle degistirmeye kalkma bence. Kalitesini bozma saclarinin.

Arkadaşlar Saçlarım şu an doğal rengi siyah Tresan Papatyalı Şampuan Saç Rengini Açıyormuş Doğrumu Kullanmış olanlar var mı ?

canım siyah saçı açmaz..ben kullanmıştım ki benim saçlarımın kendi rengi açık kumraldı ve üzerinde de bronz bir ton vardı..
benimkini bile açmadı..

ben de aynen sana katılıyorum canım..
herşeyin doğalı en güzeli..

Ben bu sampuanla ilgili konu acmistim, cevap veren olmadi. Kendi kendime yaziyorum konuda. Sinirim bozuldu, insanlar ne cok merakliymis boya kullanmaya. Dogal yöntemlerle sac rengi degistirme diye bir konu actim, o kadar tarif bulup koydum oraya, ona da ragbet yok. :95: Hayir, benim konuma yazsinlar demiyorum, benimkilere benzer konular cok ama onlara da ilgi az. Aslinda cok güzel tarifler var, ama millet bir kere alismis boyaya...
Tresanin acik renk saclari bir iki ton actigini duydum. Sampuanim bitti ve almayi düsünüyorum. Aslinda ben siyah sac severim ama boyamak istemiyorum, dogal yöntemlerle degisiklik yapacagim artik kendimde. Yazin papatyayla saclarimi acmayi düsünüyorum. Daha sonra belki cayla koyulastirabilirim. Bir seyler yapacagim artik, yeter ki boyadan uzak durayim.
Bu arada sac acicilar ve sari renk boya sactaki pigmentleri öldürdügü icin saci erken beyazlatiyormus, koyu renklerde böyle bir sorun yok ama o da ne kadar zararsiz tartisilir...

mrb ben tresan aldım 1 yıkamada saçlarımda sarı sarı parlamalar var ısıkta ve güneste belli oluyor ama gölge bir yerde hiç belli olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…