Trendyoldan ayakkabı alma ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

meryemceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
Ben daha önce hiç bambi marka ayakkabı almadım, açıkçası trendyolda hiç ayakkabı almadım dersem daha doğru olur... acaba kendi ayağımla aynı numaradan bir ayakkabı istersem büyük ya da küçük gelir mi? fikri olan var mı arkadaşlar????
çok cici babetler ve şık pumplar var cevabınızı heyecanla bekliyorum bir ayakkabı canavarı olarak :)))))

Henüz kendim için trendyoldan almadım ama eşim için polo'dan almıştık normal giydiği ayakkabı numarasına göre aldık ve geldi giyiyor sürekli beğendi eşim numarada tam oldu ama bambi için bişey diyemeyeceğim...

Ben güvenipte internetten ayakkabı alamıyorum. Normalde bile gözümle gördüğüm ayakkabıyı giymeden almıyorsam internetten hiç alamam. Üstelik birde numarası kalmadı vs derler ve geri almazlarsa patlar. Ama geri iade mevcutsa ve çok beğendiysen al. Yalnız kargo paraları senden olur o ayrı

canım bambide çıkan ayakkabıların aynısını ben dışardan mağazadan aldım az topuklu önünde fiyonk olan bir model normal ayakkabı numaramı aldım tam oldu hemde çok rahat şık ve kaliteli bence çok fazla tereddüt etmeden alabilrsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…