Bugün saat 18:00 civarında arkadaşımın marketlerde yağ kalmamış uyarısı üzerine Trenyold'daki Galata Express diye bir satıcıdan ayçiçek yağı siparişi verdim. 176 Tl ücretini de ödedim. Ama üzerinden 2 saat geçmeden siparişim iptal edilmiş. Nedeni de satıcının fiyatı yükseltmek istemesi!!! Canlı asistana sorunca "stokta yokmuş" deniyor ama şu saat itibariyle baktığımda "son iki ürün" yazıyor. Fiyatı 210 tl yapmış tabi!!!! Ama benim ödediğim paradan eser yok, 2 iş günü içinde iade edilirmiş. Parayı alırken iyi, kafalarına göre satılmış ürünü iptal ederlerken iyi, ama benim paramı geri almama gelince 2 gün bekle!!!!!!! Böyle bir rezillik görmedim. Bir daha asla böyle bir alışveriş yapmam trendyol'dan. İptal hadi satıcının ayıbı, trendyol nasıl bir platform ki satıcıların kafalarına göre iptalini bile engelleyemiyor ya da hesabını soramıyor! Üşenmeyip market market dolaşırım bundan sonra daha iyi.
***Güncelleme**
Sabah 4'te aldığım mesaj ile sipariş iadesi yapıldığı bilgisini aldım ve kontrol ettiğimde paranın iade edildiğini gördüm. Haftasonu işlem yapılmaz diyerek satıcının her koşulda haklı çıkarılmasına karşı örnek olması için görüntüyü de paylaşıyorum.
Trendyol, satıcının hatasını telafi etmiş oldu. Ben şikayetimi geri çektim. Benim için konu kapandı. Dilerim WOMAN da haksızlığa uğradığını iddia eden bir tüketiciye karşı kullandığı "masaya çık tepin" ve "artistlik yapmak" gibi ifadelerini düşünerek tutumunu gözden geçirir bir avukat olarak.
Bu konuda beni anlayan ya da hak vermese de yapıcı şekilde görüşlerini paylaşan herkese teşekkürler :)
***Güncelleme**
Sabah 4'te aldığım mesaj ile sipariş iadesi yapıldığı bilgisini aldım ve kontrol ettiğimde paranın iade edildiğini gördüm. Haftasonu işlem yapılmaz diyerek satıcının her koşulda haklı çıkarılmasına karşı örnek olması için görüntüyü de paylaşıyorum.
Trendyol, satıcının hatasını telafi etmiş oldu. Ben şikayetimi geri çektim. Benim için konu kapandı. Dilerim WOMAN da haksızlığa uğradığını iddia eden bir tüketiciye karşı kullandığı "masaya çık tepin" ve "artistlik yapmak" gibi ifadelerini düşünerek tutumunu gözden geçirir bir avukat olarak.
Bu konuda beni anlayan ya da hak vermese de yapıcı şekilde görüşlerini paylaşan herkese teşekkürler :)
Eklentiler
Son düzenleme: