• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trendyol yardım :)

Harmonyy

19.11.2016 ♥
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
1.711
172
363
merhabalar.. bir hafta kadar önce trendyolda iki tane nevresim takımı aldım... birisi turkuaz diğeri pembeydi.. fakat bana turkuaz olarak istediğim nevresm de pembe gri olarak gönderilmiş.... ve ben onun o rengini sitede gördüğüm halde turkuazını çok beğenmiştim.... nevresim takımının üzerinde etikette de aynen turkuaz yazıyor renk olarak.... bu yanlışılığın düzeltilmesini istiyorum ama ilk defa int.den alışveriş yaptım... bana yardımcı olur musunuz acaba?

merhaba bende trendyoldan alışveriş yapmıştım banyo havlusu aldım ama el havlusu geldi hemen müşteri hizmetlerini aradım hemen biri ilgilendi ve kargoyu çağırdım aynen paketi faturası ile yolladım özür dilediler 20lira hediye çeki verdiler sonra aynı ürün kalmamış ücreti karta aktardılar ,iade olmuş oldu özür amaçlı 20tl tekrar çek verdiler bide ürün bedeli 16 lira çek verdiler yani bir yalnışlık 56lira özür çekiyle ve iade ile son buldu ben gayet memnun oldum yalnışlıktan:)) hemen ara ilgilenecekerdir kargocuyuda ara karşı ödemeli geri yolla

merhaba bende trendyoldan alışveriş yapmıştım banyo havlusu aldım ama el havlusu geldi hemen müşteri hizmetlerini aradım hemen biri ilgilendi ve kargoyu çağırdım aynen paketi faturası ile yolladım özür dilediler 20lira hediye çeki verdiler sonra aynı ürün kalmamış ücreti karta aktardılar ,iade olmuş oldu özür amaçlı 20tl tekrar çek verdiler bide ürün bedeli 16 lira çek verdiler yani bir yalnışlık 56lira özür çekiyle ve iade ile son buldu ben gayet memnun oldum yalnışlıktan:)) hemen ara ilgilenecekerdir kargocuyuda ara karşı ödemeli geri yolla

ama ben aldığım nevreim takımına aşık olarak aldım resmen ve alıp geri yollamaz ve iade olarak kabul ederlerse çok üzülürüm ondan korkuyorum.. çeyizime aldım çünbkü ve çok beğenmiştim... yani bana değiştirecekllerinin garantisini vermeleri lazım... müşteri hizmetlerinin nosu sitesinde var mı tatlım?

ama ben aldığım nevreim takımına aşık olarak aldım resmen ve alıp geri yollamaz ve iade olarak kabul ederlerse çok üzülürüm ondan korkuyorum.. çeyizime aldım çünbkü ve çok beğenmiştim... yani bana değiştirecekllerinin garantisini vermeleri lazım... müşteri hizmetlerinin nosu sitesinde var mı tatlım?

zaten ellerinde yoksa iade alıyorlar benim ürün kalmamış haber verdiler temin edemiyorz dediler öyle aldılar iade bu yüzdn önce görüş müşteri hizmetlerinin numarası nette de var faturanın arkasın da da var

Değerli Üyemiz,

Yaşanan aksaklık için özür dileriz.Ürünleri kolaylıkla karşı ödemeli olarak bize iade edebilirsin, ürün bize ulaştıktan sonra gerekli kontroller yapılarak doğru ürünün temin edilebilmesi halinde doğru ürün gönderilecektir, temin edilemezse ürün tutarı ve kargo ücreti kredi kartınıza hemen iade edilecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Back