Trend ÇANTALAR ve aksesuarları..hepsi de kaliteli kaliteli...SATILMIŞTIR..

Sevgili takipcilerim.....fikrinizi almak istiyorum....Karar veremedim de...siz ce ayakkabı satışı yapayım mı yoksa burda sadece çantaylamı devam edelim:44:

canım tek çanta olurmu
ben şahsen bi çanta alınca param varsa hemen ayakkabıyada bakıyorum
kombin yapıyorum
sende koy ayakkabı ki beğenenler çift çift alsın

cidden bi ara seni değil ama çantaları gördüm ben
eşime diyorumk hepsini aldım çok mu olmuş

canım merhaba mailimi okudun mu? bence ayakkabı kombin yapmalısın

Yaaa ama olmaz ki ben daha hiç bakamadan bir baktımhep satılmış iiki bebeğimle zaten zor bakıyorumhayırlı cumalar

bişey değil fıstığım hayırlı kazançlar

celbera28 kullanıcısından alıntı
bu bota bayıldım çok zevklisin ayakkabıların numaraları ne canım

Canım çok tşkr ederim..söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum yanlış anlaşılmasın amaa......çoğu zaman yolda çevirirler beni nerden alıyorsunuz diye sorarlar......bi çok arkadaşım benden fikir alır....nacizane ben de yardımcı olurum bu konuda.....çok sabit çizgilerim vardır.....önce kafamda belirir bulancada kaçırmam.....öyle işte...bunu çalıştığım dönemde çok rahat yapardım şimdi sınırlı:
Ayak numaram 37...

Bu arada hazır yazmışken duyuru yapayım....

Arkadaşlarım sevgili Nevresteyle de görüştüm yeni başlıkta devam edeceğim.....çok yoğun ayakkabı talebi var.......3. Hakkım olan topiği bu şekilde kullanıp son vereceğim inşaallah.....yeni konu başlığımı birazdan ilan edicem...link vericem can dostlarım.....artık ordan devam edeceğim Allah nasip ederse

3 tane mi topic hakkınız var satışınızı bitiyor mu sonra

ya be miyim sADECE fotoları göremeyen...((alındı satıldı sadece model görmek amacım ama o da olmuyorrrrrrr

Yok canım benim.....daha düzenli devam etmek istiyorm.......ürünler kaybolup gidiyor mesajların arasında........şimdi gelen uyarıları okuyunca hak verdim....çoğu arkadaşım topik karışmış ürünler nerde demişler......böyle olsun istemzdim herkezden özür dilerim....karışıklıkdan dolayı
Cidden yeni başladım buraya ama çanta hariç herşey yazılmış
Yeni topik daha düzenli olsun böyle devam etmesin istiyorum...
Siz daha rahat görün ürünleri diye....sadece ürün resimlerinin ağırlığı olsun diye....ayakkabılar da olunca çok karışmasın diye...

İnşaallah daha uzun süre sizlerle olacak ürünlerim......bitmesine çok var gibi
Görüşmelere özelden devam edilmesini AZAMİ DÜZEYDE istiyorum
Topik karışmasın ürünler rahat görünsün diye canlarım ballarım

Sana cevap verirken bu vesileyle genel bir konuşma yaptım affına sığınarak

Yok canım benim.....daha düzenli devam etmek istiyorm.......ürünler kaybolup gidiyor mesajların arasında........şimdi gelen uyarıları okuyunca hak verdim....çoğu arkadaşım topik karışmış ürünler nerde demişler......böyle olsun istemzdim herkezden özür dilerim....karışıklıkdan dolayı
Cidden yeni başladım buraya ama çanta hariç herşey yazılmış
Yeni topik daha düzenli olsun böyle devam etmesin istiyorum...
Siz daha rahat görün ürünleri diye....sadece ürün resimlerinin ağırlığı olsun diye....ayakkabılar da olunca çok karışmasın diye...

İnşaallah daha uzun süre sizlerle olacak ürünlerim......bitmesine çok var gibi
Görüşmelere özelden devam edilmesini AZAMİ DÜZEYDE istiyorum
Topik karışmasın ürünler rahat görünsün diye canlarım ballarım

Sana cevap verirken bu vesileyle genel bir konuşma yaptım affına sığınarak

ya be miyim sADECE fotoları göremeyen...((alındı satıldı sadece model görmek amacım ama o da olmuyorrrrrrr

Ah canım benim o kadar uğraşıyorum ki bu resimlere saatlerini alıyor yemin ederim....siz göremezseniz ne anlamı olur ki.....pc yi açıp kaparmısın yani reset atarmısın tatlım......düzelmezse bi yöntime danış....göremeyen çoğu arkadaş sayfa yenileyince düzelmişti:26::44:

bence bu topicte bir sorun var çünkü diğerindeki resimler sorunsuz açıloyr, bende meraktan çatlıcam

bence bu topicte bir sorun var çünkü diğerindeki resimler sorunsuz açıloyr, bende meraktan çatlıcam

Tamam canım zatenyeni konu açıyorum....orda buluşalım olur mu....buraya bi haller oldu bende farkındayım tatlım

ben de göremiyorum yaa anlayamadım, ilginç olan sadece sizin sayfalarınızdakileri göremiyorum.. bu işte bir işvar

dolgu topuk ayakkabı bot ekleyecekmisiniz.. bekliyorum sabırsızlıkla.. :2:

ben de göremiyorum yaa anlayamadım, ilginç olan sadece sizin sayfalarınızdakileri göremiyorum.. bu işte bir işvar

dolgu topuk ayakkabı bot ekleyecekmisiniz.. bekliyorum sabırsızlıkla.. :2:

evet, buyrunbenim in evtekstili sayfasıda açılıyor ama bu iki sayfadan tık yok farklı yükleme sanırım

evet, buyrunbenim in evtekstili sayfasıda açılıyor ama bu iki sayfadan tık yok farklı yükleme sanırım

Canım hızlıresim comdan yüklüyorum yaa...sanırım siteden kaynaklanıyor hemen değiştiriyorum formatı .....arayış içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…