Sevgili takipcilerim.....fikrinizi almak istiyorum....Karar veremedim de...siz ce ayakkabı satışı yapayım mı yoksa burda sadece çantaylamı devam edelim:44:
Çok tşkr ediyorm ilginize ....beğeninizee
1 saat içinde 1100 tıklama yaptı topiğim
MAŞAALAHHHH......
Koyduklarımın çoğu satıldı bile......kaçırmayın derim yok böyle fiyat hiçbir yerde
Ben de kazanayım siz de........pazardan daha ucuz ama kaliteler tartışılamaz
Daha yenileri ekliycem ama ama amaaaaaaaaa. Çok yoruldum
Yarın devam edelim kıymetli fanlarımburaya ukala smileyi koymak isterdim
Size nasıl tşkr etsem bilemiyorum yarın tekrar görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum rüyanıZda beni görün
ben neden resimleri göremiyorum
bişey değil fıstığım hayırlı kazançlar
celbera28 kullanıcısından alıntı
bu bota bayıldım çok zevklisin ayakkabıların numaraları ne canım
Canım çok tşkr ederim..söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum yanlış anlaşılmasın amaa......çoğu zaman yolda çevirirler beni nerden alıyorsunuz diye sorarlar......bi çok arkadaşım benden fikir alır....nacizane ben de yardımcı olurum bu konuda.....çok sabit çizgilerim vardır.....önce kafamda belirir bulancada kaçırmam.....öyle işte...bunu çalıştığım dönemde çok rahat yapardım şimdi sınırlı:
Ayak numaram 37...
Bu arada hazır yazmışken duyuru yapayım....
Arkadaşlarım sevgili Nevresteyle de görüştüm yeni başlıkta devam edeceğim.....çok yoğun ayakkabı talebi var.......3. Hakkım olan topiği bu şekilde kullanıp son vereceğim inşaallah.....yeni konu başlığımı birazdan ilan edicem...link vericem can dostlarım.....artık ordan devam edeceğim Allah nasip ederse
3 tane mi topic hakkınız var satışınızı bitiyor mu sonra
3 tane mi topic hakkınız var satışınızı bitiyor mu sonra
ya be miyim sADECE fotoları göremeyen... ((alındı satıldı sadece model görmek amacım ama o da olmuyorrrrrrr
Ah canım benim o kadar uğraşıyorum ki bu resimlere saatlerini alıyor yemin ederim....siz göremezseniz ne anlamı olur ki.....pc yi açıp kaparmısın yani reset atarmısın tatlım......düzelmezse bi yöntime danış....göremeyen çoğu arkadaş sayfa yenileyince düzelmişti:26::44:
bence bu topicte bir sorun var çünkü diğerindeki resimler sorunsuz açıloyr, bende meraktan çatlıcam
Ah canım benim o kadar uğraşıyorum ki bu resimlere saatlerini alıyor yemin ederim....siz göremezseniz ne anlamı olur ki.....pc yi açıp kaparmısın yani reset atarmısın tatlım......düzelmezse bi yöntime danış....göremeyen çoğu arkadaş sayfa yenileyince düzelmişti:26::44:
ben de göremiyorum yaaanlayamadım, ilginç olan sadece sizin sayfalarınızdakileri göremiyorum.. bu işte bir işvar
dolgu topuk ayakkabı bot ekleyecekmisiniz.. bekliyorum sabırsızlıkla.. :2:
evet, buyrunbenim in evtekstili sayfasıda açılıyor ama bu iki sayfadan tık yok farklı yükleme sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?