- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mail isi tamam.."..
tekrar dönmedin bana mesaj hakkım olmadığı için yazamıyorum özelden nasıl anlaşıcağız.
tekrar dönmedin bana mesaj hakkım olmadığı için yazamıyorum özelden nasıl anlaşıcağız.
Ben tam çanta tutkunuyum .....zaten anlaşılıyor değil mi......ne paralar döktüm bilemezsiniz
Bu çanta harikaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sıfır sayılır ......resimlerde ne görünüyorsa o.........rengide kendide kusursuz......
Yükseklik....25 cm
En..............35 cm
Ay arlana bilir askılı
Piyasa fiyatı.......80 -100 tl..arasında değişiyor,
Bendeki fiyatı"...........50 tl:18:
Ben tam çanta tutkunuyum .....zaten anlaşılıyor değil mi......ne paralar döktüm bilemezsiniz
Bu çanta harikaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sıfır sayılır ......resimlerde ne görünüyorsa o.........rengide kendide kusursuz......
Yükseklik....25 cm
En..............35 cm
Ay arlana bilir askılı
Piyasa fiyatı.......80 -100 tl..arasında değişiyor,
Bendeki fiyatı"...........50 tl:18:
Süper çapraz çanta daha.......çok şeker kelebekk detaylı
Kızlar resimlerde de anlaşılıyordur......bende öyle ucuk fiyatlı çanta olmaz hiiiç alamadım ....yazık dedim kıyamadım parama....büyük paralar servetler dökmedim.....hep böyle uygun fiyatlı ama kalitelileri tercih ettim çeşit çeşit aldım
Bunu 80 tl ye almıştım...
Kullandığım için........30 tlden veriyorum.
Yok bitanem orjinal değil......ama herkes orjinal sanıyor......ben öyle büyük para veremem 10 000 tl gelirimde olsa yine veremezdim heralde....Michael kors orjinalmi? orjinalse yanlışın var 400 500 arası belki daha fazladır.
devamını bekliyoruz canım..ilk resimdeki çok güzel fiyatı da güzel
tatlım yaa niye okadar para döktün böyle çantalara falan...
bugüne kadar benim en pahalı aldığım çanta 30 liradır ...
Michael kors orjinalmi? orjinalse yanlışın var 400 500 arası belki daha fazladır.
Şöyle açıklıyım canım sana......bunları aldığım dönemde çoookkk yüksek maaşla çalışıyordum.....6 aydır işsizim
Alana helali hoş olsun....
Giyime kuşama çok özen gösteren biriyim napıyım elimde değil......sende benim gibisin baksana markalı eşarp arıyorsun....demekki sen de seçicisin