Trend ÇANTALAR ve aksesuarları..hepsi de kaliteli kaliteli...SATILMIŞTIR..

özel mesajda da söylediğim gibi beni bilen biiliyor, seni bilen biliyor o yüzden bu tarz alınganlıklara hiç gerek yoktu, iade garantisi de vermişsin mis gibi daha ne olsun? bir de üzerine almak isteyen bayan yorumunu gördü son anda vazgeçti diye bir sey diyerek zan altında bıraktın beni.

kimse o arkadaş bana özelden ulaşsın ona kargosu dahil benden olmak üzere bir hediye göndermek istiyorum. benim yüzümden almaktan vazgeçmiş madem, konu sahibi arkadasım kabul edersen sana da aynı sekilde hediye göndermek istiyorum madem benim yüzümden ''zarar yaptın'' ..

alınganlığını anladım ve sana uzun uzun açıkladım elimden geleni yapabileceğime dair ama sen ısrarla beni zan altında bırakacak cevaplar yazdın. kendine ve ürünlerine güvenen biri için abartılacak bir sey olmamasına rağmen senden herkesin önünde de özür diledim ancak karşılığında verdiğin bu kinayeli cevaba teşekkür ederek ayrılıyorum sayfandan.

sana bol kazançlı hayırlı satışlar dilerim..

Canım KARBENİM....GÜZEL YÜZLÜM...İYİ GÜNLERDE KULLAN

Sevgili arkadaşım nuarinim. Çokk kullanışlı bir tercih yaptın canım.....bebişinin eşyalarını misler gibi taşırsın......yumuşacık bir derisi var....dokunmaya kıyamazsın canım benim.....istersen ayakkabıyı hediye göndereceğim cevabını bekliyorum tatlım....

Sevgili karbenim....annene sevgilerimle...size kısmetmiş tatlım........demekki yaşadığımız herşey bu çanta size gitmesi içinmiş..Allah çok büyük...hep diyorum ya herşey olacağına varır diye

İyi günlerde kullansın annecin mailine bak arada şekerparem

Bugüne özel resimleri detaylandırdım....bundan sonrakileri üçer beşer çekip yayınlıycam......toplu toplu gitsin elimde kalmasın

İndirimler süpriz hedyelerle satışlar tam gaz devam ediyor ......

Daha neler gelecek nelerrrr benim ardiye boşalacak..........ondan sonra vedalaşacağım sizlerle.....bakalım ne zaman:26:

Ben de kimseyi yanıltmak istemem ama 25 liraya çanta görmedim.....iki sene önce küçücük cüzdan tipi çanta 20 liraya almıştım

Sevgili takipcilerim.....fikrinizi almak istiyorum....Karar veremedim de...siz ce ayakkabı satışı yapayım mı yoksa burda sadece çantaylamı devam edelim:44:

Canım sen güzel çantalar eklemişsin uyuyakalmışım

Üzülme kankam üzülme herşey kısmet işi

Benim küçük erkeğim kalkınca bakayım dedim....daha gözüm tam açık değil sabah gündüz gözü ile bir bakayım iyicene canım sende yatmamışsın yat dinlen artık yoruldun iyicene

Benim küçük erkeğim kalkınca bakayım dedim....daha gözüm tam açık değil sabah gündüz gözü ile bir bakayım iyicene canım sende yatmamışsın yat dinlen artık yoruldun iyicene

Canım ürünlerini hazırladım sanırım vazgeçtin ama keşke haber verseydin en azından:)Canın sağolsun tatlım başka sefere

topigini biraz karışmış buldum canım ama burdan bi kaç bisey yazmak istiyorum.mailde telefon da sürekli belli ediyorum ama arkadaşlarda görsün istedim.bi kere gerçekten çok ilgilisin ve isini önem vererek yapıyosun.bu sitede gerçekten en sevdiğim bölüm burası bit pazarı.bi takıldım senin topigine rastladım o günden beri sürekli takipçinim :) hayırlı bol kazançlar diliyorum sana sabah sabah içimden geldi yaziyim dedim :)

Canım ürünlerini hazırladım sanırım vazgeçtin ama keşke haber verseydin en azından:)Canın sağolsun tatlım başka sefere

Tatlım en son mailde fiyat yazdım sen geri dönmedin canım yoksa ben alacaktım istersen mailini kontrol et her koşulda dönerim olumlu yada olumsuz

bence ayakkabıda ekle çantayla kombin yapılıp alınır bakarsın.parça parça olmamış olur.

Tatlım en son mailde fiyat yazdım sen geri dönmedin canım yoksa ben alacaktım istersen mailini kontrol et her koşulda dönerim olumlu yada olumsuz

Tamam canım ya bana gelmedi mesajın ya da ben okumadan silmişim karışıklık için kusura bakma tatlım:)İstaediğin fiyat neydi hatırlamıyorum kabul ederim ayrıca maden ptt hesabım olmadığından 5 tl masraf kesiyo o zaman o 5 tl için senin seçeceğin hediyeyi
sana gönderebilirim.Tabi benim hediyem olacak o ayrı.Yani 2 hediye biri senin seçtiğin,biri benim seçtiğim yağğğğğğğğğ:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…