Trend ÇANTALAR ve aksesuarları..hepsi de kaliteli kaliteli...SATILMIŞTIR..

devamını bekliyoruz canım..ilk resimdeki çok güzel fiyatı da güzel
tatlım yaa niye okadar para döktün böyle çantalara falan...
bugüne kadar benim en pahalı aldığım çanta 30 liradır ...

aynen öyle..
ama bu gece beklediğime değdi kelebekli çantayı beğenmiştim 30 tl çok geldi bana indiirm yapar mı buyrunbenim derken,
kaptırdım galiba çantayı soran arkadaşa hayırlı olsun diyim ben şimdiden

Kızlar bendeki çantalar bitmez.....çoğunuzun yaşı kadar çalışmışlığım var.......verdim maaşlarımı böyle......şimdide derdime derman olacaklar inşaalah

Bu da yine çok şık çooookkkkkk tarzzzzzz............

kızacak bazıları ama....hangimizde yokki bu çanta tutkusu..

Hiçççç kullanmaya fırsat bulamadım almışım koymuşum

İlk çantanın ölçüleriyle aynı...

Etiketinide çektim belki inanmayan olur diye

Sadece".............85 tl ye gidecek wuwwwwwwwwww

ben kahve rengı yandan asmalı çantayı çok beğendım onun talıbı cvardı ama aldılarmı o çantayı canım

Canım inşaallah açarsın....kendi topiğinde de bol bol bakarız çantalarına.....ama peşinen söyliyim burda 500tl....2000tl ye zor satılır....daha öncede söylemiştim çok pahalı çantaların araba parası gibi kız......birde orjinal olduğunu garantileye bilmek dahada zor olur bunu dokunmadan kimse anlıyamaz dye düşünüyorum........ama sen şansını bir dene aç mağzanı elbet güçü yeten çıkar tatlım

Tatlim kullandiklarimi burda saticam uygun fiyata, ben 3 tanesini sattim bile.... Coach marka cok pahali turkiye de, ben yari fiyatina verince satildi hemen....

Bir burda satmiycam canim benim, baska sayfalara da ekliycem...

Coach markanin ozel numaralari var. Canta icine dikilmis oluyor. Ayrica etiketleri ve hediye fisleri duruyor. Ordan ispatlaniyor orjinal olusu... 

Acamadimki topigi bir turlu, canta degil sadece, cok guzel esyalarim, kiyafetlerim var. Elden ciksin artik yer tutuyorlar...

Son düzenleme:
evet evet yarın işe gidemicem ben bu gidişle

Kıyamam size yaaaa.......elimde 30 un altında olacak tarzda bir kaç çantam var söz yayına size ekliyeceğim gidin yatın lütfen

ben kahve rengı yandan asmalı çantayı çok beğendım onun talıbı cvardı ama aldılarmı o çantayı canım

Eet o satıldı......ama aynısının köşelisi var......oda 1 kere yada 2 kere kullanıldı

Canımmmmmm topiğim çokkk karışacak bunları özelden anlatsan arkadaşlara.....yada kendi topiğni açınca anlatsan ürünlerini......lütfen çok rica ediyorum tatlım mmmmm

canım benden söylemesi sayfa içine sayfa açmak yasak
bence sen kendine ait topik aç
hem burda çok karışır satışlarınız
açta senin opiğede doluşalım

Süper yine harika yine kaliteli.......700 tl olmasada buda muhteşem bir çanta

Kelebek detaylı derisiyle muhteşem.....

Alış fiyatım....85 tl..

Senin için 40 tl:18: önündeki püskülü çıkabiliyor sıfır ayarında süperrrr

Çok tşkr ediyorm ilginize ....beğeninizee

1 saat içinde 1100 tıklama yaptı topiğim

MAŞAALAHHHH......

Koyduklarımın çoğu satıldı bile......kaçırmayın derim yok böyle fiyat hiçbir yerde

Ben de kazanayım siz de........pazardan daha ucuz ama kaliteler tartışılamaz

Daha yenileri ekliycem ama ama amaaaaaaaaa. Çok yoruldum

Yarın devam edelim kıymetli fanlarım buraya ukala smileyi koymak isterdim

Size nasıl tşkr etsem bilemiyorum yarın tekrar görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum rüyanıZda beni görün

Canım kombinler süper ayakkabılarda satılık mı

Cevap verdim mi daha önce hatırlayamadım canım ama.....sen sevdinse ayakkabıyı napar eder gönderirim....sen beni bilirsin yeter ki ayak numaramız tutsun.......benimkiler 37 kanka

Michael kors orjinalmi? orjinalse yanlışın var 400 500 arası belki daha fazladır.

orijinalleri dediğiniz fiyattan çok daha fazladır. şimdi konu sahibesi kızmasın ama ben bu çantanın siyahını pazarda bi çantacım var ondan 25tl ye aldım:) ve gerçekten de nasıl başarmışlarsa inanılmaz kaliteli, konu sahibi arkadaşımız piyasa değeri 100 diyorsa öyledir elbette bi farklık vardır mutlaka da ben çok severek kullanıyorum çakma makma

İmkansız aynısı olamaz tatlım......25 tllik çantayla bunu kıyaslayamayız.....ben biliyorm o pazardakileri bi arkadaşım almıştı...
Mesela her yerde GAP ın ürünleri vardır.....çakmaları asla biribirinin fiyatını tutmaz çünki....çakmanında kaitelisi vardır......Gap yazan bir eşorfman bir yerde 15 tl ise başka çakması 25 tl oluyor......bendeki bu çanta orjinalin en iyi kopyası......ha sendeki kötüdür demiyorum lütfen yanlış anlama.....yazmışsın bende cevap veriyorm...belki satan elden çıkarıyordu bilemeyizki neden 25 tl olduğunu....zahmet etmiş açıklama yapmışsın tşkr ederim. Seninde topiğin varsa eğer sanada bol satışlar dilerim arkadaşım
Bende severim çakmaları amaaaaa. İyi olanları

Michael kors orjinalmi? orjinalse yanlışın var 400 500 arası belki daha fazladır.

canım çok yanlış anlaşılmışım üzüldüm, üzüldüğünü görünce özelden de belirttiğim gibi silmek için girdim mesajı ama süreden dolayı düzenlenemiyor.

arkadaşlar sakın yanlış anlaşılmasın ben arkadasımızın sattığı ürüne kesinlikle pahalı demek istemedim, alıntı yaptığım bayan orijinal mi diye sorunca elbette bu fiyatlara orijinal değil ama imitasyonları bile çok kaliteli anlamında bir cevap vermek istediim. hatta arkadaşımızınki için de o 100 tl diyorsa elbette öyledir ve mutlaka farklılıklar vardır 25 tl'lik ile diye de belirttim. ben burada bi çantacım var sürekli alışveriş yaptığım seri olarak getirmiyor zaten tek tek kalan ürünler arasından almıştım.

orijinalleri o kadar pahalıyken arkadasımızın sattığı fiyat zaten yeterince makul. yanlış anlaşılıp seni üzdüysem de özür dilerim kuzum

Sattığım her çantanın arkasındayım......benden alışveriş yapan arkadaşlar beni tanırlar.......herşeyden önemli olan benim için SİZİN MEMNUNİYETİNİZDİR...

O YÜZDEN DİYORUM Kİİİİİ EVET DİYORUM Kİİİ

ALDIĞI ÜRÜNÜ BEĞENMEYEN GERİ İADE ETSİN...gönderimi 2 gün içinde yapması şartıyla ...TEREDDÜTSÜZ GERİ İADE ETSİN....PARASINI BENDE İADE EDERİM......BUNUN TEMİNATINI VERİYORUM ARKADAŞLAR......

KİŞİNİN VİCDANINA KALMIŞ BİŞİ GERİSİ

Geri iade alınır diyorum bu gecelik konuşmamı bitiriyorum

Zeynommm çok zevklisin çokkkkk.......en güzel çantayı aldın valla....iyi günlerde kullan buna benzer bir kaç tane daha var elimde....ama bu çok tarz çok özeldi.....:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…