Trend ÇANTALAR ve aksesuarları..hepsi de kaliteli kaliteli...SATILMIŞTIR..

Bu çokkk hanım hanımcık......tam anne çantası....sıcacık

Eni......33 cm
Boy.......25 cm
Ayarlanabilir askısıyla
Piyasa fiyatı.......90-100 arası değişiyor..
Bendeki fiyatı......40 tl.

Can dostlarımm....öyle çantalar koyacağım ki yemin ediyorum dürüm parası gibi ......tüh kaçırdık demeyin sürekli takip edin derim..

15 e 25e 35e...........önce kıymetlilerimi ekledim açılışın şerefine.....hepsi kıymetli tabi ama bunlar ve daha koyacaklarım çook değerli çantalarım Geliyor bitmediiii

tekrar dönmedin bana mesaj hakkım olmadığı için yazamıyorum özelden nasıl anlaşıcağız.

tekrar dönmedin bana mesaj hakkım olmadığı için yazamıyorum özelden nasıl anlaşıcağız.

Canım ilk paylaştığım iki çanta için çok bişi yapamam ki......aldığım rakamları yazdım...daha nasıl indirebilirim ki tatlım lütfen beni anlayın çokta zarara girmek istemiyorum.......yinede özel işini hallet burası çok karışıyor fiyat görüşmelerinde.....belki başka türlü anlaşırız hiç belli olmaz özelden gel lütfen dediğim gibi hiç belli olmaz

Benim gibi capraz kullanmayı sevenler için......

Piyasa fiyatı......60-70 tl. arası değişiyor..
Ben...... 35 tl den vereceğim:18:
En....40cm
Yükseklik....38 cm
Buda yepyeniiiiii

Ben tam çanta tutkunuyum .....zaten anlaşılıyor değil mi......ne paralar döktüm bilemezsiniz

Bu çanta harikaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sıfır sayılır ......resimlerde ne görünüyorsa o.........rengide kendide kusursuz......

Yükseklik....25 cm
En..............35 cm
Ay arlana bilir askılı
Piyasa fiyatı.......80 -100 tl..arasında değişiyor,
Bendeki fiyatı"...........50 tl:18:

Rengi cok guzel... Orjinalini aldim ben, bu da pek bir guzelmis.....

Michael kors orjinalmi? orjinalse yanlışın var 400 500 arası belki daha fazladır.

bu cantayı istiyorum canım harikaymıs :)

Süper çapraz çanta daha.......çok şeker kelebekk detaylı

Kızlar resimlerde de anlaşılıyordur......bende öyle ucuk fiyatlı çanta olmaz hiiiç alamadım ....yazık dedim kıyamadım parama....büyük paralar servetler dökmedim.....hep böyle uygun fiyatlı ama kalitelileri tercih ettim çeşit çeşit aldım

Bunu 80 tl ye almıştım...
Kullandığım için........30 tlden veriyorum.

ozelden konusalım canım ben michael kors a yazarken sen daha tarzıma uygun bisey koymusun :))

michael kors istegi iptal

Son düzenleme:
Michael kors orjinalmi? orjinalse yanlışın var 400 500 arası belki daha fazladır.
Yok bitanem orjinal değil......ama herkes orjinal sanıyor......ben öyle büyük para veremem 10 000 tl gelirimde olsa yine veremezdim heralde....
Ama kullananlara saygım var bişi diyemem tercih meselesi

Bu çanta çok kullanışlılardan

1 yada 2 kez kullanılanlardan

Yumuşacıkkkkkkk

Yükseklik......20 cm
En.................45 cm
Uzun askılı

Piyasa fiyatı.........80 tl
Benden size sadeceeeee.........40 tl:18:

devamını bekliyoruz canım..ilk resimdeki çok güzel fiyatı da güzel
tatlım yaa niye okadar para döktün böyle çantalara falan...
bugüne kadar benim en pahalı aldığım çanta 30 liradır ...

devamını bekliyoruz canım..ilk resimdeki çok güzel fiyatı da güzel
tatlım yaa niye okadar para döktün böyle çantalara falan...
bugüne kadar benim en pahalı aldığım çanta 30 liradır ...

Şöyle açıklıyım canım sana......bunları aldığım dönemde çoookkk yüksek maaşla çalışıyordum.....6 aydır işsizim
Alana helali hoş olsun....
Giyime kuşama çok özen gösteren biriyim napıyım elimde değil......sende benim gibisin baksana markalı eşarp arıyorsun....demekki sen de seçicisin

Ben orjinalini aldim canim, 750 tl geliyor turk parasina cevirince. Benim kullandigim cantalarimin hepsi orjinal. Bazisini da hediye almistim oyle duruyor. Hic kullanilmamis, elden cikartayim deyip Sayfa acacaktim bir acamadim iste?

Bir defa kullanip bir daha kullanmadigim cantalarim duruyor piril piril....

ah tatlım markalı eşarpların fiyatı okadar yüksek değil ki, ben genelde bona sera ve vizyon eşarp kullanırım, onlar da en fazla 40 liradır..
seçici değilim canım yaa benim 10 liralık eşarplarım da var
ipek eşarp sedece iki en fazla üçtür...benimki tutku değil..ben bir tane alırım senelerce kullanırım...
ama bir çantaya 200 tl vermişsin tatlım sana acıdığım için dedim ben alınma lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…