Trend ÇANTALAR ve aksesuarları..hepsi de kaliteli kaliteli...SATILMIŞTIR..

solidio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.394
843
448
Eveetttt nihayet yeni dükkanımla karşınızdayım......besmelemi çektim duamı ettim açtım inşaallah

Allah mahçup etmesin......alanda satanda mutlu olsun

Canlarım burda yayınlıycam ürünlerimin hepsi 1. Kalitedir.......kendime almıycam ürünü size asla satmam, prensibiyle devam edeceğim

Fiyatlar son derece makul olup pazarlıkta lütfen zorlamayın beni zaten hayır diyememe hastalığım var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çantayı kullanmayın alın dekor yapın salonun bir köşesine

Hediye gelenlerden.....sıfır henüz kullanılmadı.......alana helali hoş olsun......

USSARO MARKA....

YÜKSEKLİK ...........20 cm
ENİ.......................32 cm....
Ayarlana bilir yedek uzun askısıyla beraber.......
Çoook gözü var.......

Piyasa fiyatı 200 tl....

Bendeki fiyatı...........120 tl

Hayırlı olaun eminim bol bol satış olacağına senin gibi temiz kalpli birinin işlerinin rast gitmemesi mümkün değil:)

Hayirlis olsun, ben de acicam bi acamadim canta topik sayfasi, mesaj attim geri donmedin. Bir bak mesajlarina arkadasim...

hayırlı olsun canım aboneliğime ekledim konunu hemen
bu çantanın bi benzeri bende var süper kullanışlı yoksa alırdım inan fiyat makul

Yine sıfır ayarında çook hoş bir çantayla devam ediyorum.......kusura bakmayın net bugün çok yavaş yüklemem uzun sürüyor

Yükseklik.......27 cm
Eni................32 cmm

Uzun ayarlanır askısıyla....
Çok gözlü harika bir derisi var......
Piyasa fiyatı........150-170 tl arası değişiyor...
Bendeki fiyatımı ................sadece 90 tl........

konuyu okuyanlar nasıl kalabalık maşallah sen bir satış uzmanısın buyrunbenım
eminim bu başlıkta da güzel satışların olur hayırlı satışlar diliyorum .. darısı başımıza diyorum

İşte buna bayılıyorum......öğrenciler.....bebeği olanlar.....büyük çanta sevenler kaçırmasın...
Harika bir derisi var......gerçek deri mi değil mi bilemiyorum.......ama yumuşacık

Sıfır ayarında

Yükseklik.......35 cm

Eni.................40 cm

Piyasa fiyatı.........100 tl

Bendeki fiyatı............ 45 tl

hayırlı ugurlu olsun canım ikiside super guzel cok kaliteli duruyo netin basından kalkmıcam merakla yenilerini bekliyorum ikinci canta super ayrıca

canım birincisi satış diksiyonun sayesinde ikincisi makinenin kalitesiyle süper satışlar yapacaksın
maşallah o ne makine öyle, ayna gibi gösteriyor...
satış yapacaklara duyurulur burdan, kaliteli makine sayesinde daha çok müşteriniz olur..

Canım kombinler süper ayakkabılarda satılık mı

geçmis olsun hasta olmuşsunuz çantalar süper keşke bütcem el verse diğer ürünler hepbittimi

Canım valla tabletle çekiyorum.....o kadar çok özeniyorum kii en iyi en net olanı sizin için seçiyorum....öyle profesyonel makinam yok maselef

Arkadaşlar lütfen arkadaş olarak ekleyin beni....ürünleri takip edebilmeniz için büyük kolaylık sağlayacaktır

Canım valla tabletle çekiyorum.....o kadar çok özeniyorum kii en iyi en net olanı sizin için seçiyorum....öyle profesyonel makinam yok maselef

tabletin pikseli yüksek demekki canım, yoksa böyle ayna gibi foto çekmek imkansız tabletle yada telefon vs...
bu arada çok şık sunumun var, çiçek böcek maşallah..aynen devam canım...daha devamı gelecek değilmi?

merhabalar sayenizde buranın tiryakisi oldum kızımı uyutup pc başına atıyorum kendimi dantel ler olmadı ama çantaları çok beğendim ama pahalı geldi bana en son ne olur 1 ve 2 numaralı çantalar mesaj hakkım yok siz yazarsanız bana memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…