• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trenckot daraltilir mi

Yazmayim yazmayim dedim ama bir uye yazinca bende soylemek istedim 178 boy ve 60 kiloyla M bazen L giyersiniz.
Ben 57 58 kiloyla zaman zaman m giyiyorum
Nasıl coook büyük oluyor merak ettim
Baya gec oldu ama unutmusum burayi trenckotun kalibi coook genis ben zaten s m giyiyorum kilom 60 ama boyum uzun oldugundan 60. Trenckotu da dolap hesabimda sattim:/

Aslında vücut ölçülerinize göre size m beden çok da bol olmazdı ama mavinin kalıpları büyük.. Keşke hiç almasaydınız..Hani sıkıntı tek bir tarafında olsa terzi halleder diyebildirdim ama öyle beden küçültme işi olmaz bence. Hemde onu yaparım diyen terzi de sizden belki kuponunuzdan daha fazlasını isteyecek emin olun 😂 ve de istediğiniz bedeni size istediğiniz şekilde yapabilecek mi bilemiyorum 🤷‍♀️
Ayni o skil dusundum bildigim iyi bir terzi de yoktu dolap hesabimda sattim 😂 indirime girerse alirim artik

İyi de 178 boy 60 kilo s beden zaten gelmez ki

Sanki bedende mi sıkıntı var xs vs de mi var o üründe

Boyu kısalır daralır da
Mavide s giyiyorum. inanir misiniz bilmem kot bedenim de 36. Omuzlarim genis oldugundan m bedeni tasirim diye almistim zaten ama normal m bedene gore kalibi genismis

Back
X