• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trenckot daraltilir mi

Mutsuzum41

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
271
295
23
24
Merhabaalarrrr. Mavide Trenckot begenmistim morhipoda kuponum vardi indirimli aldim s beden yoktu m aldimm😁😁 ama cok buyuk ya boy 178 kilo 60 omuzlarim genis biraz kaldirdi ama kollari bile uzun geldi terzi 1 beden kucultebilir mi geri vermek istemiyorum kuponsuz da alamamm😔😔

Tamamen bir bedeb kusulmez ama belinden daraltma kollarda kısaltma yapılabilir ama omuz yeri felan daralmaaz zaten yüzü astarı gecer

İyi de 178 boy 60 kilo s beden zaten gelmez ki

Sanki bedende mi sıkıntı var xs vs de mi var o üründe

Boyu kısalır daralır da

Yazmayim yazmayim dedim ama bir uye yazinca bende soylemek istedim 178 boy ve 60 kiloyla M bazen L giyersiniz.
Ben 57 58 kiloyla zaman zaman m giyiyorum
Nasıl coook büyük oluyor merak ettim

Ben omuzları daralttırmıştım, beli de hayli hayli daralır.

Yazmayim yazmayim dedim ama bir uye yazinca bende soylemek istedim 178 boy ve 60 kiloyla M bazen L giyersiniz.
Ben 57 58 kiloyla zaman zaman m giyiyorum
Nasıl coook büyük oluyor merak ettim
Valla ben de 174 boy 58 kilo ile S giyiyorum. Ki bazen bu bile büyük geliyor da Xs almayı kendime yakıştıramıyorum. Bence olur yani

isin ehli terzi bulursan cok da guzel yapiyorlar, modeli mumkunse atarsan daha iyi fikir veririz. kumas da onemli cunku

Merhabaalarrrr. Mavide Trenckot begenmistim morhipoda kuponum vardi indirimli aldim s beden yoktu m aldimm😁😁 ama cok buyuk ya boy 178 kilo 60 omuzlarim genis biraz kaldirdi ama kollari bile uzun geldi terzi 1 beden kucultebilir mi geri vermek istemiyorum kuponsuz da alamamm😔😔
Komple açılıp yeniden beden küçültülür ama daratlmayla komple trençkot küçülmez bir yeri olsa diğer yeri olmaz üstünüze değecek bir şeyse beden küçülttürün

Aslında vücut ölçülerinize göre size m beden çok da bol olmazdı ama mavinin kalıpları büyük.. Keşke hiç almasaydınız..Hani sıkıntı tek bir tarafında olsa terzi halleder diyebildirdim ama öyle beden küçültme işi olmaz bence. Hemde onu yaparım diyen terzi de sizden belki kuponunuzdan daha fazlasını isteyecek emin olun 😂 ve de istediğiniz bedeni size istediğiniz şekilde yapabilecek mi bilemiyorum 🤷‍♀️

Ben beğendiğim kabanda bedenim kalmadığı için 42 beden alıp daralttırmıştım ki 36 bedenim. Boyunuz uzun olduğu için omuzlar kaldırır zaten çok rahat daraltılır yani. İyi bi terzi şart ama.

Alakasız olacak ama pekı genısletme ıcın hıc onerısı olan var mı
Ben kabanımı. Montumu hep daralttım ıyı terzı yapar
Yenı mont aldım bıraz dar geldı 🙈🙈

iyi bir terzi bulmanız gerek

Hafif bir değişiklik ise yapılır.

Komple değişim biraz zor olur gibi

Bende sıkıntı var o zaman ilginç.
Ben de 168 boyla 57 kiloyken s-m giyiyordum yani 1.78 e 60 kilo tabi ki s giyer neden şaşırdınız hem de m-l olmalı demişsiniz ben şaşırdım, şu an ben m-l giyiyorum ki kilom konu sahibinden gayet çok.

Ben de 168 boyla 57 kiloyken s-m giyiyordum yani 1.78 e 60 kilo tabi ki s giyer neden şaşırdınız hem de m-l olmalı demişsiniz ben şaşırdım, şu an ben m-l giyiyorum ki kilom konu sahibinden gayet çok.
Kendim, çevrem insanlardan yola cikarak soyledim. Ama bazı kalıpların büyük olduğunu unutup yazmışim :) kaliptan kaliba degisiyor.

Back
X