MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
Gecmışte taa çocuklukta bırakılan travmalar yıllar sonra insanin karsisina cikar mi? Hayatı tepetaklak eder mi? Travmalar paylaşılmalı mı, yoksa insanda sır mi kalmalı?Psikologla 1 ay gorusme esle gorusme derken donup dolaşıp kısır döngünün geçmişimde takıldığını fark ettim. Yüzleşemedim. Çocuğuma böyle yapmayacağım dediğim her seyi yapmaya başladım. Benim gb olmasın dedim hep psikologda. Daha acar misin, dedi. Açamadım. Benim yaşadıklarımı yasamasin dedim. Yine açmamı istedi, ağladım. Ama çocuğuma iyi davranamiyorum, eşime iyi davranamiyorum. Geçen sohbet gecti esimle aramızda. Ben hep erkek olmak istemistim, hep erkek gb giyinirdim dedim. BEN KENDIMDEN NEFRET EDIYORUM. bebekligimden beri insanlari mutsuz ediyormusum. Simdi kendi bebegimi mutsuz ediyorum. Keşke onu dunyaya getirip mutsuz bir cocugun daha yetismesine vesile olmasaydım. Anneme alın gidin cocugu diyesim var ama benim yasadiklarimi yasayacak diye diyemem. En iyi bakicisi bakiyormus gb geliyor. Duygularımı yönetemiyorum. Sacmaladıgimin farkindayim. Her seyi anlatmak ama hiçbir sey anlamamanizi istiyorum .