Travma mi bilemiyorum yardim

Rahim 20 mm cok guzel gebeligin basindasim dedi yani adetimde gecikince dedim tamam hamileyim.İlk defa bi doktor boyle sacma bi eminlikle konustu aynen.Kana vs bakmadan hemen demesi sacma oldu.Bende kendimi kaptirmisim demekki.
Belki de gebelik olabilir demiştir siz yanlış anlamışsınızdır. Kan testi olmadan gebelik demezler. Keseyi görmeden demeyenler var, hatta kalp atışını duymadan hamile kabul etmeyenler bile var.

İki çocuğunuz yok mu ben mi yanlış anladım? Eğer varsa ve bu kadar hassasaniz neden bir tane daha isteyip hayatı hem kendinize hem kocaniza zorlastiriyorsunuz ki?

Daha kotusunu dusunun durup ya hic evladiniz olmasaydı? Yada rahmi alınan vs milyonlarca kadin var rabbim iki evlat vermis size kaldıki üç icin engel yok psikolojik destek alın veya ara verin bu dusunceye bir sure kimyasal gebelik veya dusuk dunyanin sonu degil

O kadar haklisin ki.Baska biri bana boyle dese tamda boyle tepki verirdim.Ara vermem lazim sanirim.Bu ay gebeligi dusunmeyeyim.Allah en guzel hayirli zamanda tum isteyenlere nasip etsin

Ben tappingin cok faydasini gordum. Terapi esnasinda yapti bunu psikolog ben rahim kasilmalarimi tekrar hissettim. Tarifsiz bir andi. Youtubeda turkce altyazi ekleyebiliyorsuniz. Ve evet bu bir travma, hayta en derinlerinden.

Ben tappingin cok faydasini gordum. Terapi esnasinda yapti bunu psikolog ben rahim kasilmalarimi tekrar hissettim. Tarifsiz bir andi. Youtubeda turkce altyazi ekleyebiliyorsuniz. Ve evet bu bir travma, hayta en derinlerinden.
Kesinlikle izleyecegim cok tesekkur ederim.

İki çocuğunuz var Allah bağışlasın. Durumunuz çok iyi galiba? Biz bi tane yaptık ikinci için kara kara düşünüyoruz. Diğer iki çocuğun her şeyini dört dörtlük karşılayıp üçüncüyü düşünüyorsanız helal olsun. Yok sadece kendi tatmininiz için ise hiç iyi bi şey yapmıyorsunuz

Rahim 20 mm cok guzel gebeligin basindasim dedi yani adetimde gecikince dedim tamam hamileyim.İlk defa bi doktor boyle sacma bi eminlikle konustu aynen.Kana vs bakmadan hemen demesi sacma oldu.Bende kendimi kaptirmisim demekki.
Adet gecikmesinde rahim tabi ki kalın olacak. Cidden hangi akla hamilesin demiş o da ayrı

Çok geçmiş olsun
Siz bilirsiniz yine de Allah bağışlasın zaten 2 tane evladınız varmış
3. De ısrar etmek niye
Allah verirse bir hayr vermezse bin hayır der
Tüm enerjimi maddi manevi gücümü 2 çocuğuma harcardım ben olsam

Bu travma için de yardım alın
Var olan çocuklarınız da etkilenirse vicdan azabı hissetmeyecek misiniz ?

2 sağlıklı evladınız varken ve böyle bir kayıp yaşamışken 3ü için bu acele neden?
Hata 3ü neden diye düşündüm ama o tabii o sizin kararınız.
Olanla yetinip şükür edin öncellikle, Allah nasip ederse 3üde olur ama olmazsa bukadar ısrar nedenki
Olandada olmayandada hayır ararım ben, bukadar üstelemenizi anlamiyorum
Hiç olmaz anlarım, ama varken illa 3 olsun diye düşünmek bana doğru gelmiyor

Cok erken bi yasta evlendim.İki oglumuda arka arkaya dogurdum.O zamanlar ben ise girmemistim borcumuz coktu.Ogullarim cok sukur bin sukur saglikla buyuduler ama cok sıkıntı cektik.Mutluyduk en onemliside bu tabi.Ama suan durumumuz iyi ogullarim büyüdü yillar gecti ustunden.Tadini cikarta cikarta bi bebek daha buyutmek istedim.Hani insan kucuk yasta dogum yapinca farkinda olamadigi cok sey oluyor.Simdi yasim ilerlemisken bi daha istedim ama tabiki Rabbimin verdiginde de vermediginde de bi hayir vardir

Evet dort dortluk karsilayabilecek durumdayim muhendis olarak iyi bir yerde calisiyorum cok sukur.Esim de bende cocuklarimiza ozen gosteren bireyleriz.Ben insanlar cocuk istediginde bunu kendi tatminleri diye hic dusunmemistim.İlginc bi bakis acisi.

İşte o zaman siz hak ediyorsunuz. Gerçekten insanlar o kadar bilinçsiz çoğalıyor ki... Evet 2 taneden fazla çocuk kendi tatmininiz dışında başka ne olabilir ki? Belki siz de benim bakış açımı değiştirirsiniz ki çocuk sahibi olmak başlı başına bi duygu tatmini değil mi zaten?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Okurken tüylerim diken diken oldu. Yaşayan bir çocuğum yok, iki kaybım oldu. Yaşadığınız üzüntüyü anlayabiliyorum Kendinizi teselli etmek için iki güzel evladınız varmış. Ben bitkilere ve kedilere sarıldım. Bir şeyi yaşatma içgüdüsü olsa gerek. Tabii bir de eşimin sevgisine ve merhametine. Benim kendi kayıplarımdan anladığım, teslimiyet ve zaman bunun ilacı. Diğer her şey ve herkes boş. Vücudunuzu yormayın, biraz ara verin ve hayatın akışına bırakın kendinizi. Doğru zaman gelince zaten anlayacaksınız. Çok sevgiler.

Tabi ki travma yaşamışsınız. Neuroformat sistemini biraz biliyorsanız o anı kendinize tekrar yaşatarak ve devamında serbest bırakarak bu travmayı temizleyebilirsiniz.

Bilinçaltı çok ilginç çalışıyor. Benim 2 çocuğum olduğu halde, bebek istediğim o ilk 1 senelik üzüntümü bana myom olarak geri verdi. Bilinçaltının zaman kavramı yok ve üzüntü vs gibi dosyaları en üste koyuyor. Çocuklarım oldu evet ama bir üzüntü yaşamadığım için çocuklarıma ait bilgiler alt dosyalarda.

Doktor çığlık attı myomu görünce çünkü bilinçaltım üzülüyorum çocuğum olmuyor diye, myomdan bebek şekli yapmış. Kafa oluşturmuş, beden kollar. Çok ürktüm. Doktorum da ilk defa böyle bir şey görmüş ve üniversitelerde derslerde bu görüntüyü göstermek için izin istedi.

Dolayısıyla sizin bu dosya da üstte ve bunu oradan temizlemeniz şart.

Adet gecikmesinde rahim tabi ki kalın olacak. Cidden hangi akla hamilesin demiş o da ayrı

Cocuklarimin cok kardesi olsun istiyorum, buyuk bi aile olmak istiyorum.Kalabalik birbirini seven kendine yeten bi aile olmak duygu tatminiyse olabilir.

Myomlarin stresden ve uzuntuden oldugunu biliyorum.Bendede 2 cm bi myom var yeni cikti dedigin dogru kendimi cok sıktığım icin olustu belkide.Bu dediginizi binarkadas daha demisti bunu arastirip deneyecegim.Tamda dediğiniz gii iyi seyler o kadar dipteki aklima ilk gelen kotu seyler.

26 yaşında 2 çocuk sahibiymişsiniz zaten. Kendinizi mecbur hissetmeyin. Bir süre korunun ve unutmaya bakın.

Guzel cevabiniz icin cok tesekkur ederim.Evet suan dogru zaman degilmis ve akışına bırakmak gerekliymis yazdigim gun yasadiklarimdan anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…