-
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
5 aylık hamileyim fiyatlar artar diye şimdiden almak istiyorum. Doğumdan itibaren kullanılan baston arabalar varmış ben ondan almayı düşünüyorum ama travelde puseti vs. dahil aynı fiyata geliyor.
ben ağır kaldırabilecek biri değilim çok çabuk yoruluyorum o yüzden de baston hafif diye daha cazip geliyor. Baston araba alsam ayrı şekilde puset veya otokoltuk almam lazım nasıl yapmalıyım hangisi daha iyi.
Güncelleme: Risk aldım fazla bir yorumu olmayan bir ürün aldım, bagi gravity auutofold cosmo travel. Hem araba kabin sistem 5.9 kgmiş hem de puseti var biraz benim için pahalı oldu bakalım gelince göreceğiz
Bende bagıyı önerecektim tam da bende aynısını tercıh ettım5 aylık hamileyim fiyatlar artar diye şimdiden almak istiyorum. Doğumdan itibaren kullanılan baston arabalar varmış ben ondan almayı düşünüyorum ama travelde puseti vs. dahil aynı fiyata geliyor.
ben ağır kaldırabilecek biri değilim çok çabuk yoruluyorum o yüzden de baston hafif diye daha cazip geliyor. Baston araba alsam ayrı şekilde puset veya otokoltuk almam lazım nasıl yapmalıyım hangisi daha iyi.
Güncelleme: Risk aldım fazla bir yorumu olmayan bir ürün aldım, bagi gravity auutofold cosmo travel. Hem araba kabin sistem 5.9 kgmiş hem de puseti var biraz benim için pahalı oldu bakalım gelince göreceğiz
Aynından bende var ev içi olarak kullandık ilk aylarda tam yatıyor acayip rahat bi araba. Hiç pişman etmedi beni. Doona aldım bunun yanında baya rahat ettim.ben inglesina kabin boy aldım
7 kg kolay açılıp kapanıyor
sürüşü muhteşem iyi çok memnun kaldım
içine puset takılmıyormuş aldıktan sonra öğrendim biraz pişman oldum çünkü bebişim şu an 1 aylık ve yazın çok çıkarırız diye düşünüyorum. üç defa arabayla çıkardım ama tek başıma çıkamam iki sefer atmam lazım.
içine minder gibi yaptığım battaniyeyi serip kemerini taktığımda sorun yaşamadım ablamlar biraz dik durduğunu söylediler ama bebişim her seferinde yol boyu uyuduğu için problem olmadı. kayma vs olmadı.
tek yönlü ama tentesinden bebeği görebildiğim için o da sorun olmadı.
Ayy bende aynısından aldım daha bebis doğmadı siz kullanıma başladınız mı memnun musunuz ?Traveller agır mı oluyormuşben bundan aldım kullanışsız mı acaba çift yön pusetli kolay katlanır diyor ama kullanan var mı acaba Eki Görüntüle 3253192
Benim bebeğim de doğmadı henüz bana bu hediye gelecekti ama almadılar hala çocuk doğacak nerdeyse alıcaklar inşallahAyy bende aynısından aldım daha bebis doğmadı siz kullanıma başladınız mı memnun musunuz ?
Evde deneme yaptınız mı kullanışlı mı ağır mı nasıl sizceAyy bende aynısından aldım daha bebis doğmadı siz kullanıma başladınız mı memnun musunuz ?
Ben chicco goddy plus ve chicco we arasında kalmıştım. We modeli aldım goddy plustan daha hafif neredeyse hiçbir farkı yok (sirt mekanizmasi farkliydi sanirim sadece).tek elle katlanabiliyor tasima cantasi ve yagmurluguyla geliyor 5 kilo kadar araba agirligi.cok memnunum ve fiyati biraz daha uygundu.ilk sene travel sistem kullandım sonra we ye geçtim. Şu an 2 yasinda hâlâ severek kullanıyoruz. Belki birilerine fikir olur diye yazmak istedimBayagı uctu onun da fiyatı
Ikıncı eli bile 5-6 ki temiz kullanılmış mı ara ki bulasın
Bu arada ne kadara kadar agirlik taşıyor onu da dikkate alin.bircok kabin boy 14 ya da 18 kiloya kadar taşıyordu chicco we 22 kiloya kadar taşıyor.büyük bebekler icin de uygun yani.Ben chicco goddy plus ve chicco we arasında kalmıştım. We modeli aldım goddy plustan daha hafif neredeyse hiçbir farkı yok (sirt mekanizmasi farkliydi sanirim sadece).tek elle katlanabiliyor tasima cantasi ve yagmurluguyla geliyor 5 kilo kadar araba agirligi.cok memnunum ve fiyati biraz daha uygundu.ilk sene travel sistem kullandım sonra we ye geçtim. Şu an 2 yasinda hâlâ severek kullanıyoruz. Belki birilerine fikir olur diye yazmak istedim
Hamilton r1 aldık BızdeBen chicco goddy plus ve chicco we arasında kalmıştım. We modeli aldım goddy plustan daha hafif neredeyse hiçbir farkı yok (sirt mekanizmasi farkliydi sanirim sadece).tek elle katlanabiliyor tasima cantasi ve yagmurluguyla geliyor 5 kilo kadar araba agirligi.cok memnunum ve fiyati biraz daha uygundu.ilk sene travel sistem kullandım sonra we ye geçtim. Şu an 2 yasinda hâlâ severek kullanıyoruz. Belki birilerine fikir olur diye yazmak istedim
Ben de travel sistem mamas papas aldim. Puseti monte edip kullandim bi 5 ay kadar ama cidden zor oldu bana. Araba cok rahat puset de cok rahatti ancak en hafifini secmeme ragmen travel sitem oldugundan agir yine de. Eger eviniz asansorlu ve duz ayak degilse cidden zor. Benimkinden asansor yok duz ayak da diil.Traveller agır mı oluyormuşben bundan aldım kullanışsız mı acaba çift yön pusetli kolay katlanır diyor ama kullanan var mı acaba Eki Görüntüle 3253192
Güle güle kullanılsınHamilton r1 aldık Bızde
Chicco we nin cok benzerıymıs daha ucuzdu
Benim fotoğrafını attıgım travel mi oluyor bana hem puset hem kolay katlanır az yer kaplayan bişey lazım. hangisi travel oluyor hangisi kabin baston çok ayırt edemiyorum açıkçasıBen de travel sistem mamas papas aldim. Puseti monte edip kullandim bi 5 ay kadar ama cidden zor oldu bana. Araba cok rahat puset de cok rahatti ancak en hafifini secmeme ragmen travel sitem oldugundan agir yine de. Eger eviniz asansorlu ve duz ayak degilse cidden zor. Benimkinden asansor yok duz ayak da diil.
Bebegim smdi 5.5 aylik cybex libelle aldim muthis kolaylik. Bebegimin boyu uzun oldugundan boya gore cunku binip binememesi biz basladik kullanmaya. Kol cantasi var icine koyup tasiyobiliyosun arabayi o kadar hafif. Sanirim 5.6 kg idi. Arti eksikeri soyle;
Travel sistem daha konforlu, baston da yatis bir yere kadar tam duz diil, bebegim rahat uyuyamiyor su an.
Baston daha hafif acilisi kapanisi pratik.
Travel cift yon baston tek.
Simdiki aklim olsa bilseydim yani, yine cybex alirdim libelle baston yanina da pusetini ki varmis monte ediliyormus, onlarin puaeti de baya bi uzun kullaniliyo. 4 yasa kadar mis gibi cozmus olucaktik isi. Ama simdi ilkinde travel arti puset alip 5 ay kullandiktan snra isyan edip bastona gecmek daha pahaliya mal oldu .
Ben Pierre cardin in kabin boy bebek arabasını almadığıma çok çok pişmanım. Fiyatı da piyasaya göre gayet iyiydi 1 buçuk yıl önce. Yeni doğan için puseti de var arabaya geçirebildiğin. O kadar pişmanım ki onu almadığıma. Travel sistemi ben oldum olası çok mantıksız buluyorum. Biz sürekli araba ile seyahat ediyoruz. Travel sistemde sürekli pusetini tak çıkar sıkıntısı oluyor bagaja koyarken. İyi ki de travel almadım diyorum arkadaşın çektiği sıkıntıyı görünce5 aylık hamileyim fiyatlar artar diye şimdiden almak istiyorum. Doğumdan itibaren kullanılan baston arabalar varmış ben ondan almayı düşünüyorum ama travelde puseti vs. dahil aynı fiyata geliyor.