Travel sistem mi baston araba mı?

kişisel fikrim travel sistem bebek arabası tamamen ticari bir komplo. Tabi bir erkek ancak böyle düşünür ama yaşadıklarımızdan sonra bu konuda haklı olduğumu gördüm. Adam yaşını doldurmadan tamamen çöp oluyor. Kalitesi pardon kalitesizliği zaten ortada, ebebek üzerinden aldığımı mama sandalyesi dışında hemen hemen tüm ürünlerde hayal kırıklığı yaşadık. yaklaşık 5-6 aydır travel sistem bebek arabasını kullanmıyoruz ve baston bakmaya başladık.

Bende bagıyı önerecektim tam da bende aynısını tercıh ettım

ben inglesina kabin boy aldım
7 kg kolay açılıp kapanıyor
sürüşü muhteşem iyi çok memnun kaldım
içine puset takılmıyormuş aldıktan sonra öğrendim biraz pişman oldum çünkü bebişim şu an 1 aylık ve yazın çok çıkarırız diye düşünüyorum. üç defa arabayla çıkardım ama tek başıma çıkamam iki sefer atmam lazım.
içine minder gibi yaptığım battaniyeyi serip kemerini taktığımda sorun yaşamadım ablamlar biraz dik durduğunu söylediler ama bebişim her seferinde yol boyu uyuduğu için problem olmadı. kayma vs olmadı.
tek yönlü ama tentesinden bebeği görebildiğim için o da sorun olmadı.

Eklentiler

• 6C8C7060-FDB2-4239-B1C0-EFBFBE0BEAF0.jpeg
    119,5 KB · Görüntüleme: 141
Travel baston hangisi oluyor pek anlamiyorum ama ben hani şu üstüne 0-6 ay arası kullanılan pusetli olanlardan almistim.ilk 6 ay gerçekten çok rahat kullandık(asansorsuz bir binadayiz tek zorluğu indirip cikarmak) ama büyüyünce puseti çıkarıp alt kısma geçtiğimizde çocuk hareketlenmeye başlayınca içinde durmamaya da basladi. Araba öylece duruyor balkonumuzda.ilk aylar daha çok kullanılıyor bebek arabası açıkçası ileri zamanlarda yürümeyi tercih eden bir bebeğe sahip olacaksanız -ki bunu kestiremezsiniz zaten- pusetlilerden, yok ben 3 yaşa kadar kullanırım derseniz de pusetlilerden.cunku baston ilk aylar iyi olmayabilir bence.

Joie litetrax 3 var bizde travel sistem olarak topluca almistik. (Joie'ler parca parca da satiliyor)

Olumsuz ozellikleri
  • tek yonlu (pusetini takinca size donuk duruyor, dert etmeye gerek yok)
  • iri bir araba, toplam agirligi 9 kg
  • pusetle birlikte ortalama 12 kg agirlik olusturuyor.
  • bebek icindeyken bir otobuse vs kucaklayip tek basina bindirmek zor

Olumlu ozellikleri
  • guvenli
  • bebegin konforu on planda
  • paket icerigi cok detayliydi (puset, yagmurluk, kislik ped, puset icin yenidogan pedi, bebek arabasi icin kis ortusu/mantosu, yaz icin sineklik)
  • tasima kapasitesi resmi olarak AB standartlari sebebiyle 15 kg gosterilmis, ancak 60 kg bir yetiskini icinde gezdirebilirsiniz.
  • cok saglam bir sasesi var
  • icinden cikan puseti de AB oto guvenligi standartlarina uygun bir urun
    + kumsal dahil her yol kosulunda harika surusu var.

Kullanisli mi?

Yuruyus icin alacaksaniz, kesinlikle evet.
Aktif yolculuk yapan insanlarsaniz, otobuste sorun cikmiyor, ama ucakta bagaj kapasitenizi yukseltmek zorunda kalabilirsiniz.
Kendi aracinizla yolculuk ediyorsaniz, bagajinizdan feragat etmek zorundasiniz.

Bugun 2.cocuguma hamileyim, 2 bebekle beni cok zorlayacagina inaniyorum. Bu sebeple kabin boy bir araba bakiyorum ama fiyatlar ucmus. Deger mi 1 sene icin 2.arabaya o kadar para vermeye hicbir fikrim yok.

3 bebek arabası kullanmış biri olarak söyleyeceğim tek şey, baston pişmanlıktır.
Çünkü iki el zorunludur sürmek için, diğerleri gibi rahat hareket edemiyorsunuz.
Sadece eve eşya taşımak, arabadan eve inmek
için kullandım kendisini.
1,5 yaş sonrası travel zorladı, kabin boy aldım, çok rahat, konforlu.
Lakin bebek küçük iken anakucaklı travel sistem bana göre zorunlu, bebeği araba koltuğundan çıkarıp bebek arabasına tekrar oturtmak yerine ana kucağı ile tak çıkar daha kolay ve yaşına kadar da oto koltuğu olarak kullandım.

Sunny Babynin travel kabin boy arabasını kullanıyorum. Normali kabin boy ama pusetini taktığında travel sistem oluyor. Benim için çok kullanışlı oldu ilk aylarda pusetiyle kullanıyorum araç içinde rahatlık, ilerleyen zamanda kabin boy olarak kullanacağım tek dezavantajı kabin boyun çift yönlü olmaması.

Aynından bende var ev içi olarak kullandık ilk aylarda tam yatıyor acayip rahat bi araba. Hiç pişman etmedi beni. Doona aldım bunun yanında baya rahat ettim.

Ayy bende aynısından aldım daha bebis doğmadı siz kullanıma başladınız mı memnun musunuz ?
Benim bebeğim de doğmadı henüz bana bu hediye gelecekti ama almadılar hala çocuk doğacak nerdeyse alıcaklar inşallah indirimi bitti ama 10 bine çıkmış bu fiyata alamazlar başka modelini söylerim büyük ihtimalle

Nuna Tavo almıştık biz. İsofixli ana kucağı da vardı çıkarıp arabaya takması kolaydı.
Sonrasında hafif olsun diye iki farklı baston araba aldım ama cidden pişman oldum, engebeydi, ağırlıktı çok zorlanıyorsun ve cidden itmek gerekiyor. Elden çıkardım ikisini de hala aynı arabayı kullanıyoruz zaman zaman.

Bayagı uctu onun da fiyatı
Ikıncı eli bile 5-6 ki temiz kullanılmış mı ara ki bulasın
Ben chicco goddy plus ve chicco we arasında kalmıştım. We modeli aldım goddy plustan daha hafif neredeyse hiçbir farkı yok (sirt mekanizmasi farkliydi sanirim sadece).tek elle katlanabiliyor tasima cantasi ve yagmurluguyla geliyor 5 kilo kadar araba agirligi.cok memnunum ve fiyati biraz daha uygundu.ilk sene travel sistem kullandım sonra we ye geçtim. Şu an 2 yasinda hâlâ severek kullanıyoruz. Belki birilerine fikir olur diye yazmak istedim

Bu arada ne kadara kadar agirlik taşıyor onu da dikkate alin.bircok kabin boy 14 ya da 18 kiloya kadar taşıyordu chicco we 22 kiloya kadar taşıyor.büyük bebekler icin de uygun yani.

Hamilton r1 aldık Bızde
Chicco we nin cok benzerıymıs daha ucuzdu

Traveller agır mı oluyormuş ben bundan aldım kullanışsız mı acaba çift yön pusetli kolay katlanır diyor ama kullanan var mı acaba Eki Görüntüle 3253192
Ben de travel sistem mamas papas aldim. Puseti monte edip kullandim bi 5 ay kadar ama cidden zor oldu bana. Araba cok rahat puset de cok rahatti ancak en hafifini secmeme ragmen travel sitem oldugundan agir yine de. Eger eviniz asansorlu ve duz ayak degilse cidden zor. Benimkinden asansor yok duz ayak da diil.
Bebegim smdi 5.5 aylik cybex libelle aldim muthis kolaylik. Bebegimin boyu uzun oldugundan boya gore cunku binip binememesi biz basladik kullanmaya. Kol cantasi var icine koyup tasiyobiliyosun arabayi o kadar hafif. Sanirim 5.6 kg idi. Arti eksikeri soyle;
Travel sistem daha konforlu, baston da yatis bir yere kadar tam duz diil, bebegim rahat uyuyamiyor su an.
Baston daha hafif acilisi kapanisi pratik.
Travel cift yon baston tek.
Simdiki aklim olsa bilseydim yani, yine cybex alirdim libelle baston yanina da pusetini ki varmis monte ediliyormus, onlarin puaeti de baya bi uzun kullaniliyo. 4 yasa kadar mis gibi cozmus olucaktik isi. Ama simdi ilkinde travel arti puset alip 5 ay kullandiktan snra isyan edip bastona gecmek daha pahaliya mal oldu .

Benim fotoğrafını attıgım travel mi oluyor bana hem puset hem kolay katlanır az yer kaplayan bişey lazım. hangisi travel oluyor hangisi kabin baston çok ayırt edemiyorum açıkçası

Kiwi best way aldım yok boyle birsey. Baston araba 1 yastan sonra ıyı olabılır ama benım gıbı dogdugu andan ıtıbaren sureklı dısarıda olacak ısenız kiwi best way veya kiwi city way tercih edebilirsiniz. Cok konforlu cok kullanıslı agırda degıl bana gore. Bulundugum cevre yerden yuksek araba kullanmaya uygun bır yer. Cok rahat

Ben Pierre cardin in kabin boy bebek arabasını almadığıma çok çok pişmanım. Fiyatı da piyasaya göre gayet iyiydi 1 buçuk yıl önce. Yeni doğan için puseti de var arabaya geçirebildiğin. O kadar pişmanım ki onu almadığıma. Travel sistemi ben oldum olası çok mantıksız buluyorum. Biz sürekli araba ile seyahat ediyoruz. Travel sistemde sürekli pusetini tak çıkar sıkıntısı oluyor bagaja koyarken. İyi ki de travel almadım diyorum arkadaşın çektiği sıkıntıyı görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…