Travel sistem bebek arabası

tunnish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
44
2
Merhaba,
Doğumdan önce travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum, çünkü ana kucağına da ihtiyacım var. Bu bebek arabaları bana çok pratik geldi, diğer parçası çıkıp mekanizmaya direkt ana kucağı takılabilen bir model düşünüyoruz. Epey dolaştık, markaları denedik, kafamız iyice karıştı. 1000 tl veya altında fiyata kullanışlı, az yer kaplayan, pratik önerebileceğiniz modelleri yazarsanız çok sevinirim. Baby2go, casual, nuna, kraft bazı modellerini beğendik ama tam içimize sinmedi, az bir ücret ödenmeyecek, pişman olmak istemiyoruz. Şimdiden teşekkürler.

canım biz de geçen gün araştırdık. baby2go nun indirimli bir ürününü bulduk ama almadık henüz. 700 civarındaydı fiyat. tekerlekleri çok önemli bence. ben daha çok tekerleğe ve bebeği kullandığı alana bakıyorum. ama nasıl birşey alacağıma henüz karar vermedim

Baby2go nun power modelini biz de çok beğendik, ama ana kucağı çok içimize sinmedi, sanki yeterince destekli değil gibi, bebek doğduğu gibi oturtmuş olucaz sanki.. Siz de fark ettinizmi? Örneğin aynı mağazada kraftın travel sisteminin ana kucağı hem yandan hem popo kısmından ilave destekliydi? Acaba bu kadar destek olunca bebek sığmakta zorlanırmı, çabuk mu küçülür onu da bilemiyorum..

Ben casual cadillac kullsniyorum cok memnunum en cok chicco litewayla bunun aras8nda kalmistim birde twist twisin eksisi 3 parcaya ayrilmasi yinede tercih edenler var.... liteway kisin cok disarida degilseniz araciniz varsa gayet mantikli .... eninde sonunda baston alacagiz ... ama casual tek hareketle kapaniyor tek parca olarak bagaja konukuyor tekerlekler sokulabiliyo guzel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…