Görüntüsü çok güzelmiş manevra kabiliyeti ve sepeti nasıl acaba?
Casual cadillac veya air modelini tavsiye ederim canım. Oğlum 18 aylık çok kullandık. Sepeti de inanılmaz geniş ve çok eşya alıyo. Bence almadan mağazada gidip görüp deneyin katlanmasını, travel sistemin takılıp sökülmesini fln
Cok uyguna almissiniz nerden aldiniz acaba sorabilirmiyim bende air modelini dusunuyorumdaIthal bi marka almaya gitmistimki satici casual airin artilarini anlatinca onu almaya karar verdim henuz kullanmadim ama bos halleriyle diger travel sistem arabalar arasinda en hafifiydi dik duruyo canm bide kapaliyken ben yazin pesin 830 a aldim abimde aldi iki tane olunca bole almis olduk
Istanbul da sarachaneden canimCok uyguna almissiniz nerden aldiniz acaba sorabilirmiyim bende air modelini dusunuyorumda
Yeralti carsisindan aldiniz sanirim. Bende oranin daha uygun olacagini dusunuyordum yanilmamisim demekkiIstanbul da sarachaneden canim
biz baya inceledik canım. mağazadan aldık. arabanın arkasına sığıyor. oturma yeri zaten çok basit çıkıyor. 2 elini kullanarak tek tıkla takıyor ve çıkarıyorsun. sürüşü çok rahat. öyle ağır bir araba değil. tabi herkes kendi baksın öyle alsın. isteklerimiz farklı olabiliyor sonuçta :)Dün e bebek te casual cadillac travel sistem bebek arabasını incelemeye gittim ve belki de alacaktım. Tüm fiyatlar her yerde aynı. Arabayı baya uzun inceleme fırtsatım sonucunda arabanın şasesi çok iyi malzemeleri vs. iyi. Tekerleklerin büyük olması filan. Ama satıcı bize oturma ünitesi ile kapatılmaması gerektiğini ve bir çok müşteriye bunu demesine rağmen bu konuda geri dönülen sıkıntılar yaşandığını söyledi. Oturma ünitesi ile birlikte kapandığında kumaşında zamanla yırtılma oluyormuş ve bu kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı içine girmiyormuş.
Bir diğer dezavantajı ise çok büyük kapandığı zaman bile büyük ve ağır kapanmasa bile. Bana öyle geldi yani. Sağlamlığını bilemem ama bu özellikleri göz önüne tutan kullanıcılar var ise bir daha düşünüp araştırıp karar versinler. Nette izlenilen videolardaki gibi hafif görünmüyor. Mutlaka canlısına bakmak gerekiyor.
Bu yüzden tekrar arayış içine girdim :S
Bebe confort (maxi cossi) streety plus bebek arabası hala aklımda. Onu da canlı inceleme fırsatım oldu Jokerde. Tek dezavantajı 4 tekerlekleri de aynı boy ve büyük değil normal. Kullanmadan nasıl olduğunu bilemeyeceğim sanırım.
Evet kişiden kişiye göre isterkler ve taşıyabilme kapasitesi de değişiyor :) Bana baya büyük ve ağır geldi. Ama dediğin gibi sürücü güzel. Ünite ile kapanmaması dezajantaj benim için. Yolculuklarda sıkıntı olacağını düşünüyorum. Herkes tabii ki inceleme fırsatı varsa inceleyerek alsın.biz baya inceledik canım. mağazadan aldık. arabanın arkasına sığıyor. oturma yeri zaten çok basit çıkıyor. 2 elini kullanarak tek tıkla takıyor ve çıkarıyorsun. sürüşü çok rahat. öyle ağır bir araba değil. tabi herkes kendi baksın öyle alsın. isteklerimiz farklı olabiliyor sonuçta :)
Genelde markalar farkli 7 8 magaza gezdiysem hep farkli farkli markalar gordumYeralti carsisindan aldiniz sanirim. Bende oranin daha uygun olacagini dusunuyordum yanilmamisim demekkitskler cevabiniz icin. Oradaki magazalarda fiyat farkediyor mu acaba ?