Bebek İkinci El travel sıstem bebek arabası ,sut pompası

tostip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
176
5
68
43
İçel Mersin
arkadaslar cok uyguna ıcı pusetlı bebek arabası ve medela marka sut pompası arıyorum ben mersındeyım kargoda oldugu ıcın uyguna arıyorum elınde olanlar satmak ısteyenler varsa fotograf gonderebılırsenızsevınırım

cnm sahibinden.com a bak medela var orda genel fiyatı 50tl ondan aşağı satan yok ama geçen gezinirken görmüştüm lansinoh marka pompayı yanılmıyosam garantisi bile vardı 50tl ye satılıktı. bende çok aradım lansinoh bulamadım istediğim fiyata annem almıştı hediye onu görmüş olsaydım kaçırmazdım. kesinlikle lansinoh u öneririm istersen bir bak kargosuda sürat kargoyla 5-7 civarı tutuyo onun hakkındada bilgi verim.süper bir pompa boşver medelayı bence eğer o satılmışsada üzerine biraz daha koy lansinoh al derim ben.yine taktir senin.

ay cok sagol canım ben bunu duydum dıye medela arıyordum pekı tek gogus sagma ımkanı var mı lansinoh yoksa ıkısı aynı anda olmak zorunda mı

hortum çıkışlarında bir tane tıpa var o tıpayı hortumun birine taktığın zaman iptal etmiş oluyorsun yani tek göğüste sağabiliyorsun özellikle vakum ayarıı ve başta uyarma tekniği çok güzel. inan bana sanki çocuk emiyo hissi veriyo. yani bana öyle geliyo. başkaları neder bilemem.

cok sagol ınan sahıbınden comda dedıgın popmayı buldum mesaj gonderdım cevap beklıyorum tek gogus ımaknı varsa kesınlıkle alırım en azından degısımlı olarak sagarım bırı emer bırısını sagarım benım ıkıncı bebegım olacak ılk cocugum bu sene okula baslayacak okulda emzıremem dıye pompa arıyorum en azından bıberonda veırım bırısını emer cok sogal canım yardımın ıcıncok tesekkur ederım

ö.d cnm sende saol inş. satılmamıştırda işini görür ama beni dinlersen iki göğsünüde emzir emdikten sonra kalanı sağ. böylesi daha iyi ama yinede sen bilirsin. inş. bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.

almışsınız araba hayırlı olsun...
ben nete giremedim bu aralar o yüzden geç gördüm yazınızı ...
kısmet değilmiş
güle güle kullansın minik meleğiniz inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…