- 30 Ağustos 2024
- 72
- 40
- 3
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa pozitif canımmmMerhaba kizlar acil yardımınıza ihtiyacım var aslında test yapmak taraftarı değildim ama niyeyse tutamadım kendimi yaptım sizce varmı yokmu acil yardım
Şuanda gebelik var :) Yalnız siz yine de biraz daha sabırlı olun 15-20 günü bir tamamlayın olur mu yeniden kan testi yaptırın. Hayırlısı olsun inşallah.Merhaba kizlar acil yardımınıza ihtiyacım var aslında test yapmak taraftarı değildim ama niyeyse tutamadım kendimi yaptım sizce varmı yokmu acil yardım
Ayy çok mutlu oldum ya ama yinede kan vermeden rahat edemiyorum Rabbime şükürler olsunYaaaa pozitif canımmmSilikte olsa var inşallah güzel sonuç alırsın
![]()
Salı günü kan verme günüm insalah pozitif sonuç alırım çok teşekkür ederimŞuanda gebelik var :) Yalnız siz yine de biraz daha sabırlı olun 15-20 günü bir tamamlayın olur mu yeniden kan testi yaptırın. Hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah güzel sonuç alırsın Rabbim gönlüne göre versin canımmmAyy çok mutlu oldum ya ama yinede kan vermeden rahat edemiyorum Rabbime şükürler olsun
İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunİnşallah güzel sonuç alırsın Rabbim gönlüne göre versin canımmm![]()
Merhaba canımmm hayırlı olsun bence de var gibiMerhaba kizlar acil yardımınıza ihtiyacım var aslında test yapmak taraftarı değildim ama niyeyse tutamadım kendimi yaptım sizce varmı yokmu acil yardım
5. Gün dondurulmuş embriyoyduMerhaba canımmm hayırlı olsun bence de var gibikaçıncı gün embriyosuydu
Allah razı olsun amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinBence var çok bariz görünüyor hayırlı uğurlu olsunAllah tamamına erdirsin
Bencede gebelik var hayırlı olsunMerhaba kizlar acil yardımınıza ihtiyacım var aslında test yapmak taraftarı değildim ama niyeyse tutamadım kendimi yaptım sizce varmı yokmu acil yardım
Allh razı olsun inşallah,Bencede gebelik var hayırlı olsun![]()