- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
canım senin resimlerine bakmıştım çok güzel hatta modelini arkadaşıma bile gösterdim
Maşallah
Çok teşekkür ederim..Senin eklediklerinden birincinin etek kısmını çookk beğendim..Ben gelinliğe doyamadım yaa, hala gözüm vitrinlerdeki gelinliklere takılır kaydirigubbakcemile3
Transparan diye çok açmıycaksın tabi mesela azelynnki gibi dikkat ettin mi açık olduğu anlaşılacakl
Teşhirciliklmaz:
Umarım herkez kafasındakini giyer(benim 30 tane falan giymem lazım)
Allahım zengin koca nasip et :Saruboceq:
Amiiiiiinnn, inşallah kaydirigubbakcemile3 Allah sevdiğine kavuştursun yeter canım..
Gelinlik zevkleri evet kişiden kişiye göre değişir, ama şu bir gerçek her gelin güzeldir bence.İster transparan ister sade, ister kabarık hepsinin ayrı bir havası var.
Aminn canım kendim için diyorum bu amini :Saruboceq::Saruboceq: delikafadulden
Tabikide çirkin gelin yoktur her gelin güzeldir ama bazen beğenmediklerim oluyor
mesela sen :roflol::roflol::roflol::roflol:
Bu arada siz o ormantik dansı hangi şarkıda yaptınız bakıyım :jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yaaa aklıma gelmiyorrr adı dilimin ucunda, akşam öğreneyim eşimden yazayım yine, eski bir şarkı.
Ama slayt şarkısı aklımda Enya "only time" salona girdiğimde bu şarkı yüzünden teyzemler ağlıyordu kaydirigubbakcemile3
Hımmm merak ettim şu dans şarkınızı gerçi napceksem ama olsungözümde canlandırıcam sizi kaydirigubbakcemile3
Diğerini de dinlerim birazdan bakem nasılmış laelaelaelaelae
Ayyy aradım sordum bak buymuş kaydirigubbakcemile3
Bryan adams - everything i do
transparan gelinlik nedir yani hiç anlamıyorum:umursamaz:
çok basit bencelmaz:
ben gelinin göbeğini orasını burasını görmek istemem, gelin niye göstermek ister onu da anlıyamıyorum. gelin dediğin biraz gizemli, masum, sade olmalı bana göre
EVET SANA GÖRE CANIM ZEVKLER TARTIŞIŞMAZyerimseniben
Kesinlikle...Zaten herkes aynı şeyden hoşlansaydı, tüm gelinler aynı model olurdu ki bu da çok sıkıcı :lepi:
İki şarkıda muhteşemm yaw.bayıldımmmmEvlenmek istiyorum bu şarkıda dans etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?