• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Transparan Gelinlikler

Ben de çok beğeniyorum bu tarz gelinlikleri.Hem bence yukarıdaki modeller çok abartı da değil giyilebilir diye düşünüyorum
Ama bizimkinin giydireceğini de hiç sanmıyorum :kızgın:
Ona kalsa uzun kollu giydirir :roflol:

Canım bende öyle diyordum
Dün Bu Forumu gösterdim ona
4 yada 5 olabilir ama ilk ikisi mümkün değil dedi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

880.jpg

886.jpg

887.jpg

kızlar ben biraz fazla cahal kaldım telden blgsyra ordan buraya atmm laızm bluetooth var ama olmuooo :uhm: eşim gelince yapr ancak akşama doruu gönderrirm bnde kızlar:)

cnm bnde 2 ay önce evlendm diktrdm gelinliğimi eşim tuttrdu içimn görünen yerlerine bi kça kat daha atılcak die neymş içim belli oluomş kendine göre haklydı belki ama sonçta bikre giyiyosn herşeine ben karar vermek işstediim ama ısrarları sonçsuz kaldı yha o yha hiçbiri dedm kaydirigubbakcemile3edim

güzelde düğünüm geçti gitti kaydirigubbakcemile2

Darısı bizer ozaman
Mutluluklar

cnm bnde 2 ay önce evlendm diktrdm gelinliğimi eşim tuttrdu içimn görünen yerlerine bi kça kat daha atılcak die neymş içim belli oluomş kendine göre haklydı belki ama sonçta bikre giyiyosn herşeine ben karar vermek işstediim ama ısrarları sonçsuz kaldı yha o yha hiçbiri dedm kaydirigubbakcemile3edim

İyi olmuş en iyisi nikahtan önce görmek olmaz demek :olmaz:

bncede valla gelmesinler zaten provalara fln çok karışıolar bnden tavsiye:Dkaydirigubbakcemile3

:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:
Düzlerde bana komik ve basit geliyor
bazıları hariç ama yine de giymemopuyorumnanaktan

görcem seni evlenme hazırlıkları başlasın bi laelaelaelaelae. kuş yuvası gibi görünmek istemiyorummm diye kaç ay gezeceksin bi gelinlik için kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Back