• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transloksyon

Merhaba arkadaşlar,benim eşimde transloksyon var 2 kez tüp bebek denedik olmadı sonra doğal yolla bebeğim oldu.Ankara da Kaan Aydos a gittik. Çok şükür sağlıklı miniğim. Ben çok uğraştım sonunda doğal yoldan nasip oldu.Belki birilerine umut olur diye yazdım🙏🩷
Merhaba bizde de aynı sorun var eşimde dengeli translokasyon var 6 kere tüp bebek yaptırdık hiç birisi tutmadı doğal yolla da hiç hamile kalamadım bizde geçtiğimiz kasım ayında Kaan Hocaya gittik eşime takviyeler verdi doğal yiyecekler önerdi beklemedeyiz teşekkürler mesajınız umut oldu bir nebze 🤗

Merhaba arkadaşlar,benim eşimde transloksyon var 2 kez tüp bebek denedik olmadı sonra doğal yolla bebeğim oldu.Ankara da Kaan Aydos a gittik. Çok şükür sağlıklı miniğim. Ben çok uğraştım sonunda doğal yoldan nasip oldu.Belki birilerine umut olur diye yazdım🙏🩷
Nasıl bir tedavi uyguladı acaba ? Bahsedebilir misiniz

maalesef bizde de aynı bela var daha doğrusu sayemizde keşfedildi dört yıldır uğraşıyoruz iki aşılama 3 tüp bebek; son trnsferimde düşük yaşayınca kromozom testi sonucu eşimde translokasyon problemi olduğunu keşfettik, kalan embriyoların biyopsi işlemi için embriyo başı 15 bin tl talep ediliyor, 8 de 1 ihtimal deniliyor. Diyelimki başa döndük 200 bin lira sadece tedavi, embriyo başı ayrı 15 bin lira verilecek bunu 8de 1 ihtimal için yapacağız. Mpralimiz altüst oldu, sanırım bu serüven burda bitecek. Doğal gebelik nasıl elde edebildiniz acaba? bizim 10. kromozom ve 18. kromozomlar arası önemli kromozomlarmış acaba o yüzsen mi düşük ihtimal

Back