- 7 Kasım 2015
- 49
- 25
- Konu Sahibi takeitorleave
Dengeli translokasyon taşıyıcısı olup tüp bebekle olumlu sonuç elde etmiş olanlar var mı? Hangi merkeze gittiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ve 19. Sizin? Kaç kere denediniz?Hangi kromozomlarda değişim var? Bende de dengeli translokasyon var.
Benimde 5.ve 6 5 tüp bebek yine sağlıklı bulunamadı 2 embriyom gitti şimdi tekrar düşünüyorum araştırma içindeyim.3 ve 19. Sizin? Kaç kere denediniz?
Güzel çıkacak sonucun inanıyorumBenim de 1 ve 7. İlk denemem. Genetiğe 5 embriyo gönderdik sonucu bekliyoruz. Acıbademde tedavi gördüm
Çok sevindim. 5 embriyo gönderebilmek harika. inşallah sağlıklı gelirler, güzel haberlerini alırız Benimkilerden PGT’ye giden bile olmadı. Yumurta rezervim de düşük yalnızca 4 yumurta toplanmıştı, 3 tanesi döllenmişti. Tavsiye edebileceğin takviye vs olur mu? Doktorum bana hiçbir şey vermedi. Kendi kendime folik asit aldım yalnızca.Benim de 1 ve 7. İlk denemem. Genetiğe 5 embriyo gönderdik sonucu bekliyoruz. Acıbademde tedavi gördüm
Ben de Memorial’da oldum. 2. Denememi de yine orada yaptıracağım muhtemelen güveniyorum ben de ilki olumsuz olmasına rağmen. Doktorunuz kimdi? Hangi aşamadasınız?1 ve 13 koromozomlar translokasyon var, şişli Memorial da tedavi oldum laboratuvarına güveniyorum
Canım, inşallah ikimizde evlatlarımıza kavuşuruzGüzel çıkacak sonucun inanıyorum
Çok teşekkür ederim. İnşallah Rabb'im isteyen herkese nasip eder. 28 yumurta toplanmıştı, 24 ü döllendi,14 tanesinden biyopsi alındı. 11 tanesi 5. Gün embriyosu denildi. İlk tüp bebek denememiz. Kimyasal gebelik geçirdim öncesinde 3 kez düşük yaşadım. Benim doktorum gonal F iğne verdi toplamadan önce. 300 ml olanı 2 güne bölerek kullandım. Duphaston verdi sabah akşam içtim. Bir de vitamin verdi ama düzenli kullanmadım yalan yok. Toplama akabinde de antibiyotik verdi ağrı kesiciyle. Başka bir şey kullanmadım.Çok sevindim. 5 embriyo gönderebilmek harika. inşallah sağlıklı gelirler, güzel haberlerini alırız Benimkilerden PGT’ye giden bile olmadı. Yumurta rezervim de düşük yalnızca 4 yumurta toplanmıştı, 3 tanesi döllenmişti. Tavsiye edebileceğin takviye vs olur mu? Doktorum bana hiçbir şey vermedi. Kendi kendime folik asit aldım yalnızca.
Maşallah sayınız çok iyi içinden sağlıklı çıkar inşallahÇok teşekkür ederim. İnşallah Rabb'im isteyen herkese nasip eder. 28 yumurta toplanmıştı, 24 ü döllendi,14 tanesinden biyopsi alındı. 11 tanesi 5. Gün embriyosu denildi. İlk tüp bebek denememiz. Kimyasal gebelik geçirdim öncesinde 3 kez düşük yaşadım. Benim doktorum gonal F iğne verdi toplamadan önce. 300 ml olanı 2 güne bölerek kullandım. Duphaston verdi sabah akşam içtim. Bir de vitamin verdi ama düzenli kullanmadım yalan yok. Toplama akabinde de antibiyotik verdi ağrı kesiciyle. Başka bir şey kullanmadım.
Çok iyi sayılarınız. İnşallah içlerinden sağlıklılar bulunacakÇok teşekkür ederim. İnşallah Rabb'im isteyen herkese nasip eder. 28 yumurta toplanmıştı, 24 ü döllendi,14 tanesinden biyopsi alındı. 11 tanesi 5. Gün embriyosu denildi. İlk tüp bebek denememiz. Kimyasal gebelik geçirdim öncesinde 3 kez düşük yaşadım. Benim doktorum gonal F iğne verdi toplamadan önce. 300 ml olanı 2 güne bölerek kullandım. Duphaston verdi sabah akşam içtim. Bir de vitamin verdi ama düzenli kullanmadım yalan yok. Toplama akabinde de antibiyotik verdi ağrı kesiciyle. Başka bir şey kullanmadım.
Hepimizin yüzü güler inşallahCanım, inşallah ikimizde evlatlarımıza kavuşuruz
Çok ama çok sevindimÇok teşekkür ederim, genetik sonuçlarım geldi. 5 embriyodan 3 ü sağlıklı gelmiş çok şükür Rabbime. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.
Aminnnnnnn aminnnn inşallah kuzum ❤Canım, inşallah ikimizde evlatlarımıza kavuşuruz
Yaaa bu harika haberrrr Rabbim çok büyükÇok teşekkür ederim, genetik sonuçlarım geldi. 5 embriyodan 3 ü sağlıklı gelmiş çok şükür Rabbime. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.