- Konu Sahibi takeitorleave
Memleketteyim şimdi İzmir'deyim, transfer tarihi için Bursa'ya dönücem adetim 2. Günü gel dedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini bekliyorum süreci paylaşırsın bizimle dua ederiz , sende bize dua et inanıyorum hamilelik haberini de paylaşıcan yakında burada ( aminn)Allah razı olsun hepinizden. Mutluluktan ağladım mucize gibi resmen. Rabb'im çok büyük. İnşallah transferimde gebeliğimde sağlıklı ilerler. Sağlıklı şekilde kucağıma alırım. İsteyen herkese Rabb'im güzel haberler nasip etsin inşallah.
Paylaşırım tabii ki, hep mutlu haberler alırız hepimiz inşallah. Dualarımdasınız inanın, etmeye de devam edicem. Bol bol Meryem suresi, Tefriciye okumaya çalıştım. En büyük sığınağımızın dua olduğuna inanıyorum.Güzel haberlerini bekliyorum süreci paylaşırsın bizimle dua ederiz , sende bize dua et inanıyorum hamilelik haberini de paylaşıcan yakında burada ( aminn)
Kesinlikle katılıyorum dua her kapıyı açar. İnşallah hepimiz güzel haberler yazarız buraya teşekkür ederim duaların için❤Paylaşırım tabii ki, hep mutlu haberler alırız hepimiz inşallah. Dualarımdasınız inanın, etmeye de devam edicem. Bol bol Meryem suresi, Tefriciye okumaya çalıştım. En büyük sığınağımızın dua olduğuna inanıyorum.
AminnKesinlikle katılıyorum dua her kapıyı açar. İnşallah hepimiz güzel haberler yazarız buraya teşekkür ederim duaların için❤
Genetikli tüp bebek maliyeti hakkında kısa bir bilgi verir misiniz ?
Merhaba hastaneden hastaneye değişiyor maliyeti, ben Acıbadem'de tedavi gördüm. 33 bin küsur toplama ve dondurma işlemi ücretiydi. Paket 6 embriyoya kadar karşılıyordu. Ekstra embriyo başına 250 TL ücret alınıyor. Genetiğe gidecek her embriyo başına da 350 dolar ödedik. Transfer de yine 8 bin küsur du. Tam küsuratları hatırlamıyorum ama genel olarak bu şekilde fiyatlandırma yapıldı.Genetikli tüp bebek maliyeti hakkında kısa bir bilgi verir misiniz ?
Merhaba, bu konu özelinde uzman biri var mı bilmiyorum ama ben memorial şişli’de ilk denememi yaptım, olumsuz sonuçlandı. Yine de laboratuvarı iyi olduğu için Memorial öneririm.Merhaba arkadaşlar bizde de aynı sorun var eşimin 8 ve 14 kromozom lar arası karşılıklı translokasyon saptandı. Tavsiye edebileceğiniz hastane ve doktor var mı
Merhaba, benim de 1 ve 7. Kromozomlarım arasında translokasyon vardı. 14 embriyom vardı. İlk etapta 5 gönderdik. 3 tanesi sağlıklı geldi. İlk tüp bebek denememiz. Asla ümidinizi kesmeyin. Ben de çok korkuyordum böyle hikayeler okudukça ama hep dua ettim. Geleceğini biliyorum sağlıklı dedim. Olumsuz düşünmek istemediğimden hep olumlu düşünmeye çalıştım. Bir de Tefriciye okuyabilirseniz 4444 tane okuyun. Ben onun gücüne çok inandım, Rabbim dualarımı karşılıksız bırakmadı çok şükür. Henüz transfer olmadım günümü bekliyorum. Rabb'im size de nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaslar
Bende 7 ila 13 kromozomlarda translokasyon var. 2 kez tup bebek denetim. Toplam 10 embrio gonderdik ve sağlıklı çıkan olmadi. Bi daha deneyecegim ama cok korkuyorum. Umut verici hikayelere ihtiyacim var
Bnm gibi olanlar varsa yazabilir mi
Önemli olan laboratuvar ve doktorunuzun ilgisi. Umarım her şey istediğiniz gibi olur sağlıklı embriyoyu bulursunuz ilk denemeniz mi olacak?Ben de dengeli translokasyon taşıyıcısıyım 21 ve 9 kromozomlarım problemli pgt li tüp bebek tedavisine başlayacağım normal kontrolde 10 yumurta sayınca doktor havuz yöntemini önerdi Trabzonda yaşıyorum İstanbul Ankara büyük şehirlerde tedavi imkanım olmadığı için burda deneyeceğim sizce merkez çok önemli mi?
Evet ilk tüp bebek denemem olacak daha önce normal yolla 1 kere hamile kaldım düşük oldu sonra taşıyıcı olduğumu öğrendimÖnemli olan laboratuvar ve doktorunuzun ilgisi. Umarım her şey istediğiniz gibi olur sağlıklı embriyoyu bulursunuz ilk denemeniz mi olacak?
Umarım sağlıklı embriyoyu buluruzEvet ilk tüp bebek denemem olacak daha önce normal yolla 1 kere hamile kaldım düşük oldu sonra taşıyıcı olduğumu öğrendim
İnşallah bakalm uzun bir süreç 2 kere yumurta toplanacakUmarım sağlıklı embriyoyu buluruz
Merkez önemli illaki ama asıl önemli olan laboratuvar ve embriyolog bence. Doktorun çok bir etkisi olmadığını düşünüyorum açıkçası. Çünkü bütün iş embriyolog da. Toplama işlemini, dölleme işlemini hep onlar yapıyor. Tabii genetiği inceleyen merkez de önemli. İyi bir hastane iyi bir genetik merkeziyle çalışıyor. Rabb'im isterse her şey oluyor, inşallah Rabb'im kolaylık versin en kısa zamanda hayırlısıyla evladınıza kavuşmayı nasip etsin.Ben de dengeli translokasyon taşıyıcısıyım 21 ve 9 kromozomlarım problemli pgt li tüp bebek tedavisine başlayacağım normal kontrolde 10 yumurta sayınca doktor havuz yöntemini önerdi Trabzonda yaşıyorum İstanbul Ankara büyük şehirlerde tedavi imkanım olmadığı için burda deneyeceğim sizce merkez çok önemli mi?
Amin inşallah tutar sizinki darısı bizeBu arada normalde Mayıs ayında transfer olacaktım fakat bir ay ertelemeye karar vermiştim, biraz hazır hissetmediğimi düşündüğüm için. Bu ay bayramın 2. Gününe transfer günü aldım. İnşallah çifte bayram olacak benim için. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah.