• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin7.gunu Dr önerisiyle proluton iğne ama neden lütfen yardım

Merhaba hanımlar.19nda 3.gun tek embriyo taze tramsfer oldum o günden beri üç gün arayla benden lh E2 progesteron istendi bugün son tahlilelri verdim sonucu doktora attım.bana pruloton iğne yaptir dedi henüz birşey demek için erken dedi.bu arada garip bir şekilde lh de yükselme olmuş progesteronda düşme olmuş ne alaka anlamadim bilgisi olanlar yazabilir.mi.lutfen moralim çok bozuldu😢🤔çok umutluydum ama bugün umudumda yerle bir oldu sanki😢
Merhabalar,sonucunuz ne oldu acaba? Konuyu yeni gördüm, bu şekilde takip yapan bir doktor daha duymuştum. İşe yarıyor mu, sonucunuz olumludur inşallah

Merhabalar,sonucunuz ne oldu acaba? Konuyu yeni gördüm, bu şekilde takip yapan bir doktor daha duymuştum. İşe yarıyor mu, sonucunuz olumludur inşallah
Merhaba malesef olumsuz negatf sonuç aldım olmadı😢 idrar da pozitifi görmüştüm kanda negatf çıktı büyük ihtimal kimsayal olarak geçirdin dedi doktor.7. gün progesteron baktirdgmda çok düşük çıktıgndan pruluton yaptırmış doktor ama etki etmedi demekki malesef

Back