- 28 Ekim 2024
- 89
- 10
- 28
-
- Konu Sahibi suprzymrta
12-13 Kasım gibi olacak transferim. Sizin süreciniz nasıldı? Beş dakikalık bir işlem diyorlar ama insan yine de heyecanlanıyorMerhaba kızlar dün transfer olan varmı aranızdaa cok heyecanlıyım
Korkacak hiç bisey yok 5 dakika bile sürmedi cok korkan biri olarak söylüyorum12-13 Kasım gibi olacak transferim. Sizin süreciniz nasıldı? Beş dakikalık bir işlem diyorlar ama insan yine de heyecanlanıyor
İnşallah sağ salim benimki de olurKorkacak hiç bisey yok 5 dakika bile sürmedi cok korkan biri olarak söylüyorum
Doktorum hiç bir bilgilendirme yapmadı sonrasındaİnşallah sağ salim benimki de olurtransfer sonrası süreçte nelere dikkat ediyorsunuz? Yürüyüş vs önerdi mi doktorunuz?
Merhaba ben de dün transfer oldum umarım güzel haberler alırızMerhaba kızlar dün transfer olan varmı aranızdaa cok heyecanlıyım
Size doktorunuz transferden sonra bir şeyler önerdi miMerhaba ben de dün transfer oldum umarım güzel haberler alırız
Bi yerlere uzanmayın silme süpürge işleri yok dedi ağır egzersizler yok onun haricinde bişey demedi, zaten tutarsa her türlü tutuyorSize doktorunuz transferden sonra bir şeyler önerdi mi
Kaliteniz neydi acaba birde bende aşırı şişkinlik oldu karnım taş gibiMerhaba ben de dün transfer oldum umarım güzel haberler alırız
Sağlıkla olsun inşallahBi yerlere uzanmayın silme süpürge işleri yok dedi ağır egzersizler yok onun haricinde bişey demedi, zaten tutarsa her türlü tutuyor
5. Gün yüksek kalite dediler sadece sizin nasıl, bende de şişkinlik bel kasık ağrısı varKaliteniz neydi acaba birde bende aşırı şişkinlik oldu karnım taş gibi
Teşekkürler hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSağlıkla olsun inşallah