Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acele etmeyın daha ıkı gün olmuş olumlu düşünün negatif enerji yaymayın pozitif düşünün bebegınız sizinledirHanımlar transferimin 2. Günü ve ben hiç bir belirti yaşamıyorum insan biraz ağrı falan olur diye bekliyor hiç belirti yaşamadan süreci olumlu sonuçlanan oldu mu
Merhaba dün mü oldunuz transferHanımlar transferimin 2. Günü ve ben hiç bir belirti yaşamıyorum insan biraz ağrı falan olur diye bekliyor hiç belirti yaşamadan süreci olumlu sonuçlanan oldu mu
İnş çok dua ediyorumAcele etmeyın daha ıkı gün olmuş olumlu düşünün negatif enerji yaymayın pozitif düşünün bebegınız sizinledir
Evet dün oldum yani tabiki çok büyük bir belirti beklemiyorum ama aşırı normalim bu da normal mi yaniMerhaba dün mü oldunuz transfer
Transfer günü sayılmıyor. Bugün 1. gününüz. Belirti olmaması çok normal. Bende hiç belirti olmamıştı.Evet dün oldum yani tabiki çok büyük bir belirti beklemiyorum ama aşırı normalim bu da normal mi yani
Sizin olumlu sonuçlandı mı inş neler yaşamıştınızTransfer günü sayılmıyor. Bugün 1. gününüz. Belirti olmaması çok normal. Bende hiç belirti olmamıştı.
Bende dün transfer oldum bende sen gibiyim sanki normal muayeneden çıkmışım içime bişey konmamış gibi hissediyorum neden böyle oldu anlamadımEvet dün oldum yani tabiki çok büyük bir belirti beklemiyorum ama aşırı normalim bu da normal mi yani
Ayyy şeninde benim de pozitif sonuçlansın amin. Tutunma hangi gün oluyor acaba biliyor musunBende dün transfer oldum bende sen gibiyim sanki normal muayeneden çıkmışım içime bişey konmamış gibi hissediyorum neden böyle oldu anlamadım
Ayy inşallah canım benim . Tutunma ilk 3 gün içinde diye biliyorum ben sizinde mi ilk denemeAyyy şeninde benim de pozitif sonuçlansın amin. Tutunma hangi gün oluyor acaba biliyor musun
Evet benimde ilk deneme 5. Gün donmuş embriyo transferi yapıldım çok heyecanlı ve umutluyum bakalım tabi Allah bilir , bu forumda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :)Ayy inşallah canım benim . Tutunma ilk 3 gün içinde diye biliyorum ben sizinde mi ilk deneme
Ben dün baya ağlama krizi geçirdim bişiler oldu bana sende karnını kasıyor musun sanki bişey olacak gibiEvet benimde ilk deneme 5. Gün donmuş embriyo transferi yapıldım çok heyecanlı ve umutluyum bakalım tabi Allah bilir , bu forumda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :)
aynı ben deBen dün baya ağlama krizi geçirdim bişiler oldu bana sende karnını kasıyor musun sanki bişey olacak gibi
Bende dün oldum cnm bende de belirti yok daha çok etken cnm benim sadece işlemden dolayı çok az karım ağrısı oldu gece o kadar. Başka da bişey yok sanki normal muayene den çıkmışım gibi benimde cnm. Sadece göbeğim.aciyir iğnelerden o kadar. Yavaş hareket ediyirum bazen evin içinde dolaşıyorum o kadar 4. Gün den sonra dışarı çıkacağım 15 er dk.lik yürüyüş yapacağımHanımlar transferimin 2. Günü ve ben hiç bir belirti yaşamıyorum insan biraz ağrı falan olur diye bekliyor hiç belirti yaşamadan süreci olumlu sonuçlanan oldu mu
Ne zaman yapacaksın testi pekiaynı ben de
İnşallah bizim de öyle olurKızlar içinizi ferah tutun benim pozitif 7+3 üm şuanda hiç bir belirtim olmadı ne kasık ağrısı ne mide bulantısı ne göğüs hassasiyeti ne lekelenme hiç birşey hissetmedim normal rutin hayatımda ki gibiydim hep tutmadı diye üzüldüm hiç birşey hissetmediğim için ama pozitifmiş yani bebişlere olumlu enerji gönderelim ve kendinizde belirti aramayın umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Ayın 23’ü çarşamba günü tez günüm ama ben muhtemelen pazartesi günü yaparım sen ne düşünüyorsun idrar testi falan yapacak mısınNe zaman yapacaksın testi peki
Merhaba bende 1 Ekimde transfer oldum çok şükür ilk denemede pozitif oldu :) hiiççç endişelenmeyin benim ufacık bile belirtim yoktu sadece transferin 7-8 günlerinde biraz belim ağrıdı anlık kasık batmam oldu o kadar . İnşallah pozitif olacaktır gönlünüzü ferah tutunHanımlar transferimin 2. Günü ve ben hiç bir belirti yaşamıyorum insan biraz ağrı falan olur diye bekliyor hiç belirti yaşamadan süreci olumlu sonuçlanan oldu mu
Benimde aynı gün ben beklemeyi düşünüyorum kanla öğreneceğim :) inşallhAyın 23’ü çarşamba günü tez günüm ama ben muhtemelen pazartesi günü yaparım sen ne düşünüyorsun idrar testi falan yapacak mısın