Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün embriyosuydu? 3 ise erken, 5 ise yine kanda pozitife dönebilirTransferin 8.günü gebelik testi yaptım negatif erken mi sonradan çıkar mı
Erken gebelik testi mi yaptınız? Transferin 8.günü çokk çok silik çıkar çıksa da 6-7.gün itibariyle bhcg üretilmeye başlıyor çünküTransferin 8.günü gebelik testi yaptım negatif erken mi sonradan çıkar mı
Normal kaset test yaptım erken gebelik testim yokduErken gebelik testi mi yaptınız? Transferin 8.günü çokk çok silik çıkar çıksa da 6-7.gün itibariyle bhcg üretilmeye başlıyor çünkü
Sabah idrarıyla yaptım ama kaset testBir de sabah idrarıyla yapılmazsa çıkmaz
10.gun kan vericemErken değil aslında ama kanda verin herkesi bünyesi bir değil
Canım gününü bekle öyle daha net cikiyorNormal kaset test yaptım erken gebelik testim yokdu
Carşamba gunu kan vericemCanım gününü bekle öyle daha net cikiyor
Hadi bakalım merak ediyorum bende hayırlısıyla güzel sonuçlar alirsin inşallahCarşamba gunu kan vericem
Transferin 8.günü gebelik testi yaptım negatif erken mi sonradan çıkar mı
Erken canım biraz daha bekle gününde daha net cikiyorBBiraz Daha BEKLESEYDİN KEŞKE
Konularda transfer olarak hep denk geliyorum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın biraz bilgisizim bu konuda nasıl bir tedavi oluyor isteğe bağlı mı yapılıyor ?? Yardımcı olur musunuzTransferin 8.günü gebelik testi yaptım negatif erken mi sonradan çıkar mı
Kan testi verdim bugun 9.gun
9.gun çıkar dimihadi hayırlısı. benim de 7.
Kan testi verdim bugun 9.gu
çıktı mı sonucun çokkkk heyecanlıııKan testi verdim bugun 9.gun